- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkChild
senior tag
válasz
eddie1978 #68871 üzenetére
Nekem eddig nem nagyon van bajom vele.
A touchpad tényleg nem az igazi, de én szinte mindig külső monitorral és bill+egér kombóval használom, ezért ez engem nem zavar (a kis mérete és súlya volt a döntő vásárlásnál, mivel sokat hurcolom).
A burkolat, különösen a csuklótámasz részen viszont valóban sz*rgagyi
(A jobb oldalon, a ThinkPad logotól balra az enyémen konkrétan púpos picit a műanyag, mintha a hőtől feldudorodott volna, pedig azon a részen teljesen hideg állandóan - eléggé kiábrándító egy ilyen méregdrága gépnél.)
De nagyjából ennyi lenne az én hibalistám, minden másban rendben van. -
Dhampir
félisten
válasz
eddie1978 #67146 üzenetére
A Mint-nak mindig is voltak időnként előkerülő furcsaságai. Ezért maradtam a hivatalos Ubuntu-kiadásnál, amellyel a "mainstream-érzés" is együttjár.
Ide érdemes lenne átmenni a kérdéseddel.
(#67138) gti16v
Nem vészes, megéri a váltás.
-
-
válasz
eddie1978 #63210 üzenetére
neeeem, nekem már csak linux van a gépemen. van még egy ntfs partició, de amint kigyomláltam az adatokat rajta, az is át fog változni valamelyik linux fájlrendszerré.
feleségem gépén még van egy gyári winxp, ha nagyon kellene, de már ő is linuxozik. az a gép duálbootos, illetve van egy gyári recovery rész is rajta az eredeti winxp-vel. ezekre még vigyázok, hátha kell még.
egyébként főleg netre használjuk már a gépeket. filmet, zenét mifelénk nem szabad letölteni.
azt néztem valamelyik nap, hogy a másik gépem az x61s is teljesen hibátlanul játszotta a fullhd-s filmeket youtubról. semmi akadást nem tapasztaltam. igaz semmi értelme, mert a felbontása az lcd-nek 1024x768. természetesen azon is csak linux van. szóval nem rossz ez a környezet a véleményem szerint -
-
válasz
eddie1978 #63205 üzenetére
nekem az x200-as tökéletesen működik. az új ubuntu érkeztével, likvidáltam a windowst. részben jogi problémák miatt is. vistás a gépem eredetileg, de az soha nem is volt rajta és nem is kéne.
a linux tökéletes rajta. ujjlenyomatovasó megy. hdd proteciton megy. illetve ezen kívül minden. a wwan, az utólagos wifi kártya. a bluetooth. a webkamerát még nem próbáltam, de bizonyára üzemel.
a wacom tábla működik.
a minimum teljesitmény levett lcd világitással 7-8 watt.
jah és egész délután cséztem, mert nem volt semmi dolgom
amit nem tudom hogy tudok belőni, az az akkumlátor kezelés. most 30-90%-ra van lőve. linuxnál nem tudom hog lehet pl az eredeti energiakezelést beállitani.. -
tothjozsi96
addikt
válasz
eddie1978 #63205 üzenetére
Én is elkezdtem linuxozni, én személy szerint egy T400-ason, tényleg jól fut.
De nekem is ez a bajom hogy az alternatívák adott esetben sosem jobbak mint amit helyettesítenének, ennyiből wine de ha wine akkor meg minek linux ha windows app-ot akarok futtatni, szerintem a linux jó hogyha csak internetezésre, email-re, zene hallgatásra meg szövegszerkesztésre használod, vagy pedig webfejlesztéssel kapcsolatos dolgokra.
Amúgy nem ajánlom senkinek, jó dolog tanulni rajta de szerintem feleslegesen pocsékolod a szabad időd, saját vélemény. -
Gondwana
addikt
-
^Clown
addikt
válasz
eddie1978 #29001 üzenetére
Milyen hibákat produkálnak? Még nem hallottam szériahibáról az X220 esetében.
RnJ: csak a bill.-t kávétattad meg, vagy ment máshová is? Ha alaplapcserés a gép, az nem lesz egyszerű mutatvány, mert nehéz beszerezni, ráadásul nem is olcsó. eBay-en érdemes nézegetni, esetleg itt a HA-n (ha éppen bontanak egyet).
-
audi100td
nagyúr
válasz
eddie1978 #23907 üzenetére
nem fogsz mellé nyúlni, jól sikerült széria, max 96GB kingston-t vettem volna az ár/érték aránya miatt, de annyi pénzem nem volt, illetve beérem 64GB-tal is, meg a samu elméletileg gyorsabb (gyakorlatilag nem hiszem, hogy van észlelhető különbség), talán kevesebbet is eszik és szintén 3 év garis
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Precision 3480 27% 14" FHD IPS i7-1370P 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Precision 3580 27% 15.6" FHD IPS i7-1360P RTX A500 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Precision 5550 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új Latitude 5550, 15.6" FHD IPS, Ultra 5 135U, 16GB, 512GB NVMe, Magyar vbill, ujjolv, IR kam, gar
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest