- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
zdanee #31912 üzenetére
Lehet cserélni.
_offT400 65k-ért, venni-vinni
off_
-
Tim82
félisten
válasz
zdanee #31135 üzenetére
Magamnak én sem vennék XGA felbontású T60-at, de pl. szülőnek igen. Tapasztalatom szerint jobban boldogulnak ezzel a felbontással, mint az SXGA+-szal, DPI állítás ide vagy oda.
Én amúgy augusztus legvégén vettem 62k-ért a T60-amat (14" SXGA+, T7400, Radeon X1400, 3 GB RAM, 120 GB HDD, DWDRW, 9 cellás kb. 3,5-4 órás üzemidejű akksi, jogtiszta Win 7 Prof. 32 bit) és máig jó vételnek gondolom. Azóta kapott egy SSD-t, meg egy Advanced Dock-ot és nagyjából mindenre elég, amire kell nekem. Egyedül 14" 4:3 T61p-re cserélném csak le, ha egyáltalán...
-
Tim82
félisten
válasz
zdanee #31126 üzenetére
Az az általad látott SXGA+ felbontású gép enyhén rosszabb állapotú, törött palmrest stb., az eladója Vaterán is hirdeti, ott vannak fent róla fotók.
A másik, hogy adorjant kolléga régi motoros, megbízható eladó, ha annak a T60-nak annyi gebasza van, hogy BIOS-password van rajta, akkor valóban annyi gebasza van.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
zdanee #31010 üzenetére
Ezzel csináltam, és ezzel a progival töltöttem fel, mert fel is ajánlja. Formázás természetesen volt (azt is megteszi a progi helyettem)
A wubi csak windows alól futtatható, vagy külön be is tud bootolni. Pont az lenne a lényeg, hogy a windowst teljesen kizárjam amikor tesztelném a power gombot, hogy esetleg más os alatt is bugol-e. De telepíteni nem szeretnék linuxot, mert odafirkálja a grubot a wines partíciómra, és ha kiveszem a pendrive-ot, nem fog a win elindulni magától, csak ha mókolok.
Köszi!
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
zdanee #31005 üzenetére
Itt egy kép, ugyanarról a pendriveról bebootolva a két rendszeren:
Az aceren van lehetőség a livecd-hez, a lenovo-n nincs. Másképp néz ki az egész.
Mire célzol azzal, hogy a gépem hibája-e? Ez egy 6 évvel újabb noti, mint a mellette lévő acer. Illene rendesen bebootolnia egy live linuxot.
-
azbest
félisten
válasz
zdanee #30788 üzenetére
A dvd caddy nekem bevált.
Egy öntési tüske maradt rajta az elejénél, azt lecsíptem. A többi rész éppen passzol, be kell igazítani. Van egy kapaszkodó az alsó műanyagban ami megfogja a meghajtót éppúgy, mint ahogy a lezárt slot tenné. Adtak hozzá két hosszú csavart is, amit a dvd hátulján lévő (három közül) két csavar helyett lehet használni, azokkal odarögzítve a műanyag házat a meghajtóhoz. Most túnt fel hogy egyébként a burkolatot nem is pattintani kell, hanem simán elcsúsztatható kb 2 centivel a teteje hátrafele és úgy könnyedén leemelhető róla, ha már nincs becsavarozva.A hdd hőmérsékletére figyelek, mert sebesség tesztelés futtatása közben eddig 43 fokig ment fel. Nem nagyon láttam hogy elvezetné valami a hőt a meghajtóról a caddyben, lehet hogy kellene valami alá.
-
Gondwana
addikt
válasz
zdanee #30770 üzenetére
...eszközkezelőben nem találom (illetve ismeretlen eszköz a Mini Card, de elvileg fent van a drivere)...
Khmm... Milyen driver van fenn? -
Gondwana
addikt
válasz
zdanee #30759 üzenetére
Már leírtad, hogy még nincs telepítve semmilyen tényleges drivered a Sierra Wireless kártyádhoz (amit egyébként tényleg hardveresen hálózatfüggősítenek - ehhez képest túlsó véglet a Gobi2000, amiben még firmware sincs, a driver tölti be, és választja ki hogy CDMA vagy GSM az alaphálózat)
Leggyorsabban úgy lépsz előre, hogy device managerben megnézed a hardware ID-jét (PCI VEN megy ilyesmi számok, amikre google tud már driver linket is dobni - én lehet, hogy Vista drivert keresnék, mert esélyes, hogy W7 drivert közvetlenül nem is írtak hozzá). Linux alatt persze terminálból egy lspci már kidobja (újabb 3G modemeket meg az lsusb listázza, mert nem PCI buszon vannak bedrótozva) -
dbius
veterán
válasz
zdanee #30749 üzenetére
Milyen OS?
Lenovo driver kell a wwan működéséhez, de az nem egyenlő az Access Connection nevű szoftverrel.
pl. win7 alatt a wwanhoz tartozó drivert felteszed system update-tel, de az access connectiont nem. -> A hálózatok között megjelenik a mobilnet is. (x200-nál biztosan, de szerintem korábbiaknál is)
(#30751) xcds: Take it easy, man. Egyikőtök e-penise sem lesz kisebb, ha nem vágtok vissza egymásnak valamivel
"Én meg azt nem értem, hogy ha nem gépelsz, akkor miért a trackpoint-ot használod. Azért, mert az a menő?"
Nem mindegyik TP-n van touchpad, pl. az én X200-amon sincs.
(#30750) r3dsnake: Az nem lehet, hogy a frissítés, amit fel akarsz rakni, az már fent van? (pl. a felrakni kívánt frissítés benne van az sp1-ben)
-
Sensei
aktív tag
válasz
zdanee #30149 üzenetére
A legidegesítőbb az egészben a funkciógombok (F1,F2,etc.) másodlagossá tétele. Ez az új trend, már alig lehet olyan notit találni, amin ne így lenne.
Volt már elég sok ilyen gép a kezeim között, idegörlő, számomra teljesen használhatatlan.
Ez van, az új generációnak ez kell, ezek az igények, a multimédia gombok nyilván fontosabbak. -
Quaresma
aktív tag
válasz
zdanee #30149 üzenetére
Nekem pl a Thinkpadra valtas utan pont a PgUp es PgDown helyzete volt nagyon zavaro. En mas tipusoknal gyakran hasznaltam es pont kezre esett. De ebbol kifolyolag megertem , hogy aki Thinkpadhez szokott annak ez roppant zavaro. Csak gondolom a magyarazat vhol itt lehet , hogy mas gepek kialakitasahoz probaltak kozeliteni az esetleges uj vasarlok miatt... Talan...
-
audi100td
nagyúr
válasz
zdanee #30149 üzenetére
Itt nem szerepelnek a hagyományos szériák, Edge-eket látok, meg X1-et, T430u-t. Ettől függetlenül úgy tűnik ez vár a többire is, ha már a lenovo honlapjáról származik a korábban linkelt kép.
Akkor már inkább vennék apple-t, idővel alternatíva híján valószínűleg az lesz.
-
MrSealRD
veterán
-
brd
nagyúr
válasz
zdanee #30149 üzenetére
Gyönyörű. Még ha fizetnének sem tudnám használni ezt a kiosztást (max., ha sokat fizetnek), sőt, ahogy nézegetem a gépeket, igazából bottal sem piszkálnám őket. Valamit biztosan szívtak, miközben ezt az ergonómikus kialakítást kifejlesztették. Lassan tényleg kell vennem pár db. még jó állapotban lévő T500, vagy az előtti gépet, hogy az ínséges időket átvészeljem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Generációs lemaradásban a Huawei chipek, de a cég kitalált valamit
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Legion 5 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest