- iPhone topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
srácok!
akad közöttünk valaki Budapesten, aki X41-ben vállalja fénycső cseréjét?
-
Magnum_
nagyúr
sziasztok
IBM X41-nél F2-vel elő hívom elő bekapcsolásnál a biost. pendriverol szeretnék telepiteni lubuntut de nem tudom beállítani... valaki csinált már ilyet? -
Magnum_
nagyúr
bedobom ide, hátha ti tudjátok..
mi az a kis pöcök pontosan és hol lehet venni, ami becsatlakozik kábel a bill.-ről az alaplapra, egy kis pöcök tartja a helyén az alaplapon...
köszi! -
Magnum_
nagyúr
ebay-en vadiúj (2015 januárig tartó garival) X220 IPS kijelzővel 1150$-ból van (+ 40$ a linkelt magyar bill...)
lehetnek itt buktatók?
-
Magnum_
nagyúr
sziasztok! van a bátyámnak egy jó állapotú T30-a, amit eladna. Elég új, pár hónapos HDD van benen (kb 180gb, de rákérdezek majd pontosan). Ami a baja, hogy a wifi utólag lett beletéve és azzal nem is működik, ha ki van húzva, akkor megy rendesen...
Mennyit lehet kb ezért ebben az állapotban kérni?
-
Magnum_
nagyúr
van olyan budapesti felhasználó itt, akinek x220-asa van és lenne 5-6 perce megmutatni a gépet?
-
Magnum_
nagyúr
srácok! az X220-nak sata2 vagy sata3 csatlakozója van?
-
Magnum_
nagyúr
kösz fiúk!
-
Magnum_
nagyúr
válasz
adnoctum18 #27430 üzenetére
és ha a gyári merevlemezt SSD-re cserélem, akkor? pont a HP-s megoldás miatt kérdezem, hogy új merevlemezen hogy lesz gyári Win-em.
-
Magnum_
nagyúr
a TP-knél odaadják lemezen a Win+ drivereket, vagy el lehet kérni úgy, mint a HP-nál?
-
Magnum_
nagyúr
ha már az IPS szóba került, van a TP családban olyan 13-14" körüli gép, ami IPS kijelzős? új gépre gondolok...
nem igen, ugye?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
BalazsKKa67j #19195 üzenetére
van erről hivatalos infód, hogy ennyibe kerül a munkadíj óránként?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
mazsonpopo #17720 üzenetére
ha előre utal és küldi eredetiben az igazolást, hogy visszavonhatatlanul átutalta a vételárat és erről az igazolásról OFFI-s fordítást is kapsz, akkor mehet a biznic.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
mazsonpopo #17716 üzenetére
-
Magnum_
nagyúr
miért baj, ha hátul van a tápcsati?
-
Magnum_
nagyúr
köszi mindenkinek. esetleg valami ötlet, módszer, hogy valahogy tompítsam a hangját a HDD-nek használat alatt? (letöltés pl.) valami vékony hangszietelő réteg ragassztása, akármi..elképzelhető? vagy érdemesebb a 7200as HDD-t 5400-ra cserélni?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Gondwana #16343 üzenetére
ezt a beállítást hol érem el?
tehát az SSD-n van a rendszer és a HDD-t meg nemigen használom, azon képek, filmek, doksik vannak. az ne menjen feleslegesen. azt is itt, a linkelt beállításnál lehet módosítani?
találtam ilyen beállítást az energia sémáknál, de ott ugye egy merevlemez van. az melyikre vonatkozik? mert ugye én a 2nd HDD-t szeretném rögtön ledurrantani, ha nem használom
köszi előre is.
-
Magnum_
nagyúr
ssd-hdd hibrid rendzser tulajoktól kérdezném, hooooogy, ha akkuról megy a gép, lekapcsol a HDD a caddyben. de tápról nem, és folyamat megy. le lehet kapcsolni valahogy, vagy be lehet állítani valamit? nem használom, nem értem, miért megy tápról. köszi
-
-
Magnum_
nagyúr
válasz
audi100td #16250 üzenetére
2,5k volt. a kicsi thinkpad feliratú 2600 HUF. csak tudod, ez olyan kell dolog.. amúgy rendeltem ebayről a T30-ba akksit meg elvileg új coolert. minden 3. bekapcsolásnál dob egy fan error feliratot, aztán kikapcsol. utána persze indul rendesen.
viszont klasszik ibm feliratú egérpad van óccsóé ebayen, azt még rendelek
-
Magnum_
nagyúr
megjött az egér, természetesen Lenovo felirattal
-
Magnum_
nagyúr
használ vki ilyet? most rendelem meg a smartservice-től, voltam ma benn, de nincs raktáron, csak lenovo felirattal, de olyan megnemkő'
thinkpad feliratút szerettem volna, de az csak utazó méretben van.
-
Magnum_
nagyúr
vettem a T30-hoz egy dokkolót [link]
igen olcsó volt, akkor már a családban lévő T43-hoz is kellett egy
1.000Ft-ot megért nem? (táp nincs hozzá, de a laptop tápjával tökéletesen megy, bekapcsolás is) -
Magnum_
nagyúr
bios probléma megoldódott végre,de a T30 akksija halott. ebayen utángyártott 30$-től elérhető.
használ vki ilyen akksit? nagy gond nem lehet velük, ugye? -
Magnum_
nagyúr
hp topikban olvastam ezt a T400 véleményt
[link]
-
Magnum_
nagyúr
T30-on bill.-t hogy lehet kiszedni?
-
Magnum_
nagyúr
kössz a tippeket, szinte ujjá varázsoltam a T30-at. radír + bútorápoló.
a zsanér viszont nem elég masszív. házilag T30-nál mi az orvosság rá? köszi
-
Magnum_
nagyúr
fiuk!
itt van nálam "A" T30, a bios jelszón kivül még baja a wifi. elszállt.. mennyibe kerül egy uj wifit venni/beletetetni ill. hol érdemes? köszönöm!
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Pisztillus #15288 üzenetére
patikalátogató volt az x200-al? mert anyám patikalátogato az egyik legnagyobb cégnél, mégse x200at kapott
-
Magnum_
nagyúr
válasz
dabgergo #15244 üzenetére
de miért levelezgetsz velük? nyilván aza a céljuk, hogy ne kelljen megcsinálni. miért nem mész be egy ibm szervizbe, aztán személyesen kiborulsz, hogy elrepedt az, ami nem repedhetne el.. és cserélik pár nap alatt. talán még ott se kell hagynod, amig megjön a csere alkatrész. (nekem nem kellett ott hagynom, mondván a laptop munkaeszköz.)
-
Magnum_
nagyúr
válasz
paramedic #15236 üzenetére
haggyá'má', fekete kocka műanyag... bátyám TP-ire néha ránézek messziről.
amúgy jól írja Tim kollega, ha sikerül a dezsvírem T30-ának bios jelszavával kezdeni valamit, még az is lehet, hogy nálam marad.amúgy írtam már, azér tjövök ide a gondjaimmal, mert kedves, megértő, segítőkész társadalomnak tűntök néhanéha
-
Magnum_
nagyúr
ugye kalocsai szakembert linkeltetek már, aki foglalkozik Bios jelszú kikódolással... itt Bp-en is talált a bátyám, de azt kérte, hogy igazolja, hogy nem lopott, az ügyvédi igazolványát nem fogadták el (
) másként nem tudja igazolni, mert én vettem és nem írtam adásvételit róla...
tehát tudtok vkit itt Bp-en, aki foglalkozik ilyennel?
-
Magnum_
nagyúr
kicsit belassult a rendszer. ezt a TRIM dolgot ugy kell bekapcsolni?
Új hozzászólás Aktív témák
- LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LENOVO T14 GEN 5 l TÖBB DARAB l RENDELÉSRE IS
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5560 Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Eredeti Lenovo külső akkumulátor eladó: T470 / T480 / T570 / T580 / L470 / L480 / L570 / L580 / P51s
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest