- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tikakukac
titán
válasz
qnadam #106113 üzenetére
Mindig-mindig-mindig a netbookokat hozom fel a vékony gépek trendjére, tökéletesen mutatja, hogy mennyire marhára semmi köze nincs az emberek igényeinek a piaci kínálatra. Hirtelen mindenkinek 10"-os szutyadék notik kellettek, utána meg ismét egy csapásra senkinek se?
Ahha, ja. Mivel ezt a részt is átéltem a pult másik vége felett, tökéletesen tudom, hogy ez is csak egy jól megtolt marketing volt, eladni egy életérzést, hogy majd ezzel az életed más lesz, innentől a kávézóban beszélgetsz a barátaiddal távolról, meg a tengerparton munkálkodsz és pihensz, közben dolgozol meg a tök tudja még milyen idióta hülyeségeket toltak az emberekbe. És bammeg, vették. Raklapszám vették. Közük nem volt a dologhoz, kényelmetlen volt, lassú, sz@r az egész, de látták másnál és a reklámot, nem túl drága, megveszik.
Ezért várom a papírvékony gépeket. Utána érdekelne mi lesz a kövi, amit hirtelen "akarnak" majd az emberek -
-
-
-
HSM
félisten
-
HSM
félisten
válasz
qnadam #105581 üzenetére
A beszélgetés eredetileg arra irányult, programozásra jó-e... [link] [link] .
A probléma amúgy csak annyi, hogy az alternatívaként felmerült T460-asokban lévő FHD IPS panelok is ujjlenyomatos, poros karcos szemüvegek, csak nem annyira.
Ahogy néztem a teszteket, igazából ebben a méretben a WQHD-s alatt csak a T490-esektől vannak korrektebb FHD IPS panelok. -
HSM
félisten
válasz
qnadam #105577 üzenetére
Azt nem mondtam, hogy jó ránézni... Első reakcióm nekem is a hányinger mindig egy gyengébb TN panelnél.
De utána én legalábbis megszoktam, és nem zavart túlzottan.
(#105578) ghost364: "Ahhoz képest a T420/30 HD+ panelje ismét csak egy remekmű."
Azért az nem kis teljesítmény, hogy alul tudták múlni!16:10-et én is jobban szerettem, bár jobb híján megszoktam már a 16:9-et is.
-
Tikakukac
titán
válasz
qnadam #105314 üzenetére
A műanyagok. Billzet csere az úgy néz egyre több esetben, hogy komplett felső rész és szevasz.
Kijelző? Cserélhető. Jobb esetben nem teli fedlappal együtt. Ilyen esetem van most, egy HP. Bezel webcamostól kuka, olyan durván ragasztott, kijelző pedig 1 óra kivakarni, mert az is beragasztott. Emiatt ofc vadorzó ára is van, 3 darab sima panelt vettem volna az árából, mert csak gyáriban tudtam beszerezni
Az otthoni szerelgetésnek meg bővítgetésnek vége van.
-
-
Frawly
veterán
válasz
qnadam #105282 üzenetére
Megjött az eredeti Lenovo töltő. Súlya, anyagminősége jobb, de ennek is van egy kis elektromos szörcsögő hangja. Sokkal halkabb ugyan, mint az utángyártotté, kevésbé zavaró, de határozottan hallani. Szóval ez is csak egy pár fokkal jobb. Sőt, ezzel újra cicereg a gép is, amikor görgetek vagy az SSD terhelésen van, ezt a másikkal nem csinálta. Ezt csak úgy a tisztánlátás kedvéért írom, ha valaki hasonló cipőben jár majd, a gyári csak kicsit drágább, de az sem tökéletes, az ár tökéletesen kifejezi, hogy csak kicsivel jobb.
-
Tikakukac
titán
válasz
qnadam #105189 üzenetére
Ha gyári gyári és mondjuk a CHS is azt mondja rá, nincs ezzel gond. Elég sok akkut megkapsz 25 rugóért még ma is gyáriban. Itt inkább a rátett haszonkulcs a gond a legtöbb esetben. Töltőkkel is ez a helyzet. Van ahol duplázzák az árat. Aztán csoda van, hogy fogy az utángyártott szemét. Okés, az meg négyszeres árra van feltolva
-
azbest
félisten
válasz
qnadam #105145 üzenetére
Amúgy igen, simán jogos. Csak a 4k 60Hz miatt azt hittem, hogy ezt megfelelő alternate mód jelenlétében natívan kezelheti. De ezek szerint nem. Hanem mindig a displaylink aktív ennél. Amúgy a 4k képes displaylinkek magukban is marha drágák, szóval ez sem kis pálya. Csak a natív jobb.
(#105142) Kube
nekem is magyar volt előtte a mostani feladatomhoz... de beleestem én is a nyelvi nehézségekbe. Amikor meg bekapcsoltam, hogy telepítse az angol nyelvi pakkot hát csomó helyen félig angol félig a hiányzó szöveg azonostószáma volt.Szóval újratelepítéskor angolra váltottam
-
azbest
félisten
válasz
qnadam #105130 üzenetére
lehet érdemesebb jobban utánaolvasni, hogy melyik dokkoló mint tud. Eszerint talán a 40a9-es lehet az usb-s, a 40ac-re is 4k60Hz-et ír [link]
(#105133) vicze1
"Olyan meg nincs, hogy USB-s videókánya, ugrálnék örömömben, ha lenne..."
már hogyne lenne, a displaylink mond valamit? Plusz vannak olcsóbb, gagyibb fajták is.
Persze ezek gyakorlatilag olyanok, mint linux alatt az Xvfb, s annak az adatát dekódolja és küldi ki kijelzőre.(#105128) Kube
melyik type-c portba dugtad a dokkolót?
Ahogy olvasom az amelyik tápként használható az nem thunderbolt3-as port. Tán a másikba kell dugni a dokkolót. Lehet van benne usb-képernyős megoldás is, amit akkor használ, ha sima usb-be van dugva thunderbolt helyett. -
vicze
félisten
válasz
qnadam #105130 üzenetére
A Type-C-ben van natív videó kimenet, illetve ez hogyan magyarázna bármilyen teljesítmény csökkenést? Olyan meg nincs, hogy USB-s videókánya, ugrálnék örömömben, ha lenne...
@Kube: Csak a biztonság kedvéért, minden le van frissítve a gépen és a dokkolón is? FW+driver, a BIOS updatek is rengeteg USB-C problémát javítanak.
Tippre az történik, hogy nem megfelelő táplátást kap a gép és ezért alacsonyabb órajelre veszi a CPU-t, ezeket a hibákat javítják a fent említett frissítések.
-
válasz
qnadam #105058 üzenetére
Mondjuk a minőséghez hozzátartozik pl. mennyire áll ellen a külső fizikai behatásoknak a gép. A 400/420-ban biztosan van extra merevítés - előbbiben láttam, utóbbira meg ráállt a 120 kg-os kollégám és semmi baja nem lett. Az extra merevítés meg plusz tömeget jelent.
A Clevóra a keresztlányomat nem merném ráállítani, pedig csak 15 kiló. Még kevésbé a céges L480-ra.
-
-
válasz
qnadam #104774 üzenetére
Több gépből raktam össze az én Frankimat, így a tartalékba is jutott rollcage, a régebbi, repedős (és repedt is) fajtából. (Sőt ha jól sejtem, a dobozomban maradtakból simán kijönne még egy funkcionális T60, bár csak az XGA kijelzővel, és a tiédből maradt repedt FPR-es palmresttel.
De azt már tényleg nem tudnánk mire használni).
Ő egy T430s-t használt kb egy éve, és hát, az a kijelző abban a gépben felháborító. Egyszer odaadtam neki a tartalék T60-at, és azóta máson nem akar sorozatot nézni
Mivel más célja annak a gépnek amúgy sincs, hát most azt neveztem ki erre a célra.A kijelző, annak ellenére, hogy tényleg megsárgult, a mai napig nagyon szép, picit állítottam a színein, és többnyire amúgy is éjjel van használva, így a fényerővesztés sem gáz.
Még jól is áll neki, meleg, kellemes színei és fénye van, sosem kell night mode-ba tenni, mert alapból annyit tud
Egyébként amíg nem volt meg a sajátomba az 1600x1200-as, addig én is használtam, és én is együtt tudtam vele élni, csak nekem a fénye már kevés volt, ha vittem valahová. -
-
S_x96x_S
addikt
válasz
qnadam #104301 üzenetére
@qnadam:
> beadod a géped a ruhatárba,
> előtte a pulton gyorsan kicsavarozod a vinyót belőle?
megtörtént velem. ( habár az eset inkább engem jellemez )külföldi konferencia , gálafogadás ..
és vittem a gépem egy hátizsákban.
nem kellett volna.
5 perces vita után a biztonsági őrökkel, kiderült, hogy vagy nem megyek be .. vagy otthagyom a ruhatárban a hátizsákomat és a laptopomat ..Egy 3. megoldást választottam. Akkor X201-esem volt, oldalt 1 csavar .. SSD kikap, zsebretesz. Hátizsák, X201 (SSD nélkül) leadva a ruhatárban.
Később annyira rászoktam erre, hogy el is tört a winyó fedőlap. vagyis teljesen kikandikált az SSD.És nem a pulton, hanem félre vonultam egy sarokba, és guggolva viszonylag gyorsan kiszedtem ... de akkor is látták, hogy mit szerencsétlenkedek.
Én mindenesetre örültem, hogy rögtön hozzáférehetek az SSD-hez.
most a T480s -el ezt sokkal nehezebb ezt eljátszani. és guggolva biztos nem menne ...@vicze1
> TILOS poggyászba aksit feladni, kizárólag utastérbe
> lehet felvinni, így az első eseted 100%-osan kiesik.... attól függ ... mikor és a világ melyik részén.
és a szabályok bármikor változhatnak. Kiutazol 2 hétre és mikor jönnél vissza már más szabályok élnek ..2017 laptops -> into checked bags
---------------
MARCH 21, 2017
"Passengers traveling on foreign airlines to the U.S. from 10 airports in eight majority-Muslim countries will be required to place all personal electronic devices larger than a cell phone into checked bags. That includes laptops, tablets, iPads and electronic games. The rules took effect Tuesday, and airlines have 96 hours to implement them.Why ban laptops and not cell phones?
The Department of Homeland Security directive, which did not reference a specific credible threat, mentioned a February 2016 incident in which an explosive device in a laptop blew a hole in a Somali passenger jet, forcing an emergency landing. One person, the suspected bomber, was killed. Experts reached Tuesday said smart phones don’t pose the same kind of threat.
"
https://time.com/4708332/laptop-ban-electronics-international-flights/
-----
Amúgy meg, pár reptéren a jelszavadat is elkérhetik .
Ha nem adod meg, akkor bünti ..
https://gizmodo.com/why-this-man-is-risking-jail-by-refusing-to-surrender-p-1795272517
"This time, however, he was carrying a laptop, the contents of which include information he describes as relevant to a case of torture involving the US government. Asked to surrender his password and decrypt the files, he refused."
A probléma akkor van, ha bizalmas üzleti titkokat tartalmaz a géped, amire 50 oldalas titoktartásit irtál alá .. Ilyenkor nem árt feltölteni a disk tartalmát a felhőbe ( extrém tripla titkosítással ) ; üres diszket berakni ..
és amikor megérkeztél a célországba - diszket a felhőből le-klónozni.
-----mindenesetre a könnyű diszk ki és beszerelés NEKEM előny.
bocsi a mellékszálért ...
-
Ed_007
aktív tag
válasz
qnadam #99720 üzenetére
Köszönöm szépen!
Kipróbáltam, de nem volt poros (azért fújkáltam rendesen), de a T460p-t dokkolóra téve időnként elmegy a kép a monitorról. Ha kikapcsolom a monitort, majd be, újra visszajön; de ez macerás - munka közben nem az igazi.
Az a "gond", hogy a gépet, dokkolót, kábeleket és monitort most használom először ilyen felállásban. A monitorra gyanakszom, de nem vagyok benne biztos...
Mit tanácsoltok, hogyan lehetne meggyógyítani, illetve diagnosztizálni, mi okozza a jelenséget?(Most este ha nagyon gyorsan mozgattam a fekete képernyőn a nem látható egérmutatót, akkor kétszer visszajött a kép. Az energia takarékos módot, illetve az auto off-ot a monitoron már kikapcsoltam...)
Tudtok olyan Windows frissítésről, ami ilyen problémát okoz? 4K monitort hajtok meg, ha számít...
-
Frawly
veterán
válasz
qnadam #99571 üzenetére
EDO-nál lapja válogatja miből mennyit eszik meg, az én 486-os Gigabyte alaplapom pl. válogatott, 4 slotba max. 64 MB EDO ment bele, de az is csak úgy, hogy egyoldalasak lehettek a modulok. Persze mehetett bele két oldalas EDO is, abból csak kettő 32 megásat tudott kezelni, de akkor már a többi foglalatban semmi mást nem látott, meg a simpla oldalas és dupla oldalas modulokat sem lehetett vegyíteni.
Meg emlékszem 486-nál mekkora ugrás volt az is, hogy az L2 cache-t kimaxolta valaki az alaplapon, pedig általában max. 256 KB ment bele. De csak a külső busz órajelén ment, nem a procién. A mai procikban magonként van 256 KB L2 cache, de akkor a több megás L3 összcache-ről még nem is volt szó.
De a Duke3D 800x600-ban, a Quake 1 320×200-ban, Win 3.1(1), Win95, 98lite-tal herélt Win98/98SE, korai Mandrake és hasonló linuxok tűrhetően mentek rajta, a 64 MB RAM nem volt semminek szűk keresztmetszet.
-
Tikakukac
titán
válasz
qnadam #99524 üzenetére
A kijelző és a palmrest ezekben az érték sajnos, azod pont rossz. Én most vágok bele a LED modba majd, meglátjuk milyen lesz.
Frawly: Nekem bárki bármit mondhat, joghoz hülye vagyok, nem is érdekel. De ha nincs kulcsod valamihez, akkor nem legitimálja az MS szemhunyása és bénázása ezt a szitut sem.
MS meg naponta képes mást állítani, volt már sztorim pár liszensz ügyben, 3 óra eltéréssel is képesek voltak mást mondani telefonon. Én meg ügyfélnek mondtam, hogy ha ennyire nem megy, csináljon amit akar, látszólag őket sem érdekli.
De ettől ez még nem valid. -
totron
addikt
válasz
qnadam #97842 üzenetére
Feltettem, de nem, olyan tufa vagyok, hogy Win frissítésekkel nem törődöm.
Szörnyen otromba T60-on a Win7 általi touch élmény, sikerült valakinek finomhangolni? Középső gombot hogy lehetne működésre bírni? Bármily triviális is, nem megy. A görgetés nem érzi a ritmust, a sebességet, nem is indul azonnal, katasztrofális, pedig muszáj lenne most a Win egy ideig (linuxon hibátlan, MacPro-nál is jobb a produkció).
-
darvinya
titán
válasz
qnadam #97507 üzenetére
Nem rossz, nem rossz…
Vagy csak nekem sikerült rajz alapján 30 perc alatt T61-nél CPU-t kibontanom és visszacsomagolnom?
Bár bevallom T9550 próbálkozás utáni T8300-nál sikerült nem lakatra fordítanom, s így bekapcsolni, és ezt utáni hirtelen rohamomba akkuval együtt szétkapnom.
Ennél viszont egyetlen csavart sem taknyolódott el, csak 1 nem fontos csavart erősebben meghúzni, hogy test öntvény menet egyrésze letört, emiatt már csak hosszabb csavar megy oda. -
-
-
HSM
félisten
válasz
qnadam #96147 üzenetére
A killernél a speckó forgalommenedzseres szoftvercsomag is gond lehet az extra terhelése révén, nekem az E2200-as LAN kártyánál volt vele rossz tapasztalatom.
Próbáltad a csipszethez való hagyományos fapados driverpakkal használni? Nekem a lanos esetben megoldotta a dolgot. Amúgy amit ettem an-es Wifikártya, az ugyanaz a hardver, mint a 1102-es Killer, csak a driver fapados, ami nekem pont jó... -
-
Frawly
veterán
válasz
qnadam #96030 üzenetére
Én nem siratnám a ledeket. Nekem ne villogjon semmi. Wi-Fi-ről, különböző lock billentyűkről az OS is meg tudja mondani, hogy be van-e kapcsolva, a HDD led meg alig villog egyébként is, mióta SSD van a gépben, nem kell már nézegetni, hogy miért nem válaszol a rendszer, mert nem fordul már elő. A HDD-s időkben sem volt fontos, mert amikor annyira darált a HDD, azt hallani lehetett úgy is, nem kellett a ledet nézni hozzá.
-
-
válasz
qnadam #96027 üzenetére
W500-ban nekem is kék ledes volt, cseréltem egy halvány pirosra, szexi volt. Enter kék, feedback ledek zöldek, pöcök, caddy piros. Ilyesmit akarnék most is.
Esetleg olyasmi vöröset szerelnék bele, amilyen a hang és mikrofon némító gombok mögött van, hogy teljes legyen a harmónia. A jelenlegi noname caddyn még led sincs.
-
Frawly
veterán
válasz
qnadam #96010 üzenetére
40k környékére tenném, tényleg nagyon függ attól, hogy milyen állapotban van, és milyen kiszerelés. TN panellal, HDD-vel, 4 GB RAM-mal inkább a 40-hez közelebb, mint az 50-hez.
Azt értem, hogy IPS-t írtál, de arra is figyelj, mikor hirdetik, csalni szoktak vele. Windows alatt AIDA64-gyel, Linux alatt read-edid segítségével rá lehet nézni az EDID infóra, amiből kiderül. Ha TLB-re vagy V-re végződik a panelkód, akkor az tuti TN, míg ha SLT-re, SLB-re végződik, vagy bármire, amiben S van, akkor IPS.
Egyébként nekem is ilyen van, pont ugyanilyen i7-2620M-mel, csak én bővítettem benne 2×8 GB RAM-ra meg a HDD helyett tettem bele egy 525 gigás SATA3-as SSD-t. IPS panellal hirdették, de átqrtak vele, mert TN-es. Hiába dicsérik agyon, nem egy nagy szám gép. Azért a kora érződik rajta, teljesítményben is, és a TP-strapabíróság is csak legenda, reped, törik, mállik, kijelző tud csíkozódni vagy foltosodni, kijelző szalagkábele tud elnyíródni, stb.. Max. tényleg csak netbook helyett jó kis gépnek, régi programokhoz nyomkodni. Túl sokat ne adj érte.
-
btudos
nagyúr
válasz
qnadam #87180 üzenetére
Az esetek nagy százalékában a 15" is kevés lenne monitor nélkül, de épp ezért használok 14 illetve 12"-es gépet, hordozni sokkal jobb mint egy 15"-es gépet. Amit útközben megcsinálok, arra elég a kisebb méret is, egyébként meg akár otthon, akár bent használom, dokkolón van és van mellette normális monitor is.
Egyébként érdekes, hogy a most hozzám került X230 magyar, non-backlit billentyűzetén jobb gépelni, mint az ugyanilyen paraméterekkel rendelkezőn volt a T430-ban (azt cseréltem annak idején backlitre).
-
newmoonlight
senior tag
válasz
qnadam #87173 üzenetére
Pár hónapja talán Tikakukac beszélt arról, hogy 12-13"-on felesleges a full HD. Én most 1377×768-on pötyögök és tök elvagyok vele (ráadásul TN-es), de ha itt lenne mellette egy full HD-s (netán IPS-es), valószínűleg sírva fakadnék.
Aki még emlékszik rá, a nyolcvanas években mekkora élmény volt a sokadszor másolt, német nyelvű, hangalámondásos VHS-filmek megtekintése. Ma nyilván hánynék tőlük egy kiadósat. Szóval minden relatív. -
-
Tim82
félisten
válasz
qnadam #83427 üzenetére
Ezért meg a NEC/Renesas USB 3.0 vezérlő drivere a felelős a német Thinkwiki szerint, megoldásnak downgrade-t javasolnak az 1.0.17-es verzióra. (T420s-ről szóló szócikkben van, de a W520 is ugyanezt a kontrollert, drivert használja.)
-
Chaser
legenda
válasz
qnadam #83404 üzenetére
Csak 9 cellásom van.
metal01 T500-ból a legdurvább pana akkum 1500 ciklusos volt, 60-70% körül 7-8 éves kor körül
/ jó hogy szóba jött, valahol még van egy újszerű panám, el ne felejtsem
/ Csináltam is róla screent, lehet még itt van valahol a fórumban
Van most egy sanyo is 500 feletti ciklussal és kis elhasználódással. Valszeg a rendszergazdi és érthette a dolgát és szépen beállítgatta az akku szabályzást. Konkrétan 510 sanyo akkuból ennyi idősen jóval kisebb ciklussal is max 40% körülieket láttam, pedig már elég sokat teszteltem.
Most egy 510-et nyúzok htpc célra. Amit furcsállok de még nem néztem és most nem is tudom. 8540-et használtam előtte és jóval dinamikusabb volt a hangzás, hangerő is nagyobb volt. Ott HDMI-n ment a hang, hangszóró meg a monitor jackbe. Jelenleg az 510-nél jackbe csatlakozik közvetlen a hangszóró. Lehet impedancia miatt nem a legjobb a hangzás? Most másik monitorom van, nem tudom megnézni. Dokkról meg csak lefagy a gép ha jacket akarok használni rajta.
-
HSM
félisten
válasz
qnadam #83087 üzenetére
Tedd fel ezt a HP drivert és jó lesz. LAN-on nekem teljesen príma a DPC, és ugyanaz a rendszer az X220.
Szerk.: a lényeg, hogy ez a verzió legyen:
Ja, és nálam Win7 64bit SP1 van, pár hónapja frissítve utoljára.
(#83086) Tim82: Lehet, én csináltam valamit rosszul de nekem nem vált be ez a Voodoo, sőt csak rontani tudtam a gép válaszidején.
Szval valamit tuti csinál amúgy.
-
Tim82
félisten
válasz
qnadam #83084 üzenetére
A másik vudumedzsiket próbáltad? [link]
Félreértés ne essék, nem tudom, mennyire működnek ezek, én teljesen más miatt visszaolvasva bukkantam ezekre a tippekre a fórumon; az első megoldást próbáltam egy új külső hangkártya (Steinberg UR12) miatt, mert azzal produkált
a FUBARakarom mondani a Foobar érdekes zajokat, de ott is végül a buffer állítgatása volt a megoldás. -
-
Dhampir
félisten
válasz
qnadam #81939 üzenetére
Néha a hanggal ilyen probléma is lehet, amikor a rézcsőhöz ragasztószalagozott vezeték műanyag burkolata megolvad.
-
Tim82
félisten
-
-
roti86
őstag
válasz
qnadam #81882 üzenetére
Nálam ez a helyzet T500-on wifivel (vezetéket sosem használok, másik szobában van a router):
INTEL 5100 (driver: 14.3.2.1), W8.1 X64. Aki esetleg tud megoldást az jelezze
szerk: A korábban linkelt regedites módosítás megcsinálva, a kép ezután készült.. Azelőtt jóval rosszabb volt , de még így sem tökéletes.
-
HSM
félisten
válasz
qnadam #81896 üzenetére
Szuper, örülök!
Akkor mégsem pontosan ugyanaz, azért az a +2MB méret. Érdekes, hogy kétféle drivert is ad a HP ugyanazon a verziószámon. De a lényeg, hogy jó lett nálad is.
(#81897) dying_star: Nem, ez gyárilag benne figyel minden egyes Intel csipszetben [link].
Érdemes átböngészni a "Design" meg "Security" fejezetet, de garantáltan nem fogsz tőle jobban aludni. -
HSM
félisten
válasz
qnadam #81892 üzenetére
Működik, jó lett?
Én meg vagyok akkora őstehetség, hogy nem találom a mentésem a driverről, pedig vagy 3 helyre is kimentettem...
De talán mégis találtam egy ismerős file-t, elvileg ugyanaz a verzió, mint amit linkeltem, csak 2MB-al kisebb.
Ha esetleg nem lenne tökéletes az, akkor ezzel is tehetsz egy próbát: [link].
Amúgy nálam így látja: -
HSM
félisten
válasz
qnadam #81882 üzenetére
Nekem LAN-on (azt hiszem) ezzel a HP driverrel tökéletes: [link]
Forrás, olvasnivaló: [link].
Erről hablatyoltam korábban....
[link] A régi HP LAN driver, amivel végre működik a T420 LAN-on, végig zöld DPC latency-vel.
Nem csoda, hogy ilyen OFF-the-chart piros tornyokkal akadozik.
Eddig akármelyik másikkal próbálkoztam, rossz lett. Ami nagy baj lenne, mert úgy dobhatnám ki az amúgy imádott gépem, mert a világból kiidegelne ezzel. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- iPhone topik
- BestBuy ruhás topik
- Le Mans Ultimate
- OLED TV topic
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest