Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz Tikakukac #61929 üzenetére

    Oké, ez szép és jó. De itt most mobil kütyükről van szó. itt ugyanúgy nem mindegy, hogy valamit X idő alatt végez el a gép, vagy a kétharmada is elég neki....

    (#61930) soldi3r: A tesztjeik korrektek, és a leírásaik is általában, de a teszteredményeik (ezek a benchmark-összehasonlítások) hemzsegnek a hibákban. Én lefutattam a sajátomon, ha valaki lefuttatja a T9000-eseén, nekem az lesz hiteles referencia. ;)

    (#61931) Tikakukac: Én úgy gondolom, mobil felhasználású gépbe kell elég ram (minimum 4GB szerintem) kell neki hordozható méret, jó perifériák, és egy erős CPU. Ezzel a speciális GPU igényű feladatoka leszámítva már mindent meg lehet oldani. Ez nekem már bőven elég, hogyha kell, mobil legyek, ne csak otthon tudjak dolgozni. Abban egyetértünk, a noti egy kompromisszumos PC a mobilitásért. Szerintem se érdemes izom-csúcs-notit venni, ezer sebből vérzik általában és pokoli drága.
    Én is inkább a nagygépen dolgozom, amibe ott figyel a rendes négymagos i5 4670K, a 16GB ram, és a néma de igencsak fürge AMD R9 280X videókártya, nomeg a halálpontos egér, a szuper klaviatúra és a 24" IPS monitor. :)
    Ugyanakkor sokszor mégis inkább a notit veszem elő, mert néha jobb mégis a másik asztalnál ülni, vagy a szabadban, szóval azért egy, univerzális, nem túl nagy, nem túl erős, de nem is gyenge noti jó ha van. Nekem nagyon bevált a T410 allroundernek. Picivel lehetne könnyebb és töltőről halkabb, +1-2 óra akkus üzemidő se jönne rosszul (nem mintha nem lehetne a durván 3 órás WIFI-s üzemidővel gazdálkodni, de így néha nem úszom meg a töltőt hurcolni, amit nem szeretek) de meg vagyok vele elégedve 90k-ért. :R
    Ha rászántam volna azt a még legalább 30K-t egy T420-ra, akkor még ennyi gondom se lenne, de annyit nem ért ez nekem. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák