- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorci71
addikt
-
válasz
Tikakukac #61679 üzenetére
Ez oké. Az valóban előfordul, hogy kevesebb ciklust bírnak, de ezt már tisztáztuk az elején.
Itt most konkrétan a pukkról és a tűzről volt szó és ezek előfordulásáról ugy. és gyári akksik esetén. Erre van valami számod vagy csak úgy érzésre állítod amit állítasz?(#61680) Tim82
Visszakerestem, és valóban nem konkrétan ez az eladó volt. Csak a kép és a leírás egyezik. Szerintem egyébként nem saját készletről dolgoznak, hanem ugyan abból a "nagykerből" hozzák az akksikat, tehát jó eséllyel ugyan azt is árulják. Persze a matricázás eltérhet...(#61682) HSM
Te tudsz valami konkrét számot ezzel a robbanós dologgal kapcsolatban? De abban igazad van, hogy nem lehet jó élmény. Meggyőzhető vagyok... -
VegyesTamás
senior tag
válasz
Tikakukac #61523 üzenetére
Hát fene se tudja mit kapott ez a szegény gép anno.Amikor meghalt, szétszedtem és a kijelzőcsati alól egy zihereis tűt halásztam ki. Hogy az hogy került oda jóég sem tudja, csak ott volt. Legalább 2-3 hónapja mióta nálam van, ficegett a nyákon. Most ami pénzt idáig megkerestem vele azt nagyjából rá is költöttem. Meglátjuk. Bízom benne, hogy elmegy egy 3-4 hónapig, aztán lecserélem T500ra, vagy valami hasonlóra.
-
VegyesTamás
senior tag
válasz
Tikakukac #61518 üzenetére
De nem ezek az nvidiak vackok csak benne? Ilyet produkál. Csak miért mondták, hogy ez egy megbízható gép
-
-
spyspyspy
csendes tag
válasz
Tikakukac #60441 üzenetére
Tikakukac, solid3r: igazatok lehet, olvasgattam nézelődtem és igazán tuti megoldásnak egy x220 tűnik... az egy 9 cellással már elég ba**ós lehet és az nekem elég. Nagyon szeretemezeket a thinkpad-eket, és ez a 12-12.5-es méret nekem tökéletes, szóval lehet, hogy beáldozok egyre. Csak alig van. Ha van, akkor ha aznap rakják fel és aznap írok akkor is "jegelve", meg "ménemtegnapszótá" és barátai jönnek vissza.
-
Chaser
legenda
válasz
Tikakukac #60394 üzenetére
Nekem semmi gondom a nagyítással. Egyszer ilyen, egyszer olyan alatt nem tudom mit értesz. 8.1 meg már ha nem is Mac szintű, de azt mondják korrekt ezen a téren is. Majd ki is próbálom.
Most hdd-s T500-on vagyok, fórum+youtube ugyanúgy megakasztja a youtubeot
tehát tényleg a chromeot sz@rták el, vagy a flash egyre gyászabb
-
Chaser
legenda
válasz
Tikakukac #60270 üzenetére
Valamit félreértettél
Colonel993: Egész pontosan az EC alá. Nálam alul egy műanyag lemez van, létezik EC+picimacis verzió is, de nekem alap van és picimaci nem is kell. Ahogy elnézem kívülről, helye lenne, max egy picit kellene reszelni a burkolaton. Következő gépet majd jobban megnézem ha atomjaira kell szedni
-
Chaser
legenda
válasz
Tikakukac #60267 üzenetére
Elég lenne azt megmondani nekik, ha desktopban k_vad itt is az legyen. Emlékszem első gen-nél még desktopban is volt k_vad meg ál-k_vad..hihetetlen mit leművelnek. Nem csoda hogy aki nem ért hozzá belehülyül, mert igaz ha azt mondják k_vad, az is ha ellenkezőjét mondják...mert kb mindenkiben csak annyi marad meg i5 oszt' csókolom. Jók a marketingesek arrafelé...de gonoszak
Azon gondolkodám, az audio csatit T500-ból megpróbálom áttenni bal oldalra az EC foglalat alá. Kb csak ez zavar benne, hogy elöl van. Valaki gondolkodott hasonlóban? Most elbontottam egyet, de már csak akkor jutott eszembe a dolog mikor eladtam az alsó házat
Nem tudom mennyire lenne kivitelezhető.
-
-
hito
nagyúr
válasz
Tikakukac #60231 üzenetére
Most mi a f@szt akarsz, legalább olcsó volt újkorában (600eFt)
Nekem egyébként tetszik, jobban tetszik mint egy picit szebb színekkel operáló, de alacsony felbontású panel. Twist-ben elég jó IPS van, de amikor most beröffentettem az X301-et, megdobbant a szívem. Nekem a felbontás fontosabb, mint a szép színek. Betekintési szöget általában csípőből szarom le, szemből szoktam nézni a kijelzőt, nem mandínerből.
-
-
Chaser
legenda
válasz
Tikakukac #60122 üzenetére
Gyere el aztán ámulj
Egy valami gebaszos, ha megy a youtube és fórumozok, ha itt kattintok valamire beakad a youtube egy pillanatra. Ez volt hdd-vel meg most ssd-vel is. Azt hittem a samsung sw-e, azt kilőttem utána jó is volt 1 napig kb, de azóta megint csinálja. Fogalmam nincs mi lehet. Előző gépnél nem volt ilyesmi. Ha csak ez a két oldal van megnyitva akkor is csinálja, ha 10 másik de nincs ph akkor nem csinálja. -
Chaser
legenda
válasz
Tikakukac #60094 üzenetére
Nekem P8600-nál sincs gond 10 lappal, de többel sem igazán. SSD, 6GB RAM. Azért egy T9400-et kap ha megy benne az ES verzió
szerk: fgordon DC-ben mennek.
szerk2: szerk. gombot használhatod, azért van
5 percen belül ne kezdj feltétlen új hsz-eket, orrodra fognak koppintani
-
fgordon
senior tag
-
-
-
Arlekim
aktív tag
-
metal01
őstag
válasz
Tikakukac #60034 üzenetére
Valóban szeretek barkácsolni, de olyanba nem megyek bele amit nem biztos, hogy 100%-osan lehet kivitelezni. Sajnos ez a venti olyan, amit roncsolás nélkül nem lehet szétszedni. Igaz, hogy 2-es fokozaton már van némi hangja, de elviselhető. Max. TPFC-al kicsit szabályzom, hogy mikor kapcsoljon fel a venti magasabb fokozatra. Egyszer majd kap egy másik hűtőt a gép...
-
metal01
őstag
válasz
Tikakukac #60027 üzenetére
Azért megpróbálnám megmenteni. Nem vészes a sípoló hang, de azért csendes szobában hallani. Kíváncsi vagyok, hogy másnál is jellemő ez a hang, vagy egyedi eset.
A képeken látszik amit likeltem, hogy beolvaszott műanyagok vannak a ventin. Ezeket lekapva lehet hozzáférni a belsejéhez. Ott a kenés már nem nagy cucc, csak hogy teszem vissza?
Szerk: Amúgy patent állapotban van a kislapos. Nagyon állat gép. Ez az egy dolog "zavaró" csak kicsit.
-
hito
nagyúr
válasz
Tikakukac #60015 üzenetére
Írtam, hogy mim volt, és akkor sem nagyon értettem a köpködést ami körülvette. Illesztésen halál pontosak voltak, nem recsegett, nem nyikorgott, anyagra is kellemes volt. Simán megütötte az normál/átlag szintet, konzumer Asus netbook kategóriába a picsába elmehet hozzá képest.
Egyébként nekem csak 11-es Edge-eim voltak, efelett nem tudok nyilatkozni. Olvastam rosszakat és el is hiszem (bill szétesés pl.), de az enyémmel semmi baj nem volt és elég masszív gép benyomását keltette. Lehet, hogy 1-2év használat után, amikor kezd atomjaira hullani, megváltozott volna a véleményem, de amíg nálam volt, kutya bajom se volt vele.
Szerk.: Core i procis 11-es Edge-ek árazás tényleg elég perverzre sikeredett ha jól emlékszem.
-
-
xcds
őstag
-
soldi3r
veterán
válasz
Tikakukac #59611 üzenetére
Hja, igen, itt vannak az egyeni kulonbsegek. 512gb-on mar en is el lennek, de az megmasfelszerezi a gep arat. Valoban jonak tunik az E7240, kar, hogy a 6-os sorozatbol nem terveznek 12"-ost. Nalam alapfeltetel a dokk, kis meret, jo vga, hdd+ssd kombo, trackpoint. Itt igazabol csak az X230 marad talpon.
-
hito
nagyúr
válasz
Tikakukac #59611 üzenetére
Igen, de nekem most ez olyan szinten elégíti ki minden perverz igényemet, hogy számomra tényleg nincs alternatíva. Ha az előző hsz-emben felsorolt dolgokból már csak egy nem stimmel, akkor megette a fene az egészet. Ezért tökéletes rohangálós gép nekem az X301. Maga a tökély.
-
hito
nagyúr
válasz
Tikakukac #59604 üzenetére
Számomra Dell vonalon az X301-nek nincs alternatívája. Ha mondasz egy hasonló gépet ilyen árban (legyen ilyen vékony, legyen benne ODD, hardver minimum ilyen legyen, panel minimum ilyen felbontású, akksi minimum ennyit tudjon, legyen bill. világítás és trackpoint, billentyűzet legalább ez a színvonal legyen + legyen FP, webcam, 3 mini PCIe hely, súlyba se legyen több, hangszóró minimum ilyen legyen), akkor elgondolkozom, addig nincs min sajnos
Ja, semmiféle hardverhibától nem kell tartanom, hiszen itt van a polcon egy ugyanilyen X301, amit donornak vettem hozzá
-
hito
nagyúr
válasz
Tikakukac #59526 üzenetére
A biztosítás nem azért nem fizet teljes árat, mert feltétlenül avultatni akar, hanem azért, mert a BIT (biztosítási törvény) kimondja (és ez az egyik legfontosabb pontja), hogy a biztosítási szolgáltatás (kártérítés) vagyonosodáshoz nem vezethet.
Most belenyúltál, mert szakmabeli vagyok
Egyébként nekem megért ennyit, de többet tényleg őrültség lett volna kifizetni érte. Fontos a hosszú akksi, és sajnos egymagában a 6cellás még rádiók nélkül és alacsony fényerő mellett sem megy el 6órát, ami nekem kevés. Ezzel meglesz a 8óra
-
hito
nagyúr
válasz
Tikakukac #59522 üzenetére
Tévedsz! Ez nagyon jó ár. 40eFt volt az átlagára amikor még lehetett itthon kapni. Kint is ennyi. USA-ból van még hasonló áron (22-23eFt), de a szállítás 14eFt.
Tim82 & rgeorge: marhára remélem, hogy én csaptam le az utolsóra
Este 7-kor már nem nagyon jönnek ezek rá semmire, főleg nem a webshop robot.
-
lacus83
senior tag
válasz
Tikakukac #59470 üzenetére
Ebben a pénzben linkeltem neki X200at,nem is azt a linket kell neki leinfózni,csak pl egy X200 is Ég és Föld a cserélni kívánt Edgehez képest.Azért írtam neki ha lenne 45 ezrem a helyében Thinkpadot vennék nem Edget.
De akkor még nem értesültem a csere lehetőségről.
Amúgy meg persze nekünk tök 8. -
-
Falcon C.
aktív tag
válasz
Tikakukac #59020 üzenetére
Egy fórumtárs kérdezett valamit, mire válaszként leírtam egy általam tisztelt, nagyra becsült ember szavait. Talán én értem rosszul, de miért kell lekezelően beszélni egy ismeretlen ember végzettségéről, tapasztalatairól, ismereteiről, ráadásul röhögni rajta? Engem ez elszomorít. Nem őt akarom védeni, nem szorul rá, csak a hozzáállást nem értem. Emellett nem azt mondta, hogy a Thinkpad egy az egyben nagyszerű, hanem hogy azok jó gépek. Mivel láttam már nála a T sorozatból egy masinát, biztosan nem a levegőbe beszél. Ha rosszul fogtam fel, bocsánatot kérek tőled és mindenkitől! Azzal teljesen egyetértek, hogy mint minden eszközt, így az akksit is használni kell, nem babusgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest