- Fórumok
- Tabletek, E-bookok
- iPad topik
- (kiemelt téma)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
-
29800 - 29701
50653 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 31901 31900 - 31801 31800 - 31701 31700 - 31601 31600 - 31501 31500 - 31401 31400 - 31301 31300 - 31201 31200 - 31101 31100 - 31001 31000 - 30901 30900 - 30801 30800 - 30701 30700 - 30601 30600 - 30501 30500 - 30401 30400 - 30301 30300 - 30201 30200 - 30101 30100 - 30001 30000 - 29901 29900 - 29801 29800 - 29701 29700 - 29601 29600 - 29501 29500 - 29401 29400 - 29301 29300 - 29201 29200 - 29101 29100 - 29001 29000 - 28901 28900 - 28801 28800 - 28701 28700 - 28601 28600 - 28501 28500 - 28401 28400 - 28301 28300 - 28201 28200 - 28101 28100 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-09-11 13:00 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
smc
addikt
-
r3dsnake
nagyúr
-
smc
addikt
-
Luck Dragon
támogató
-
kalanchoe
senior tag
Köszi a válaszokat, inkább hagyom a iPadOS13-at, aztán majd telepítem inkább a stabil 14-et.
-
totron
addikt
-
jófejsrác
senior tag
Hát még a netet. Ha megnézed, már a szaros gifeknek is 20 mega darabja, videók ennél is jóval nagyobbak. Persze, hogy szív le minden elérhető erőforrást.
p
Meglehet , wifin használom csak ott pedig nem számít az adatforgalom.
Mas: van aki használja már a Magic keyboardot? Hosszú távú tapasztalat ?
-
parandroid
félisten
Hát még a netet. Ha megnézed, már a szaros gifeknek is 20 mega darabja, videók ennél is jóval nagyobbak. Persze, hogy szív le minden elérhető erőforrást.
p
-
B.i.L
senior tag
-
Gubu0101
veterán
-
jófejsrác
senior tag
-
DaveNo1
veterán
-
smc
addikt
-
jófejsrác
senior tag
-
kalanchoe
senior tag
iPaden mennyire fut jól a béta? Megéri feltenni?
-
jófejsrác
senior tag
Ah értem, akkor keressek magamnak egy BT egeret ami tetszik és jó lesz ide
. Hurcolászáshoz jo lesz egy kisebb. Bár ha beújítanék egy touchpad-os billentyűre hozzá akkor az egér is "feleslegessé válik. Csak hát a gyári elég drága a logitech hiába funckiósabb nekem csúnyább
-
kátú
őstag
Csak akkor fognak ezek működni, ha bt vel kötöd össze, és lesz egy egér opció, meg assistive (vagy hogy írják) touch al meg tudod adni az összes gomb funkcióját
-
kalanchoe
senior tag
Ezzel a billentyűzettel én is szemezgettem már. Esetleg kis beszámolót írhatnál róla majd.
rendben, majd fogok
-
Stylerr
addikt
Esetleg valakinek erre van tippje?
-
Chereiose
addikt
-
jófejsrác
senior tag
-
Chereiose
addikt
-
jófejsrác
senior tag
Biztosan volt már téma, de ha ipadre egeret csatlakoztatok valahogy megoldható, hogy a scroll úgy működjön mint windows alatt? Le-fel irányra gondolok
-
pauliboy23
senior tag
Ezzel a billentyűzettel én is szemezgettem már. Esetleg kis beszámolót írhatnál róla majd.
-
kalanchoe
senior tag
Megrendeltem az iPad 7-et, 128 gigás változatot.
Nem akartam már az újra várni, főleg, hogy nagy eséllyel csak 64-es és 256-os változat lesz. Billentyűzetes toknak meg egy Logitech Rugged Foliot választottam, Aqua-nál elég jó áron adták. -
bollokcs80
Korrektor
Köszönöm! Nagyon várom már a masinát :)
Sok sikert hozzá!
-
Stylerr
addikt
Sziasztok!
Van egy Iphoneom és egy Ipadem. Van néhány rejtett kép, melyet nem szeretnék átvinni az Ipadre, azonban az Icloud fotók ezt is felszinkronizálta a felhőbe.
Kérdésem az lenne, hogy megoldható valahogy, hogy a rejtett mappában lévő képek ne kerüljenek fel felhőbe? -
Rigormortiis
veterán
Szia!
Én is most szemezek vele, illetve idén kísérleteztem már egy Iphone-al is.
Szoftver oldalról Androidhoz képest a legfőbb különbség (ami nekem a legjobban fájt), hogy a fájlrendszerben nincs matatás. gépre kötve látod a kamera mappát és slussz. Az egyes programok csak a saját mappáikat látják, nincs átjárás. (ajánlott szoftver 3uTools). AppStore-ban szinte minden fent van, ami Playen, ennyiből nincs nagy különbség. Kezelése jobb lesz, mint a droidos tableteké, az Apple komolyan ráállt a témára, a Google sz@rik bele nagy ívben. Most kapsz hozzá egy év AppleTV-t is, van pár jó film és sorozat, de még messze van a Netflixtől.
Ha esetleg van felsőoktatásban tanuló/dolgozó rokon, ismerős, akkor Apple oldalról rendelve valamivel olcsóbban hozzá lehet jutni ÉS ingyen adnak mellé egy alap AirPods-ot.
Hardveres dolgokban a tapasztaltabbak biztos segítenek neked.
Billentyűzet és 1. generációs Pencil megy vele és tud gyorstöltést is Lightning-TypeC kábellel és hozzávaló Power Delivery kompatibilis töltővel.Köszönöm! Nagyon várom már a masinát :)
-
Süvi
őstag
Most értettem meg az előző kérdésed

Egyébként korábban ez részletesebben fent volt az Apple oldalán, de most már nem találom, nem tudom, hogy valóban van-e még az 1+1 év
Kíváncsi vagyok, hogy épülnek majd be az árakba a ITM által beharangozott változások:
"2021. január 1-jétől az alábbiak szerint változik a kötelező jótállás:
10 és 100 ezer Ft között: marad az 1 év kötelező jótállás.
100 és 250 ezer Ft között: 2 év kötelező jótállás lesz.
250 ezer Ft fölött: 3 év kötelező jótállás lesz" -
jugeen
addikt
-
Süvi
őstag
-
bollokcs80
Korrektor
Szia!
Szoftver oldalról Androidhoz képest a legfőbb különbség (ami nekem a legjobban fájt), hogy a fájlrendszerben nincs matatás. gépre kötve látod a kamera mappát és slussz. Az egyes programok csak a saját mappáikat látják, nincs átjárás. (ajánlott szoftver 3uTools). AppStore-ban szinte minden fent van, ami Playen, ennyiből nincs nagy különbség. Kezelése jobb lesz, mint a droidos tableteké, az Apple komolyan ráállt a témára, a Google sz@rik bele nagy ívben. Most kapsz hozzá egy év AppleTV-t is, van pár jó film és sorozat, de még messze van a Netflixtől.
Ha esetleg van felsőoktatásban tanuló/dolgozó rokon, ismerős, akkor Apple oldalról rendelve valamivel olcsóbban hozzá lehet jutni ÉS ingyen adnak mellé egy alap AirPods-ot.
Billentyűzet és 1. generációs Pencil megy vele és tud gyorstöltést is Lightning-TypeC kábellel és hozzávaló Power Delivery kompatibilis töltővel.Még egy, ezeknél a boltoknál vedd, így 2 év a gari: [link]
-
bollokcs80
Korrektor
-
Gubu0101
veterán
Telókat szerintem IMEI alapján tiltják.
Köszi,igen,arra gondoltam csak nem az írtam

-
bollokcs80
Korrektor
-
bollokcs80
Korrektor
Szia!
Billentyűzet és 1. generációs Pencil megy vele és tud gyorstöltést is Lightning-TypeC kábellel és hozzávaló Power Delivery kompatibilis töltővel. -
Rigormortiis
veterán
Sziasztok! Úgy néz ki, hogy veszek egy Ipad Air 3-at. Mire érdemes figyelni vásárláskor, mik a típushibái?
Korábban androidos tábor volt, ez lesz az első ios eszközöm. Van valami gyorstalpaló összefoglaló a különbségekről?
-
Norbi.
őstag
-
Gubu0101
veterán
Szerintem nem,mivel mobil hálózaton keresztül tiltanak ip alapján pl a telefonokat,így a sima wifis nem fog felkerülni.
Durván fogalmazva.
Ez kb olyan mintha egy tv-t vagy laptopot veszel a szolgáltatótól. -
Carline
őstag
Sziasztok. Szolgáltatónál előfizetés hosszabbításra és részletre vett csak wifis iPad megvétele esetén ha valami miatt a részletet nem fizetik tiltható a gép? Sok ilyent árulnak és kiváncsi vagyok a buktatókra.
-
szabonagyur
félisten
-
access_denied
senior tag
Köszönöm a válaszaitokat!
Süvi: A linkelt alternatívát meg fogom nézni, abban nem vagyok biztos, hogy akármilyen kártyaolvasót felismerne az iPad.
Vízpart melletti filmkészítés a projekt, ehhez lenne jó egy nagyobb képernyőn (iPad) visszanézni a felvett anyagot. Kb 100 GB, ezért nem jön szóba a Cloud.
-
Noxy
veterán
Sziasztok!
Kamerán, exFat fájlrendszerű SD kártyára készült felvételeket szeretnék iPad-ra másolni. Kérdésem az lenne, hogy ez , vagy ajánlás alapján más eszköz alkalmas-e a fájlok átvitelére. Illetve létezik-e IOS-ra valamilyen Commander jellegű program a fájlkezelésre?
Ha van PC-d bedobod az iCloud drive,--> gyári fájl kezelő semmit nem kell +ba felrakni az iPad-ra) Google drive, One drive, or Dropbox-ba etc....
-
Süvi
őstag
Sziasztok!
Kamerán, exFat fájlrendszerű SD kártyára készült felvételeket szeretnék iPad-ra másolni. Kérdésem az lenne, hogy ez , vagy ajánlás alapján más eszköz alkalmas-e a fájlok átvitelére. Illetve létezik-e IOS-ra valamilyen Commander jellegű program a fájlkezelésre?
Ha van USB-s kártyaolvasód, érdemes lehet ezt is átgondolni, több dologra lehet használni.
-
Alex91
félisten
Sziasztok!
A beepitett Fajlok app szerintem boven eleg lesz...
-
access_denied
senior tag
Sziasztok!
-
sasa134
addikt
Annyiban el kell szomorítsalak titeket, hogy az Apple átállt a másfél évenkénti iPad frissítésre, ezért szerintem most ősszel Air modell fog frissülni.
iPad 6: 2018 március, iPad 7: 2019 szeptember, iPad 8: szerintem 2021
iPad Air 3: 2019 március, iPad Air 4: szerintem 2020 szeptember
iPad Pro 2: 2017 június, iPad Pro 3: 2018 október, iPad Pro 4: 2020 márciusPersze én is örülnék egy jobb teljesítményű belépő iPadnek, lehet cserélném rá az iPad 6-ot.
Hmm, az nagyon érdekes -remélem így lesz. Nálam a mostani ipad7 és az aktuális Air van versenyben, de ha esetleg tényleg új Air jön szeptemberben, akkor egy BF-es, akciós Air3-at tuti bezsákolok.
-
bollokcs80
Korrektor
-
mr.tamasbiro
őstag
-
kuntics
aktív tag
Egy iCloud igen. Telefon már van neki és most lenne az iPad.
Ha jól emlékszem, akkor rá is kérdez az első indításkor az ipad, hogy van-e másik Apple készüléked. Utána szinkronizálja is a kellő dolgokat. ( de ezt már régen csináltam, azóta lehet változott)
-
mr.tamasbiro
őstag
Inkább offba teszem, mert lehet hülyeség
Telefon mentést sztem nem tudod rátenni, viszont ha mellette van a telefon, akkor egyből szinkronizál a két készülék. Legalábbis amikor én kaptam ipadet, akkor így összeszinkronizálta a kettőt (appok, mentett jelszavak, kontaktok stb. De ugye ugyanaz az icloud fiók is van mindkettőn)
Egy iCloud igen. Telefon már van neki és most lenne az iPad.
-
kuntics
aktív tag
Azt szeretném kérdezni,hogy a telefon mentést rá lehet tenni ipdare? Vagy újként kell beállítani,főleg,hogy egy watch is van a biztonsági mentésben a telefonon. ?
Inkább offba teszem, mert lehet hülyeség
Telefon mentést sztem nem tudod rátenni, viszont ha mellette van a telefon, akkor egyből szinkronizál a két készülék. Legalábbis amikor én kaptam ipadet, akkor így összeszinkronizálta a kettőt (appok, mentett jelszavak, kontaktok stb. De ugye ugyanaz az icloud fiók is van mindkettőn)
-
mr.tamasbiro
őstag
Azt szeretném kérdezni,hogy a telefon mentést rá lehet tenni ipdare? Vagy újként kell beállítani,főleg,hogy egy watch is van a biztonsági mentésben a telefonon. ?
-
bollokcs80
Korrektor
-
Rage47
nagyúr
Olvasni ilyen találgatásokat is, pár hét múlva kiderül. Abból kiindulva, hogy csak sajtóközlemény lesz, én inkább a sima iPad-ra tippelnék, az Air talán kapna "rendes" bemutatót.
Végül is ha jönne egy picit olcsóbb AIr 4 vagy lejebb menne az Air 3 ára, annak is örülnék.

Ha az Air4 drágábban jön ki, ami esélyes, ha sok új dolog lesz benne, akkor az Air3 ára nem fog lejjebb menni.
-
bollokcs80
Korrektor
-
mazsiii92
senior tag
-
bollokcs80
Korrektor
Annyiban el kell szomorítsalak titeket, hogy az Apple átállt a másfél évenkénti iPad frissítésre, ezért szerintem most ősszel Air modell fog frissülni.
iPad Pro 2: 2017 június, iPad Pro 3: 2018 október, iPad Pro 4: 2020 márciusPersze én is örülnék egy jobb teljesítményű belépő iPadnek, lehet cserélném rá az iPad 6-ot.
Olvasni ilyen találgatásokat is, pár hét múlva kiderül. Abból kiindulva, hogy csak sajtóközlemény lesz, én inkább a sima iPad-ra tippelnék, az Air talán kapna "rendes" bemutatót.
Végül is ha jönne egy picit olcsóbb AIr 4 vagy lejebb menne az Air 3 ára, annak is örülnék.

-
Perbal1
tag
Azt jól értelmeztem, hogy ha két alkalommal a saját hibám miatt sérül, vagy teljesen használhatatlan lesz, akkor kapok egy újat?
-
mazsiii92
senior tag
-
Perbal1
tag
Sziasztok!
Erre valaki?
-
mazsiii92
senior tag
Én is mire ledöntöttem, hogy legyen a 10.2-es 7 genes Ipad addigra már nekem is egy Apple buzi haverom felvázolta, hogy érdemes lenne megvárni a 8. gen bemutatóját. Mert ha semmi érdemi upgrade nem lesz akkor lehet valahol akciósan hozzá lehet majd jutni a 7-hez. Nekem úgy is sulihoz kell úgy voltam vele októberig kibírom nélküle. De ez ha valós menetrend akkor még jól is fog kijönni a lépés.
-
Almacska
csendes tag
Én is mire ledöntöttem, hogy legyen a 10.2-es 7 genes Ipad addigra már nekem is egy Apple buzi haverom felvázolta, hogy érdemes lenne megvárni a 8. gen bemutatóját. Mert ha semmi érdemi upgrade nem lesz akkor lehet valahol akciósan hozzá lehet majd jutni a 7-hez. Nekem úgy is sulihoz kell úgy voltam vele októberig kibírom nélküle. De ez ha valós menetrend akkor még jól is fog kijönni a lépés.
-
bollokcs80
Korrektor
Ezt linkeltem én is. Egy rugóra jár az agyunk.
-
Süvi
őstag
-
bollokcs80
Korrektor
Nincs még Apple cuccom, csak mostanában kezdtem el érdeklődni ebben a témakörben.
Úgy láttam az eddigiekből, hogy a sima iPad szinte minden évben kap fejlesztést és a ősszel az új telókkal jelentik be. Ez alapján szerintem a simából lehet új ősszel, én is kivárok addig.
A Prókat ugye most újították fel, az Air-nél és a mininél meg ritkábban van újítás, utóbbinál korábban olyan találgatásokat hallottam, hogy 2021 első felében lesz mini 6.
-
bollokcs80
Korrektor
-
bollokcs80
Korrektor
Nem tudom mennyire megbízható forrás, de szerinte szeptember elején jön új "alap" iPad: [link]
-
tboldi
nagyúr
-
totron
addikt
Hányas iOS-től szigetes az alsó ikonsor?
-
Gergőke88
addikt
-
Gergőke88
addikt
-
Rage47
nagyúr
-
aerosmith
őstag
sziasztok Ipadot számlával honnan érdemes venni?
-
bollokcs80
Korrektor
-
smc
addikt
-
jófejsrác
senior tag
Sziasztok!
Picit off kérdés, de hátha tud valaki segíteni:
Május közepén vettem egy Iphone XR-t, de végül nem vált be, így 14 napon belül visszaküldtem. Most jött egy e-mail az AppleID.hez használt címemre, hogy lejár az 1 év ingyenes AppleTV próba igénybevételi határideje.
Ezt kihasználhatom így is?
Hát ha nem aktiváltad anno akkor gondolom igen
. De min akarod így most aktiválni? -
bollokcs80
Korrektor
Sziasztok!
Picit off kérdés, de hátha tud valaki segíteni:
Május közepén vettem egy Iphone XR-t, de végül nem vált be, így 14 napon belül visszaküldtem. Most jött egy e-mail az AppleID.hez használt címemre, hogy lejár az 1 év ingyenes AppleTV próba igénybevételi határideje.
Ezt kihasználhatom így is?
-
SharpSA
veterán
Igen, mindent megnéztem. Viszont most hirtelen megjelent az mind a 4 könyv miután a nas-ról, annak file kezelőjében megosztottam a Könyvek-kel az egyik könyvet...

Rájött, hogy van mit szinkronizálni... -
galaxys80
veterán
Ha valami, akkor a könyvek alkalmazás ami tökéletesen és szög egyszerűen működik. Szinte minden formátumot ismer. ePub-ot is.
-
Alex91
félisten
Megnezted, hogy hogyan van beallitva a Beallitasokban a Konyvek app...?
-
SharpSA
veterán
De olvassa az epub-ot és ahogy írtam a MacBook-on húztam be a könyveket a Könyvek-be és az iPhone szépen le is töltötte. Akkor úgy gondoltam, hogy az iPad is letölti, de nem. Az iCloudban látszik a Könyvek mentésének méretén a könyvek mérete.
-
totron
addikt
Kérdésem van a Könyvek appal kapcsolatban.
Előzmény: Macbookon 2-2 epub és PDF fájlt húztam A Könyvekre. Ezeket fel is töltötte az iCloudba, amelyek meg is jelentek az iPhone-on. Viszont az iPad-emre nem töltődik le egyik sem. Miért?
Minden beállítást megnéztem már, amit tudtam. Érdekesség az, hogy pár ingyenes könyvet megvettem Macbookon, azokat letöltötte az iPad.Tárhelyre másolj, különben csak az adott alkalmazás fogja látni. Szerintem faszság ez a megoldás, de hát ez is az életérzés része vagy mi, egyszerűnek szánt nemjóság. Ha jól rémlik a default Könyvek app nem olvas epubot.
-
SharpSA
veterán
Kérdésem van a Könyvek appal kapcsolatban.
Előzmény: Macbookon 2-2 epub és PDF fájlt húztam A Könyvekre. Ezeket fel is töltötte az iCloudba, amelyek meg is jelentek az iPhone-on. Viszont az iPad-emre nem töltődik le egyik sem. Miért?
Minden beállítást megnéztem már, amit tudtam. Érdekesség az, hogy pár ingyenes könyvet megvettem Macbookon, azokat letöltötte az iPad. -
CharlieDrop
veterán
hopp, nem ide

-
tl-x
addikt
Hogyan tudnék iPaden (xcode, swift) iOS alkalamzásokat fejleszteni? Van rá nativ progi vagy esetleg vmi szolgáltatás virtuális mac-re ahol fut az xcode?
-
anorche1
őstag
Sziasztok!
10.2 -es ipad hez keresnek olyan csajos tokot, ami rahajlik a kijelzore, es van benne tolltarto. Tudtok ilyet ajanlani? -
Isikamika
tag
Üdv! Adott egy ipad 11 (2018) a kijelző bal szélén és az alján teljes hosszban ,kb 1cm szélesen hajszálvékony csíkok jelentek meg a semmiből! Valaki találkozott már ezzel a hibával,mi lett a megoldás rá? Komplett kijelző csere? Vagy esetleg nyomott áron így eladni, igazából nem túl zavaró,de eredetileg jobban tetszett!
-
MauroN
tag
-
norbertoth
senior tag
Ez szerintetek jó lenne az ipad pro-hoz, hogy ezen a hub-on keresztül hdd-t csatlakoztassak az ipadhez?
-
SharpSA
veterán
Na igen, nagyon gáz, hogy nem lehet állítani a magasságot, ahogy androidon. Van hogy nem látom amit írok mini 5-ön, olyankor kénytelen vagyok álló módban írni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
29800 - 29701
50653 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 31901 31900 - 31801 31800 - 31701 31700 - 31601 31600 - 31501 31500 - 31401 31400 - 31301 31300 - 31201 31200 - 31101 31100 - 31001 31000 - 30901 30900 - 30801 30800 - 30701 30700 - 30601 30600 - 30501 30500 - 30401 30400 - 30301 30300 - 30201 30200 - 30101 30100 - 30001 30000 - 29901 29900 - 29801 29800 - 29701 29700 - 29601 29600 - 29501 29500 - 29401 29400 - 29301 29300 - 29201 29200 - 29101 29100 - 29001 29000 - 28901 28900 - 28801 28800 - 28701 28700 - 28601 28600 - 28501 28500 - 28401 28400 - 28301 28300 - 28201 28200 - 28101 28100 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Tabletek, E-bookok
- iPad topik
- (kiemelt téma)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Filmvilág
- Autós kamerák
- LEGO klub
- Tíz éve tépte fel ismét a pokol kapuit a DOOM
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- iPad 6 (2018) 128GB újszerű, dobozos, ajándék tokkal
- TÖKÉLETES ÁLLAPOTÚ IPAD 10 64GB Wifi , üzletből, garanciával
- Garanciális Huawei Matepad 11.5 128 GB
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB Tüzes Ezüst gar:2027.04.10.
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Mini 6TH GEN Wifi + cellular 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- Baofeng UV-5R Mini kézi amatőr rádió
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana 15 B14WEK-234 GAMER notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB W11
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sok Extra! Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Apple Mac Mini M1 (2020) 8GB/256GB SSD Szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Hurcolászáshoz jo lesz egy kisebb.
Billentyűzet és 1. generációs Pencil megy vele és tud gyorstöltést is Lightning-TypeC kábellel és hozzávaló Power Delivery kompatibilis töltővel.

Bár az aktiválást nem tudom.