-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quaresma
aktív tag
válasz
audi100td #33554 üzenetére
Mondjuk most azt írja, hogy töltödik, de attól függetlenül továbbra is javasolt egy telepcsere. Valóban annyi lehet neki,de hátha bírja még egy kicsit. Egyébként nem próbáltam még de a gép működik kizárólag hálózatról? Tehát ha meghal az aksi attól még tudom hálózatról használni ?
-
Quaresma
aktív tag
Sziasztok
Ma töltő nélkül használtam egy ideig a t61-es gépemet. Miután lemerült feltettem tölteni, de egy piros x-es jelzés jelent meg. Az írja, hogy javasolt a telep csere és az akkumlátor nem töltődik. Eddig sem volt egy izmos az aksi ,mivel 1 órát bírt maximum, de akkor ez azt jelenti, hogy már teljesen kuka? Csak mert most nem fér bele egy új telep a keretbeLehet vele még valamit kezdeni, hogy legalább azt a csekély 30-45 perce bírja még ?
-
Quaresma
aktív tag
Sziasztok
T61-es gépen esténként ágyban filmezünk. Gyakorlatilag minden kisebb mozgatásra megakad a kép és olyan 1-2 másodperc után újraindul. Mindegy hogy a HDD caddy-ről vagy az alap HDD-ről nézzük a filmet, akkor is csinálja. Mi lehet az oka?
-
Quaresma
aktív tag
válasz
^Clown #32587 üzenetére
Értem. Igazából van itthon mind a 2 típus, de mivel teljesen új még nálunk ezért gondolkodtam, hogy melyiket érdemesebb megtartani magamnak. Kiderült,hogy amire én használnám (videovágás ) arra igazán egyik sem nyerő. Most a T61-et használom, nagy megelégedéssel a nagyobb képernyő miatt
OFF: tud valaki egy olyan oldalt , mint a systemrequirementslab.com , csak nem játékokhoz ,hanem adobe és egyéb szoftverekhez? -
-
Quaresma
aktív tag
Mik a legjelentősebb különbségek a T60 és a T61-es típus között?
-
Quaresma
aktív tag
Egy T61-esben szeretném nagyobb felbontásúra cserélni a jelenlegi kijelzőmet. Mennyire bonyolult maga a művelet?Egy hozzánemértő személy meg se próbálja inkább?
Valamint, ha zsanérral mindennel együtt cserélném, akkor valóban csak át kell csavarozni gyakorlatilag?
-
Quaresma
aktív tag
válasz
franc0 #32426 üzenetére
Szerintem teljesen korrektül levezette, hogy miért is nem éri meg számára a plussz költség
Pedig annyit is írhatott volna, hogy nem, de itt tényleg (bár tudom jó szándékból) nagyon sokan kardoskodnak az SSD mellett. Én is láttam mire képes az ssd egy régebbi géppel is, de attól én még HDD-t használok a gépben és a caddyben is mert a tárhely nekem egyelőre többet ér, mint a sebesség. Nem beszélve az árakról
-
Quaresma
aktív tag
Az az érdekes, hogy az Edius vágóprogrammal gond nélkül tudok dolgozni T61-en, pedig gyakorlatilag minimális az eltérés az Adobe-hoz képest. Egyedül a kezelőfelület, amit jobbnak tartok a Premier Pro-nál, mert ahhoz vagyok szokva, és ezért váltanék. Én is a RAM miatt gondoltam, hogy T500-at keresek, bár szerintem inkább lecserélem a T61-ben lévő 2-tőt 4gb-ra. Bár könnyen lehet, hogy a T7500-as 2.2-es CPU gyenge inkább
-
Quaresma
aktív tag
Igazából azért érdekelne , mert Adobe Premier Pro-t használok videovágás munkálatokhoz.
A telepítésnél visszadobta, hogy gyenge a gép felszereltsége hozzá és ezért gondoltam,hogy egy t500-as az olcsóbban fejleszthető, ezért váltanék. A videokártyát meg nem ismertem -
Quaresma
aktív tag
Sziasztok
Egy t500-ban lévő vga intel 4500 kártya erősebb, mint a t61-es nvidia Quadro 140?
Itt arra gondolok, hogy az intel kártya viszi e gond nélkül az 1080-as tartalmakat stb.. -
Quaresma
aktív tag
Milyen aksira kell keresnem, ha optikai meghajtó helyére szeretnék aksit a T60/61-es gépekbe? Tudna valaki linkelni egy példát innen HW-ról?
-
Quaresma
aktív tag
A T60-ban is cserelheto a dvd iro resz? Tehat ugyan ugy tehetek bele Hdd caddy-t, ahogy a T61-be?
-
Quaresma
aktív tag
válasz
buvartacsko #31524 üzenetére
Tudom. Nekem T61 van. Ez a gép a húgomnak kellene a fentebb említett szempontok miatt. Nagyon jó áron van, és igazából többet nem is költenénk gépre. A keret maximum 40 ezer ft lenne. Ebben a kategóriában ez a T42p jó választásnak tűnt.
-
Quaresma
aktív tag
Sziasztok
T42p vásárlását tervezem. Kíváncsi vagyok mennyire ajánlott ez a típus. Filmnézésre, internetezésre, java dolgok megjelenítésére , szóval általános használatra lesz használva.
Tudom rengetegen kérdezték már, de még egyszer akkor : Mire figyeljek esetleg ennél a típusnál vásárláskor? -
Quaresma
aktív tag
Akkor a jelek szerint én kifogtam egy jól sikerült példányt
Mert a felsoroltak közül egyik probléma se igazán jelentkezett "még".
-
Quaresma
aktív tag
válasz
picur850702 #30823 üzenetére
Szinte barmivel, de en pl egy szervizeles utan rajtamaradt matrica ragacsat probaltam acetonnal lemosni es az leszedte egy kis feluleten a T61 "gumis" boritast. Tehat ezt ne probald ki
-
Quaresma
aktív tag
válasz
buvartacsko #30794 üzenetére
De ha ez a kettő nem szempont , már mint a T61 is jól összeszerelt és a hűtéssel sincs problémám, akkor érdemesebb inkább ezt megtartanom és fejlesztenem?
-
Quaresma
aktív tag
Egy megbízhatóan működő t61-es típusról érdemes t500-ra váltani? Tudom ,hogy ez specifikáció függő, de nagyából milyen mértékű ráfizetés a reális?
-
Quaresma
aktív tag
T61-es gép esetében megoldható, hogy 2 külső monitort kezeljen a gép? Ha igen akkor mi erre a megoldás és lehetőleg melyik a legolcsóbb
(dokkoló,stb.. sajnos drága lenne most nekem
-
-
Quaresma
aktív tag
válasz
ro_bert17 #30347 üzenetére
Egy kevés kijelző mozgás a T61-em esetében is van. Én valószínűleg azért érzem stabilnak, mert van itthon egy Dell Inspiron 1720-as gép aminél legyezgetheted magad olyan laza a képernyő. De szerintem egy idő után minden gépre jellemző, hogy kilazul, ha sűrűn nyitogatjuk -zárjuk.
-
Quaresma
aktív tag
Az én T61-em nem mai darab, de semmi probléma a kijelző lötyögésével. Korábban Amilo sa3650 volt, azzal sokkal több probléma volt egy év után, pedig az is a felső kategória tagja volt. Lehet csak pont gyengébbet fogtál ki...Nem hiszem, hogy ez a thinkpadekre jellemző lene.
-
Quaresma
aktív tag
Valamint leírná valaki, hogy ha SSD-t szeretnék a gépbe, akkor milyen típust érdemes vásárolni egy T61-es géphez. Windows 7 rendszerhez kellene és én olyan 30 és 60G közötti változaton gondolkodom.
-
Quaresma
aktív tag
Annak mi lehet az oka, hogy a T61-es gépem esetében se az everest se az aida program nem jelenít meg semmit a megjelenítés -> GPU alatt? Másképp meglehet nézni valahol ,hogy Revision A2-es e a gép vagy A1?
-
Quaresma
aktív tag
válasz
zdanee #30149 üzenetére
Nekem pl a Thinkpadra valtas utan pont a PgUp es PgDown helyzete volt nagyon zavaro. En mas tipusoknal gyakran hasznaltam es pont kezre esett. De ebbol kifolyolag megertem , hogy aki Thinkpadhez szokott annak ez roppant zavaro. Csak gondolom a magyarazat vhol itt lehet , hogy mas gepek kialakitasahoz probaltak kozeliteni az esetleges uj vasarlok miatt... Talan...
-
Quaresma
aktív tag
Tud valaki egy olyan videót linkelni amivel "megizzasztható" egy T61-es gép?
Csak kíváncsi vagyok , hátha van ilyen teszt videó valahol -
-
Quaresma
aktív tag
válasz
MrSealRD #30057 üzenetére
En is a T61 erositesen gondolkodom. A T500 nagyon vonzo,de sajnos nem tudok most venni egyet. A T61-et is csak most vettem,de gondoltam ram es ssd csere az mehetne bele. Valamint nekem (azthiszem
T7500-as CPU-m van, lehet arra is raferne a csere
Igazabol abban biztam hogy a VGA cserelheto , de ezek szerint sajnos az nem az.
-
Quaresma
aktív tag
válasz
Napfénysüti #30035 üzenetére
Lenne még egy kérdésem. Kevésbé Thinkpad, mint inkább Windows-al kapcsolatos. Rákötöttem egy külső monitort a t61-es gépre. A monitort a gép baloldalánál található, azonban az egeret mozgatva csak a laptop jobboldalánál tudok "átmenni" a képen a másik monitorra. Bár kicsinyes dolog, de sajnos elég zavaró.
A monitor és a laptop helyzete kötött, tehát nem tudok átrendezni a szobát
Hol tudnám esetleg beállítani, hogy a laptop monitor esetében a kép baloldalán tudjon átmászni az egér?
Szerk: Új hozzászólás lett volna, nem pedig válasz.
-
Quaresma
aktív tag
Sziasztok
Tudna vki par azot irni, hogy a T61-es tipusban mi az ami bovitheto es meddig.illetve mi az amin nem lehet valtoztatni. Koszonom
-
Quaresma
aktív tag
Sziasztok
Hol tudom megnezni, hogy 9 vagy 6 cellas az aksi a T61 gepembe.tudom buta kerdes stb, de sajnos nem tudom a valaszt..
-
Quaresma
aktív tag
Sziasztok
Lenne egy T61-es gépem. Nem sikerült beüzemelnem az ujjlenyomat olvasót. Valamiért amikor a szoftver kalibrál akkor sosem sikerül 100%-as képet készíteni-e. Én nem tudom, hogy rosszul tartom az ujjam vagy mi lehet a megoldás
ha valakinek van valami ötlete azt megköszönném
-
Quaresma
aktív tag
Sziasztok
Nagyon ketsegbe esve irok. Vettem egy lenovo t61-es tipusu gepet. Friss windows 7 van rajta , gondoltam drivert frissitek. Volt koztuk egy bios update is. Nem futott vegig a telepito mert vmiert lefagyott ezert megszakitotta a telepitest. Ujrainditas ota nem akar mukodni. Elinduln a gep a kis zold ledek villagitanak es hallom a gep zajt, de semmi nem jelenik meg a kepernyon. Kerlek segitsetek nagyon fontos lenne minel elobb. Barki aki tud irjon privatot vagy ide. Elore is halasan koszonom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged