Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• vakablak93

őstag

Hali szevasztok néhány szoftveres gondról érdekelne hogy ezek megszokottak-e? És hogy lehet-e tenni ellenük valamit, vagy csak simán hülye vagyok és elcseszek valamit...anno az IOS-t is utáltam a bugok miatt de ez... :(
    1. Az óra , van hogy úgy dönt 2 napig egy akármilyen régió idejét mutatja, hiába töröltem ki Berlin-en kívül mindegyiket belőle ....
    2. Az appok jelentős része amiket letöltök az áruházból mondjuk 10\4 a kijelző közepén egy kis alakban nyílik meg mintha ez csak telefon lenne.....
    3. Kindle appon belül ha lapozni próbálok simán az oldal 3/4-e eltűnik bele kell nagyítanom majd vissza hogy képes legyen betölteni...
    4. A Safari van hogy befagy, de úgy hogy ha ki törlöm a memóriából és újra megnyitom akkor is csak a fagyott oldal nyílik meg......ismételten befagyva..... :F van és volt más gond is...volt már gyári visszaállítás is, de úgy csak lecseréltem a bugokat újabbakra..
    A cucc egy 2019-es iPad Mini.
    Mivel nincs alternatíva így lecserélni nem tudom, ezért érdekelne ti mit mondtok, ha nincs más akkor együtt élek majd a hibákkal de azért na, droidon megszoktam a viszonylagos stabilságot.
    Előre is köszi a válaszokat !

Új hozzászólás Aktív témák