- Magisk
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalazsKKa67j
tag
Üdvözlet fórumtársak!
x220-hoz keresek LCD kábelt.
A sajátom elfáradt,amit e-bay-ről rendeltem(Kína) azzal meg nem ad képet.
Lenne esetleg valakinek egy eladó darab,ami volt is gépben és tuti,hogy jó bele?
Köszönet előre is! -
BalazsKKa67j
tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem javasolni valamiféle lopásgátló rendszert Thinkpad T500-hoz?
Hardveres érdekelne elsősorban,valamiféle helymeghatározó chip érdekelne.
Köszönöm! -
BalazsKKa67j
tag
Sziasztok!
Q9100-as cpu belemegy a T500-ba?
hallott már ilyesmiről valaki?
GM45ös chipsetű alaplapba megy bele.
Köszi! -
BalazsKKa67j
tag
Van esetleg valami leírás arról,hogy hogyan kell/lehet x200-ba mSata SSd-t faragni?
Vagy ez csak szájhagyomány útján terjed?
Köszi! -
BalazsKKa67j
tag
Uraim!
Egy hatalmas anomália megoldására keresnék megoldást!
A szituáció:
T500-ban ki lett kapcsolva a touchpad.
Majd egy kitakarítás-újrapasztázás történt,bios elem cserével.
Új rendszert kapott a gép és a touchpad nem üzemel. Nincs olyan opció a biosban hogy touchpad! Hiányzik.(tudom hihetetlen)
Lenovo update-tel felkerült az összes driver és ennek ellenére a vezérlőpult-->egér-->Ultanav opció is hiányzik!Igazából mindent próbáltam már,minden drivert.De hogy biosban sincs benne a touchpad opció az nem kicsit furcsa...
Tud esetleg valaki valami megoldást? Ötletek is jól jönnének...
Köszönöm!
-
BalazsKKa67j
tag
Uraim,mSata SSD belemegy az x200-ba? vagy csak a "sima"?
-
BalazsKKa67j
tag
Jól hangzik,akkor lesz vele meló.
Van itt még más finomság is: akadozik az egérkurzor...ahogy mozgatom,mindegy,hogy trackpointal vagy külső egérrel mindig ugrik egyet,nagyon idegesítő...erre valami? -
BalazsKKa67j
tag
Sziasztok!
Olyan gondom lenne,hogy egy x200-asnál nem működik a thinklight. A képernyőn felvillan a jele bekapcsolásnál és ennyi. Találkozott már valaki ilyesmivel? Lehet ezt javítani/cserélni? -
BalazsKKa67j
tag
Üdv urak! Gyors kèrdès. X200s l9400-as procija mennyivel lassabb használat közben,mint az x200 p8600-a?
Mert a notebookcheck jóval hátrèbb sorolja. Ez fel is veti az ùjabb kèrdèst,hogy x200 vagy x200s a jobb szerintetek? Előre is köszi! -
BalazsKKa67j
tag
Valaki erre?
-
BalazsKKa67j
tag
Sziasztok!
R500 a gép.Ssd upgrade. Ha az ssd-t a caddy-be teszem egyből felismeri a gép,de ha a hdd helyére(és caddyből bootolok) akkor semmi,nem látja a gép.Mit csinálok rosszul? -
BalazsKKa67j
tag
Nem nagyon találok belevaló ssd-t,ha valakinek van,kérem priviben jelezze.
-
BalazsKKa67j
tag
Sziasztok!
T400s ezt megeszi?:[link]
Köszönet! -
-
BalazsKKa67j
tag
A p8700 jóval kevesebbet fogyaszt és teljesítményileg pedig csak kevéssel gyengébb,mint a T9400.És nekem kell a hosszú akkuidő.
-
BalazsKKa67j
tag
Sziasztok!
Egy W500 prociját szeretném kicserélni(T9400) egy R500-éval(P8700)Mennyire nehéz művelet ez? Szakember szükséges hozzá?
Köszi!
-
BalazsKKa67j
tag
Boldog Karácsonyt fórumtársak!
-
BalazsKKa67j
tag
Sziasztok,
T400-ban,ha ati kàrtya van(3470),akkor az azt jelenti,hogy,intel is van mellette?Vagy kèszültek kifejezetten csak ati kàrtyàval szerelt,nem kapcsolhatò kàrtyàs modellek is?
-
BalazsKKa67j
tag
Sziasztok
mennyire lőnétek be ezt a w510-et? -
BalazsKKa67j
tag
Sziasztok!
olyan kérdésem lenne,hogy T60-ból,ami 1400X1050-es (14 colos) az mind IPS kijelzős?
Vagy nincs összefüggés? -
BalazsKKa67j
tag
W500 tulajokat kérdezném,hogy milyen a full hd panel minősége?
-
BalazsKKa67j
tag
Igaz az ,hogy T400-ban is van váltható Vga-s típus? Ati 3470 és Intel? Nem találkoztam még ilyen modellel,azt hittem csak a T500 tudja ezt.
-
BalazsKKa67j
tag
Köszönet a segítségért.
-
BalazsKKa67j
tag
Mi a különbség a 2504-es és 2505-ös dokkoló között?
-
BalazsKKa67j
tag
válasz
!Overdose! #33171 üzenetére
Aprón olyat nem látni...
Megfelelő felszereltséggel azokért reális lehet a 90k.(T500) -
-
BalazsKKa67j
tag
Ha T500-ban nincs webcam,akkor egy e-bay-ről rendelt webcam kit segítségével átalakítható?Vagy nem ilyen egyszerű a dolog?
A webcam hiánya az egyetlen hiányossága a gépnek ,amit kinéztem.Elég nehéz egy fullosan felszerelt T500at kifogni.
Köszi. -
BalazsKKa67j
tag
Jelenlegi és múltbeli T500 tulajokat kérdezném,hogy mennyire gyakori ennek a gépnek a meghibásodása?Garancia nélküli vásárlást tervezek,ez elég megbízható széria ahhoz,nemde?
-
BalazsKKa67j
tag
válasz
!Overdose! #32516 üzenetére
ÓÓ ez R500/T550-hoz nem jó?Azt hittem ugyanaz kell hozzájuk mint a T61es sorozathoz,de a lista nem írja.Abból kikövetkeztetve,hogy az akksik is kompatibilisek.Nem jól gondolom?
-
BalazsKKa67j
tag
Ha valaki esetleg mostanában válna meg a (fullos) T500-ától,az jelezzen,vevő lennék rá.
-
BalazsKKa67j
tag
válasz
buvartacsko #30349 üzenetére
Szervize válogatja,te kifogtál egy rosszat...ne ítéld meg az alapján az egészet.
-
BalazsKKa67j
tag
Már régóta foglalkoztat ez a terv: mivel az R500 kijelzőjében nincs rollcage váz,ezért arra gondoltam,hogy beépítek egyet
Szerintetek lehetséges ez?Egy 15"-os T vagy W szériás gépből kivett rollcage beépítése?
-
BalazsKKa67j
tag
Szerintem az X1 már messzebb került az eredeti ThinkPad koncepciótól.Persze én is szívesen kipróbálnám,de csak kíváncsiságból.
-
BalazsKKa67j
tag
válasz
mitulabattyi #30246 üzenetére
Wow! 28 GB? azt hogy csinálod,hogy csak annyi?(nekem 60-70)
-
BalazsKKa67j
tag
válasz
mitulabattyi #29757 üzenetére
Igen,de a T400-adban P-s a processzor,ami sokat számít+valószínűleg optimalizálva is volt
( ne adj isten még undervolt is volt vagy ssd)
Amint lapa is írta a pontos specifikáció fontos tényező,meg hogy eredeti-e az akksi vagy utángyártott. -
BalazsKKa67j
tag
válasz
!Overdose! #29686 üzenetére
köszi,
akkor gondolom az x200 az első x amit wxga-val szereltek. -
BalazsKKa67j
tag
Sziasztok! Lenne egy gyors kérdésem.
x60s és x61s csak XGA felbontással szerelt kijelzővel van?nagyobbal(wxga) nincs is?
Köszönöm! -
BalazsKKa67j
tag
Sziasztok! Akinek van tapasztalata az alábbi probléma megoldásában/felderítésében,az ossza meg velem legyen szíves!
Nos, a rosszaság tárgya egy thinkpad R500.
Az elmúlt 3 napban körülbelül 2szer csinálta ugyanezt: valamilyen feladat közben hirtelen elsötétül a képernyő és meg se nyikkan,bill. kombinációkra nem reagál. Csak power gomb nyomva tartásával lehet ujraindítani.Nem kékhalál.
Az airbag protection visszavettem már napokkal ezelőtt minimumra,hogy ne az lehessen a ludas,de ugy is csinálta.
Hol lehetne megnézni, az esetleges hibajelentést erről?Vagy mi okoz ilyet egyáltalán?
Köszi! -
BalazsKKa67j
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy milyen processzorra tudnék váltani az R500-ban.Jelenleg egy P8700-as van benne.Van olyan proci ami ettől erősebb és a fogyasztása ugyanannyi vagy kevesebb, mint ennek és elviszi az alaplapom?
Köszönet! -
BalazsKKa67j
tag
sziasztok! Tudnátok nekem segíteni abban,hogy R500-hoz hol találok ultra bay akksit? E-bayen nem akadtam egyre sem.Előre is köszönöm!
Üdv! -
BalazsKKa67j
tag
válasz
LaptopSystem #26044 üzenetére
Tudtommal jó,de szinte mindig hálózaton van,és ha jól emlékszem amikor ez történt akkor is hálózatról üzemelt.
-
BalazsKKa67j
tag
Bárkinek bármi ötlete erre?
Köszönöm! -
BalazsKKa67j
tag
Üdv fórumtársak!
Egy kis segítségre lenne szükségem.Az alany egy ThinkPad R500.
Az elmúlt 2 hétben 2x-3x produkálta a következő hibajelenséget:
A gép hirtelen lefagy,a képernyő elsötétül,nem reagál semmi billentyűre sem billentyű kombinációra.Csak kikapcsolni lehet,majd a start up kicsit hosszadalmasabb.
Találkozott már valaki hasonlóval?Hogyan kereshetném meg a hiba okát,nincs kékhalál,szóval win log-ban nem szerepel.
P8600-as cpu,undervoltolva 1V-ra,bár ez már régóta így van,nem hiszem ,hogy ez lehet a hiba forrása.
videokártya:ati 3470Előre is köszönöm a segítséget!
-
BalazsKKa67j
tag
Ez itt a reklám helye
T400
-
BalazsKKa67j
tag
válasz
buvartacsko #20042 üzenetére
Ez a kérdés első fele volt.Olvasd tovább is!
-
BalazsKKa67j
tag
Sziasztok! Hátha érdekel valakit! T400
-
BalazsKKa67j
tag
válasz
buvartacsko #19518 üzenetére
Nem félek tőle,de nem férne el az asztalon a 2 monitor mellett.
Az usb to vga miért bohóckodás? -
BalazsKKa67j
tag
válasz
buvartacsko #19516 üzenetére
A dokkoló vásárlást szeretném elkerülni...
-
BalazsKKa67j
tag
Sziasztok!
Tudna nekem segíteni valaki abban,hogy hogyan tudnék két monitort is csatlakoztatni a laptotra?Létezik olyan,hogy vga port replikátor? -
BalazsKKa67j
tag
Szóval akkor sose derül ki ,hogy van-e WWAN-om.Mit fényképezzek be,hogy meg lehessen 100%-osan mondani?
-
BalazsKKa67j
tag
Sziasztok!Ha van SIM foglalat az x200s-em hátulján az azt jelenti,hogy van 3g előkészítés ugye?Mert az bizony van.
-
BalazsKKa67j
tag
Még csak az R500 kapcsán tudok alulfeszelésről beszélni.
2 sémát alakítottam ki:
1 on demand,amikor hálózatról használom,előnye nekem is hogy ilyenkor nem melegszik annyira. 1 V -ra állítottam minden szint feszültségét a procinak,mert nem volt kedvem végigzongorázni a szinteketDe már ez is 15%-os fesz.csökkenés az eredithez mérten.
2 power saver amikor telepről használom,ilyenkor ugye nem engedi a procit csak 860Mhz-ig pörögni és a fogyasztása 0,825V,ami már az akkuidőn is meglátszik.
És ezeket ugye nagyon kényelmesen jobb klikkel lehet váltogatni. -
BalazsKKa67j
tag
válasz
buvartacsko #19286 üzenetére
Biztos,hogy az lesz.
Csak gondoltam előtte rákérdezek a tapasztaltabbaknál.
Majd,ha valakit érdekelnek az eredmények közkincsé teszem őket,ha már ennyire belejöttem az alulfeszelésbe. -
BalazsKKa67j
tag
Sziasztok!
Kinek mennyire sikerült alulfeszelni az x200s L9400-as prociját?Érdemes vele bíbelődni? Vagy ez alapból olyan alacsony enegiafelvétellel dolgozik,hogy nem éri meg?
Az R500 igen jól reagált az alulfeszelésre,erre is kíváncsi lennék!
Üdv! -
BalazsKKa67j
tag
válasz
buvartacsko #19229 üzenetére
Az biztos
-
BalazsKKa67j
tag
válasz
buvartacsko #19221 üzenetére
Azért elég sűrűn használom akksiról a gépet,az R500-at pedig olyannyira belőttem,hogy 5órát megy aksiról
-
BalazsKKa67j
tag
Ha esetleg mégis megtartom az x200s-t(
),akkor rendelni szeretnék e-bayről egy 12 cellás akkut.Ami utángyártott,cserébe viszont igen olcsó.Van erről valakinek valami tapasztalata?
Mennyi ideig bírná vele?10 óra felett? -
BalazsKKa67j
tag
válasz
buvartacsko #19206 üzenetére
Ha a képernyő nagyfelbontású lenne nem is gondolkoznék eladáson.De az R500 1680x1050-e után ez megint csak kicsi.
-
BalazsKKa67j
tag
válasz
mitulabattyi #19194 üzenetére
A lenovo szervizben 1 munkaóra díja 30ezer körül van + anyag(kijelző) Az is kb. 30 ezer.
szóval lenovo szerviz felejtős... -
BalazsKKa67j
tag
válasz
mitulabattyi #19190 üzenetére
És neked hogyan oldódott meg a probléma?
-
BalazsKKa67j
tag
válasz
mitulabattyi #19190 üzenetére
Be is írtam,meg a Thinkvantage Toolbox is ki szokta írni,h mennyi gari van vagy épp nincs,de most ez is azt írja ki,hogy Can not be determined.
-
BalazsKKa67j
tag
válasz
yodamastah #19188 üzenetére
Jogos a felvetés
Megpróbálok egy levélváltást a supportal,hátha többet tudnak a gariról. -
BalazsKKa67j
tag
válasz
yodamastah #19186 üzenetére
Az egész gép
-
BalazsKKa67j
tag
válasz
yodamastah #19184 üzenetére
Van egy 24 colos monitorom,nem az a baj.egyszerűen az én nagy kezeimnek kicsi.
a garanciára esetleg vkinek vmi ötlete van? -
BalazsKKa67j
tag
Sziasztok!
x200s
a warranty lookup azt írja ki: Could not be determined.
Nem tudja vmiért beolvasni.Bár úgy vettem,hogy már nincs rá garancia,de hátha szerencsém vanValakinek vmi ötlet?
Azt hittem,hogy tetszeni fog ez a kis méret de az R500 után nem tudom megszokni ezt a kis felbontást,úgyhogy hirdetem is megha valakit érdekel 120-ért viheti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest