- Nem is gondolnád, hogy milyen komplex külső akkut gyártani
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
válasz
Sensei
üzenetére
A TPFC-t nemrég próbáltam először, eddig még nem volt a gépen.
Eltávoltva (így használtam kb egy év) volt rossz a hűtés. Pontosabban lehet nem rossz, csak nekem sok. Egy hete kezdtem el rá felfigyelni, amikor véletlenül észrevettem. A venti sosem ment még fel 3864RPm fölé, csak ma, amikor állítgattam a TPFC-t, viszont ez is csak ideiglenes (smart2), mert du már ez is hagyta 92 fok körülre a GPU-t, és 92-re a CPU-t, miközben 3864 RPM-en a venti.
Nem jövök rá, az iniben mit és hogyan kellene állítani, kaotikusan működik ez az app nálam.
Lehet nem is jó filet állítok, hiszen alapban úgy van ez állítva, hogy 72 fok felett maxon pörgesse a ventit, és mégsem teszi.(#91877) Pubszon : Nem tudnád ezt a conf filet átküldeni? Hiába állítok akármit, nem viselkedik aszerint :/
A Te adataid alapján nekem az jön le, hogy 80 foknál állítja a 7-es-t, ami 4600RPM. Akkor 90 fokon mit állít a 64?
Viszont itt azt írták az előbb, hogy 128 a max érték , már nem vágom
Vagy ezek nem a hőfok és fokozatot jelölik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem is gondolnád, hogy milyen komplex külső akkut gyártani
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Battlefield 6
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Linux Mint
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Dell latitude 5330 i5-12.gen / 8gb ddr4 / 250gb ssd / magyar Bill. (Fedlapja kopott, karcos)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8365U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Asus Vivobook S 16 - 16" 3.2K OLED 120Hz - Ultra 5 125H - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR -1 év garancia
- Új Bontatlan Lenovo ThinkPad P16v Gen2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB 30Hó
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Számla + Garancia //
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest