- Google Antigravity - ennyi volt?
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Íme az új Android Auto!
- Apple iPhone 17 - alap
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lazika
senior tag
Sziasztok!
Akinek van sima iPadje tőlük kérdezném, hogy mennyire zavaró, hogy nem laminált a kijelző? Nagyon észrevehető? Köszi.
-
Lazika
senior tag
Hali! tudom kicsit hülye kérdés, de ha veszek egy lightning to hdmi adaptert, és rádugom a tvre azzal tudok nézni tvn apple tv+-os műsorokat ugye? Az egyik oldalon azt írták, hogy nem jó netflixre stb...amit nem értem miért ne lenne jó. Tudok ajánlani esetleg ilyen adaptert ami nem 18K? Köszi
-
Lazika
senior tag
Sziasztok! iPad air-hez tudnátok ajánlani egy lightning usb adaptert, hogy a pendriveomat tudjam használni vele? Vagy nekem egy lightning usb hub is jó lenne. Köszi
-
Lazika
senior tag
Sziasztok! Köszi a válaszokat. En is az uj air es a regi pro kozott agyalok. A pro motion nem erdekel, viszont az air memoriaban gyengebb, de prociba erosebb meg jatekokban hosszutavon, nem? Koszi
-
Lazika
senior tag
Sziasztok! iPadet szeretnék vásárolni. Netezésre, youtubra, néha filmezésre és játékra. Melyiket ajánlanátok a kettő közül az uj sima ipadet vagy az airt? Az új 10.2-es ipad játékok terén mennyire időtálló a régi proci miatt? Köszi
-
Lazika
senior tag
Sziasztok. Ipad vasarlasan gondolkozom bar nem tudom iphone melle van e ertelme venni. Igazabol laptop helyett kene. Az lenne a kerdesem,hogy megoldhato valahogy, hogy pendrivot csatlakoztatni hozza? Koszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyönyörű állapotú Xiaomi Pad 6 (8/256GB) Gravity Gray eladó ( Magyarországon vásárolt 2023.11.)
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4811
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- Honor 400 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad mini 6 (64GB) Wi-Fi + Cellular (5G) - Asztroszürke
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu LifeBook 7U14A2 netbook / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest