- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mitulabattyi
aktív tag
válasz
sz.viktor #31691 üzenetére
Sajnos annyi az akkudnak. Nekem is van egy ilyen T400 akksim, ami feltöltve lett elrakva, de kb fél évvel később már nem lehetett tölteni. Próbáltam keresni valami megoldást, de nem találtam.
lapa: szerintem már nem megy a gép róla, resetelni se hagyta nekem. A cellákat kiforrasztottam, átraktam egy régi akksiba, és teljesen feltöltöttem, visszaforrasztva se működött, mert túl van okosítva az elektronika, nem lehet resetelni... -
MrSealRD
veterán
válasz
sz.viktor #31689 üzenetére
Nem a windows 7-hez tartozik szorosan.
Elvileg ha a tálcán az órától balra van egy nagyobb elem ikon, amiben zöld színnel van jelölve a töltöttség, akkor fent van a Lenovo PowerManager programja.
Ha ez fent van akkor Battery résznél ott lesz fent a maintaince gomb is...onnan már egyértelmű. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Goddess of Victory:Nikke
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- BestBuy topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest