Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bollokcs80
Korrektor
Az iPad 8-hoz jó az összes korábbi 6/7 tok?
Erről mi a véleményetek:[link] ?
-
kentucky
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Köszönöm!
-
Szerintem mindenki megtudja nézni magának hol mennyiért kap.
Felnőtt emberek vagytok. -
Kaba
veterán
válasz
mr.tamasbiro
üzenetére
Az iPad 7-es alapmodellt 85 körül láttam az aprón,100-körül a cellullár modellek mennek használtan.Én a múlt héten vettem egy új iPad hetest az emagon 106000 Ft-ért.Jelenleg is kb.110-115 között szórják ki az iPad 7-est újonnan.
-
válasz
parandroid
üzenetére
De akkor vak lyukak vannak, vagy mindkét a négy rácsból jön hang? Nemsokára kiderül.
-
jeff_lynn
csendes tag
Köszönöm

-
Alex91
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
Air2-tol megkapták az uj OS-t, ami tegyuk hozza 2014-ben jott ki, es 2017-ben valtotta az iPad 5...
-
parandroid
félisten
válasz
jeff_lynn
üzenetére
Ipad6, ipad7. Használtan olyan 75-85k huf körül már vannak reálisan. Ennél olcsóbban szerintem már csak olyanok, amire nincs friss ios, azzal meg nem sokra mész fejlesztőként. Pont ezért inkább az utóbbi. Amúgy ha kvázi munkaeszköz, meg cégre tudod venni, áfát visszaigényelve, akkor újan ipad8.
p
-
jeff_lynn
csendes tag
Sziasztok,
tanácsot szeretnék kérni iPad vásárlásához. Leginkább használtban gondolkozom, egyrészt mert smucig vagyok, másrészt mert egyáltalán semmi szükségem nincs rá, egy dolgot kivéve: egy alkalmazást kell fejlesztenem hozzá. Annyi elvárásom lenne, hogy működjön a legújabb OS-el, esetleg a következő frissítéssel is. Kicsit elvesztem a típusokban, melyiket javasolnátok? -
válasz
bollokcs80
üzenetére
+ a hangszórók jobb helyen vannak, fektetve stereo.
Amiben pedig a pro még rátesz egy lapáttal:
-4 hangszóró
-gyorsabb gpu
-több proci mag
-több ram
-nagyobb és gyorsabb kijelző (120hz)
-több kamera
-faceid
-vékonyabb káva
Amúgy az a pletyka hogy 30-án már rendelhető lesz az air 4.
A pro-ból pedig márciusra várható egy újabb generáció. -
bollokcs80
Korrektor
Amiben jobb a simánál (air4 vs. iPad8):
-gyorsabb proci;
-nagyobb kijelző +laminált (nem csillog annyira);
-jobb színtér lefedettség (grafikai munkákhoz fontos lehet);
-USB-C (szélesebb körű periféria csatlakoztathatóság);
-jobb kamerák;
-2. gen. pencil és pro billentyűzet támogatása;Itt megnézheted magad is: [link]
-
devil-k
nagyúr
Még egy kérdésem lenne. Nem volt még sosem iPad-em,
de most nagyon kacérkodok az Air változattal.
Mire elég, mire nem elég ez a “sima” iPad-hez vagy/és a Pro-hoz képest? -
devil-k
nagyúr
Sziasztok!
Mikortól kapható az iPad Air 2020 itthon? Az okés, hogy október.
-
Süvi
őstag
-
válasz
DaveNo1
üzenetére
Hallod eskuszom azert nyitottam most ki a topikot hogy UGYANEZT beirjam!
reggel 8kor vettem a kezembe a tabletemet, ha jol emlekszem 72-73% korul volt. Kis netezes, kis youtube, kis social media (ertsd azota a kezemben van folyamatosan) es most mar 12%on van mire ezt begepeltem neked (screenshoton 10 perce meg 16§
% volt 😂 )azaz 8-11ora kozott 3 ora alatt -60% ... azaz 1 ora alatt 20% azaz ÖT szutykos orat bir most a tabletem... mi a f..sz
-
Årpi
őstag
Nekem így diákigazolvánnyal csak 10-15k volt "csak" a felár, annyit bőven megért, azért az A12 más szint mint az A10
Én biztos nem venném már a "régit", annak ellenére, hogy az is vállalható még bőven. Ha hosszabb távra kell majd, akkor mindenképp a nyolcast választanám. Ha egy évre pl. egy iPad Pro/Air 4+-ra váltás előtt, akkor a hetes is tökéletes. -
tl-x
addikt
Már majdnem földöz vágtam a Logitech Combo Touch billentyűzetes tokom mert minden kinyitás után újra kellett csatlakoztatni. De szerencsére a Logitech kiadott egy új fw-et és azóta tökéletes.
-
kkdesign
senior tag
Megéri az újat venni. Valszeg a ramot veszik majd alapul mikor meghúznak egy határt, de az almás procik alapból egy bikák. és azért az a12 az már egy nagyon időtálló chip, neurális egységekkel. ami majd másik határ lehet. a határt arra értem, hogy a következő rendszerhez lehet h megkövetelik és azáltal kiesik a támogatottságból amii ezek alatt van. Ha ugródeszkának kell alap ipad akkor 7es, ha hosszú távra terveznél vele, mindenképp 8as. Én spec pont az a12miatt filózom h a 7esről lépek 8asra, vagy előző szériás air-re
-
DaveNo1
veterán
Akinek ipad pro 10.5 van milyen aksi időt tapasztal 14.0 óta? Nálam jó ha 6 órát kibír ami nem túl jó..
-
DaveNo1
veterán
válasz
bollokcs80
üzenetére
Black Friday környékén van ilyenekre esély
-
Årpi
őstag
válasz
bollokcs80
üzenetére
Jó választás
-
kentucky
őstag
válasz
bollokcs80
üzenetére
Szuper, köszi a válaszokat.

-
bollokcs80
Korrektor
-
Årpi
őstag
válasz
kentucky
üzenetére
Nekem már a 2. nap (szerdán) szeptember 29-et írtak kiszállításnak a hivatalos Apple oldalon. Szerencsére állítottam iStyle-on értesítőt így előbb megérkezett végül, mert sikerült az első szállítmányból elcsípni egyet. Szóval lehet teljesen reális a 4 hetes szállítási idő, ez az iPad kb. a legjobb ár/értékű arányú Apple cucc jelenleg (szerintem).
-
válasz
kentucky
üzenetére
a kérdést sem értem, hogy mire gondolhattál miközben ezt írtad...
mit értesz ez alatt hogy "reális" ? ha annyit ír, akkor annyit ír...
egyikünk sem futószalag a Apple gyárban, hogy jobban tudjuk, mint az Apple.com
mivel ugyannyi pénzért kapsz jóval gyorsabb tabletet (olyan áron kapod amit még 330as EUR mellett adtak meg 2019-ben!) nyilván népszerű
-
kentucky
őstag
Mennyire reális Apple.com-on a 4 hetes szállítási idő 8. generációs iPadhez?
-
B.Ricsike
őstag
Sziasztok.
Érdemes cserélni??
Ipad Mini 5-ösöm van, amivel leginkább tervekben és alaprajzokban szoktam megjegyzéseket, méreteket, jegyzeteket írni. PCloud-ból importálom PDF Expert-be, és ott szerkesztem őket. Sokszor, lassan tölti be az aktuális terveket, illetve ha belenagyítok és lapozgatom, akkor sokára élesednek ki a tervek és a részletek.
Kérdésem, hogy ez a lassabb töltés és lassabb kiélesedés az iPad miatt van, vagy inkább egy a PCloud felhő vagy esetleg a PDF Expert hibája vagy lassúságára utal?
Mert gondolkodom, hogy lecserélem az új AIR-re, csak ha ez a lassulás nem az iPad miatt van, akkor hiába cserélem, továbbra is akadni fog, valamint lassú lesz a részletesebb PDF-ek megnyitása vagy belenagyítása.
Szóval végül is a lényeg, hogy ez a szoftverek miatt lehet, vagy a Hardver miatt?Köszönöm!
-
Alex91
félisten
válasz
bollokcs80
üzenetére
Pedig a 40-50%-os a deal
. -
bollokcs80
Korrektor
Az sajna feláras...akció ide-vagy oda.
Ahogy nézem, kb hasonló áron szórják ki, MM-ben is 115k-ért megy most. -
válasz
bollokcs80
üzenetére
Akkor lenne igazán BB ha Wifi + Cellular lenne.
Mert így a GPS nincs is benne ha jól tudom. -
Årpi
őstag
Én még az iPadOS létrejötte előtt eladtam az enyémet, de határozottan kellett az iPad OS 13-14 az iPadeknek (Anno iPad 2-vel kezdtem, így az elejétől kezdve azért használgattam őket.) Végre nem az az érzésem a 8-ast használva, hogy egy nagyra nőtt iPhone-t használok, rendszer szinten értve persze. Picit hülyén hangozhat, de ez fogalmazódott meg bennem így 5-6 óra használat után.

-
válasz
bollokcs80
üzenetére
amúgy ha az új iPad-et akarod megvenni és van felsőoktatásban tanuló rokonod ismerősöd akkor érdemesebb már így venni 20k kedvezménnyel 115k-ért iStyleból [link]
-
válasz
bollokcs80
üzenetére
na így már:

-
válasz
bollokcs80
üzenetére
ezeket szerintem már csak a hardverapron érdemes megvenni 70-80e-ért
-
bollokcs80
Korrektor
Ipad 7-eseket megint jó áron szórja az emag: [link]
(Most linkeltem is, nehogy kikapjak.
) -
csumpa93
tag
Lehet tudni mikor jön az air 4? Oké, hogy azt írták októbertől elérhető, de az október 1 vagy 25?

-
bok92
addikt
Csatlakoznék a klubhoz, egy Air 3-as készülékkel.
-
válasz
jófejsrác
üzenetére
Én bíztam benne hogy ide is kerülnek majd a bárhova helyezhető widgetek, illetve most várom azokat a játékokat amik kihasználják az egeret és a billt. Scribble nem érdekel, ezen kívül másra nem is emlékszem ami újdonság lenne. Még a youtube 4k-t is kivették a végén.. Meh. Majd talán jövőre..
-
jófejsrác
senior tag
Ezt leszámítva én nem tapasztalok rendellenességet (amire eddig én használtam), persze majd jobb lesz idővel
.Egyébként igen, sem a telefonon sem táblagépen nincs benne semmi eget rengető újítás. Az óra viszont szerintem jobb lett. Gyorsabb, új számlapok, a kicsit felemás ébresztő - itt betalált nálam az apple. Sőt, az új airpods pro firmware állat lett ezzel a spatial audio hangzással, csak kár netflixet egyelőre nem támogatja.
-
g@bo
nagyúr
válasz
bollokcs80
üzenetére
Én 2 hete.... vettem az iPad 7 2019 32gb modellt 120k ért, androidról váltottam, nagyon nem bàntam meg. Az ios hamar megszokható, szuper, nekem a 32gb elèg (kevès jatek, inkább tartalom fogyasztàs) az A10 nem korlàtoz, bár a jobbat is elviseltem volna. Ha újra tabletek vennek, iPad lenne. Hja, a kijelző felbontàs paràdès, no nem laminàlt.
-
bollokcs80
Korrektor
(#30221) g@bo: Ha leszámítod a mostani kifuttatós akciókat, nincs felár, mert ugyanannyiba kerül.
Árpi, köszi a leírtakat, kb. én is így vagyok vele. Korábban nem láttam értelmét a tabletnek, mert a lakásban itt az okosteló, asztali PC, okostévé, úgy voltam vele, minek ide még egy negyedik panel. De mivel fél éve itthon ülök karanténban melózva, jó lenne egy köztes valami, amin tudok dolgozni és nem vagyok helyhez kötve. Ahogy elnéztem, ennyi pénzért Androidos tablet fronton szinte semmi nincs egy-két középkategóriás vasú Samun kívül, meg IT-sként szeretném valamennyire megismerni az almás platformot, kezdésnek jó lesz.
Az A12 bőven megteszi, tavasszal próbálgattam egy XR-t, teljesítményben bőven jó lett volna, de elsődleges eszköznek telóként nem jött be az iOS korlátai miatt. Hosszabb távon is értékállóbb, mint az A10.
A kijelzőnek a fényereje, meg a betekintési szöge legyen jó, a tükrőződés annyira nem izgat. Többnyire szobában lesz használva.
A Pencil jópofa dolog, de én rendes íróeszközt is alig használok, rajzolni meg kreatívkodni nem tudok/fogok.
Egy billentyűzetes tokot majd veszek talán.ac-s wifi már bőven jó, a hálózatom is régen azon van, nem lesz gond.
A tárhelyben én is vacillálok, telóban is a 64 GB óta érzem azt hogy van helyem, de mivel almán nem opció az SD kártya, így inkább megveszem a nagyobbat és lesz hely későbbre is. (DIákkedvezmény nálam is játszik, így nem annyira vészes a végösszeg.)
A gyorsabb töltő pozitívum, ha később mégis váltanék iPhone-ra, már nem izgatna, hogy csomagolnak-e mellé.

-
Årpi
őstag
válasz
bollokcs80
üzenetére
Utoljára 2017-ben volt iPadem. (iPad 5th gen ha nem tévedek). Gyors tapasztalatok ~2 óra használattal:
-Szép a kijelző, tudom, hogy nem laminált mint az Air 3-é, de ha csak nem hardcore Pencil felhasználó az ember és/vagy nem használja egy időben a két modellt, akkor az átlagembernek bőven elég lesz ez a kijelző is. Főleg ismerve az iPad Air 3 viszonylag sokaknál előforduló "white spot" hibáját.
-Naaagyon gyors, az A12 chip teszi a dolgát, öröm használni, nem igazán sikerült megakasztani semmivel.
-AC wifin, 5ghz-en 400/20-at hoz át az 500-ból, bár elég közel vagyok a routerhez.
-32GB-os modellt vettem, mert azért ismerem a felhasználói szokásaimat/tudtam mire számítsak. Minden általam használt program feltelepítése és 3.5GB offline spotify zene letöltése után ~15 GB szabadon felhasználható tárhelyem maradt. (Alkalmazások: Youtube, Spotify, Revolut, Instagram, Google Dokumentumok\Drive\Táblázatkezelő, Twitch, Google Analytics, Gmail, Discord, Slack, Zoom, Reddit, Twitter, Facebook, Messenger...persze ez a lista később bővülhet)
-Öröm, hogy végre nem 12W-os kis szutyok töltő jár hozzá, hanem már 20W az alap itt is.
126k-ért sikerült elhoznom (diákkedvezménnyel), ennyit bőven megért nekem. Egyelőre ennyi.

-
g@bo
nagyúr
válasz
bollokcs80
üzenetére
Elvileg csak az a10 vs a12 a difi, mondjuk így combosabb proci jobb üzemidő mellett jól hangzik, de mekkora felàrral...
-
twi452
senior tag
válasz
Jigoku
üzenetére
Amúgy imádni fogod az almás ceruzát.
Nekem ez lett a kedvenc "mobil" kiegészítőm magasan.
Szinte mindenhez azt használom még játékok alatt is ha nem kell több érintés természetesen.Procreate-el egy álom használni, egyszerűen csak jól működik 🙂
Fóliáról az előbb beszéltünk, ha rajzolsz is akkor én csak mattot ajánlok neked.
"Zajosabb" lesz a képminőség és van aki nem tudja megszokni az érintését mert rücskös, viszont ceruzával épp ezért lesz jó az érzés.
Ami fontosabb, hogy az üvegre ha akarod ha nem fel fogsz kenni zsírt a kezedről és amikor egy ilyen folton áthúzod a ceruzát akkor meg fog ragadni amit én nem bírok elviselni.
A matt fóliát órákig tudom használni úgy h nem kell takarítani mert egyenletesen siklik a textúrán a ceruza hegye.
Persze ezt is kell és nagyon ajánlott is takarítani mert erről sem párolog el a zsír sajnos magától 😄Ami negatívum még, hogy látszik rajta a használódás..
A ceruza rendesen igénybe veszi és kb azonnal jönnek is a karcok a fólián.
Én az eredeti paperlike-ot próbáltam ki, ez azonnal fénybe tartva látszik, hogy karcos de használat közben nem látom még egyelőre.
Fogok majd venni supershieldz-et megnézni, hogy mennyivel másabb, árban mindenképpen jobb..mondjuk a paperlike-nál nem nehéz olcsóbbnak lenni 😄 -
parandroid
félisten
Nemsokára 15. Neki jó az air3. Nekem volt egy ipad6-om, de azt lepasszoltam anyumnak, most kéne helyette egy másik. Kb bármi elég lenne, de ha már úgyis költök, akkor a kölyöknek is legyen előrelépés. Használtat viszont nem akarok (meg nagyon nem is látszik az árban). Ja, a másik meg az, hogy év végéig nálunk még 16% az áfa, most érdemes ezeket megvenni.

Amúgy a nővére is ‘diszkréten’ célozgatott már rá, hogy ő szívesen átveszi a húga gépét, ha az kap újat, jövőre megy egyetemre, kellene neki egy jegyzetelős gép - tény, hogy a surface pro-ja így 4-5 év után kissé már torkavéres (akku kb halott, néha újraindul, néha csak második kísérletre indul, meg a 128gb ssd, 4gb ram win10-hez nem túl acélos kombináció manapság már). Szóval igény, az van.
Jigoku: Ha jól értem, az Air4 csak gen2 pencillel kompatibilis, de ennek nézz utána.
p
-
Jigoku
tag
válasz
parandroid
üzenetére
Nagyon köszönöm a gyors választ! Megnézem majd akkor mindenképp az újat is, mielőtt döntök (most vagyok úgyis az utánanézős fázisban
). Az akkor már gen2 tollal is kompatibilis?
-
válasz
parandroid
üzenetére
Hány éves? Nem akarna inkább egy Pro-t?

-
parandroid
félisten
válasz
Jigoku
üzenetére
Jó lesz az Air3, gen1 pencillel. Ennél alább ne add. Most érdekes helyzet van, mert elvileg már itt az Air4, de az kicsit drágábban debütált, cserébe jóval erősebb hardverrel, szóval nem biztos, hogy a régebbi modell esetében lesz áresés. Sőt, nagyon valószínű, hogy nem. Ezzel együtt, ha legalább 2 éves, vagy még hosszabb távra tervezel, akkor én elgondolkoznék az Air4 + gen2 pencil kombón.
Lányomnak vettem egy Air3 + Pencil 1-et vagy fél éve, a tiédhez hasonló igényekhez, szintén wacom tábla után. Most gondolkozom rajta, hogy lecserélem neki hamarosan, de csak azért, mert én is szeretnék egy ipadet, de akkor nem egy ipad8-at veszek, hanem ő kap egy újat, én meg használom tovább az Air3-at. El is cserélhetném valakivel egy ipad7-re, nekem az is elég lenne, de egyrészt ez időtállóbb, másrészt sokat úgysem dobnának rá, harmadrészt én vettem újan, ismerem az előéletét, ez után nem ugrok bele valami bizonytalanba.Ha most kéne vennem, akkor én egyébként inkább az új modellt venném, de megértem, ha az árkülönbözet számít.
p
-
Jigoku
tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Nagyon noob vagyok az Apple termékek terén, pláne ha iPadekről van szó. De az utóbbi időben gondolkozok rajta, hogy vennék egyet. Főleg médiafogyasztásra (digitális magazinok/képregények olvasása), játszásra (pár japán app) és rajzolásra szánnám (eddig csak képernyő nélküli digitalizáló Wacom táblám volt, kicsit feljebb szeretnék lépni).
Szerintetek egy 64GB-os iPad Air (a 2019-es, 10.5" kijelzős) + 1. generációs Apple Pen jó lenne nekem ezekre? (Jól tudom, hogy ehhez az 1. generációs Pen jó, ugye?)
Vagy ha bármi javaslatotok lenne, azt is örömmel fogadnám (bár az iPad Air ára körül szánnék a gépre, szóval drágább készüléket nem szeretnék). Gondolom, egy tok és fóliáztatás se lenne rossz a gépnek. Milyen fólia lehet rá jó, ha rajzolni is szeretnék?
Előre is köszi a segítséget!:)
-
Årpi
őstag
Na, megérkezett az iPad 8, 15:00-kor hazaérek aztán "kezelés" alá veszem
-
twi452
senior tag
válasz
kalanchoe
üzenetére
A matt felület miatt ez elkerülhetetlen, egyszerűen látszik a fólia textúrája úgyhogy ezzel együtt kell élni ha valaki ilyet szeretne.
Én pencil használat miatt vettem rá matt fóliát mert az üvegen egyszerűen rettentő rosszul esett használni.
És igen ez csak karcolásoktól véd, bár szerintem ha egy ekkora üveg felülettel ellátott tárgy leesik akkor lehet rajta bármi csak a szerencsén múlik, hogy milyen kár keletkezik. -
kuntics
aktív tag
válasz
bollokcs80
üzenetére
Én ilyet használok 2017es pro-m. Magán a fólián már vannak karcok,hogy alatta a kijelző milyen, azt leszedés nélkül nehéz megmondani,de szerintem véd rendesen. Tényleg tükröződésmentes,aminek hátránya,hogy szemcsésebb a kép. Éppen ezért át kell gondolni a használatát. Én pencil miatt vettem,elötte nem volt rajta fólia.
-
kalanchoe
senior tag
válasz
bollokcs80
üzenetére
elég sokan panaszkodtak arra, hogy a matt fóliáktól kevésbé látható a kijelző, stb., én például ezért sem vettem.
ez a karcoktól véd meg, ütésektől, nagy behatásoktól nem. -
bollokcs80
Korrektor
Ilyen fóliával van valakinek tapasztalata? A tükröződés enyhítése mellett a kijelzőt mennyire védi egy "sima" edzett üvegfóliához képest?
-
mazsiii92
senior tag
válasz
bollokcs80
üzenetére
Én egyik megoldást sem támogatom vagy ellenzem.
Mindenki maga dönti el mi a prioritás egy készüléknél.Én személy szerint egyébként is hajlamos vagyok másfél évente cserélni a telefonomat (sajnos nem bírom ki
), az utóbbi 3 telefonom közül egyik se húzta tovább ezért a minél hosszabb garancia pl nekem nem opció , egyedül az iPad az ami most kihúzza a két éves kort. 
-
Mr.Silkó
veterán
Sziasztok! Valaki találkozott olyannal, hogy mindenfajta behatás és vízzel való érintkezés nélkül meghal az iPad Air 3 média hangszórója? Most az iPadOS 14 frissítés után vettem észre, hogy bármilyen platformon zenét, videót, akármit elindítva a bal alsó hangszóró halk hangerőnél néma, nagyobb hangerőnél recseg, akadozik. A jobb oldali párjával nincs semmi gond. Valószínűleg szervizes lesz, de gondoltam megkérdezem, találkozott-e mostanság valaki ilyesmivel.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Felnőtt emberek vagytok.