- Magisk
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- A OnePlust akarja beelőzni a Realme
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Chaser #60269 üzenetére
Az Intelnek az elmúlt néhány évben a leggusztustalanabb húzása volt ez, hogy i7-nek nevezte el néhány sima 2-magos noti prociját.
Az i5 is átverős, de ott tényleg bivály kétmagost kapsz, azt valahol le lehet nyelni, mégse csak i3 legyen. De az i7-nek nevezett csoda, ami 1:1-ben egy i5, amikor nyilván mindenki arra gondol, hogy hű, ez valami komoly négymagos, mert nyilván nem csak a neve i7, na az gáz. Ezzel már majdnem kétszer becsaptak engem is, pedig nem ma kezdtem.
Jut eszembe, T410-be lehet modernebb CPU-kat tenni, mint ami gyárilag benne van (i5-540M), gondolok valami második generációs akármilyen i3-i5-re (kétmagos Sandy Bridge, ami a T420-ban is van gyárilag )? 95%-ra tippelném, hogy nem eszi meg, de foglalat pinszámra megegyezik, azért gondolkoztam el.
Komolyat lehetne szerintem szakítani egy olyan procival az akksis üzemidőn, ennyiből érdekel a téma.
Neten keresgélve nem nagyon találkoztam ezzel kapcsolatban semmit.(#60283) scarbantia: A T410-em egészen pontosan (szériaszám alapján ellenőrizve) bő 3 éves, nagyfelbontású (1440*900-as) és a minősíthetetlen képű Samsung panel figyel benne.
Szóval nem a kor itt a baj. Persze, dolgozni (képekkel kapcsolatos munkákat leszámítva) tökéletes, de nem csal mosolyt az ember arcára a használata. Persze, a gépet ezzel együtt imádom, de ez a legalja panel akkor is méltatlan egy ilyen komoly gépbe.
-
Colonel993
senior tag
válasz
Chaser #60269 üzenetére
Egész pontosan hova akarod átrakni?
Én sokat mókolok ilyen földi halandók számára őrültnek tűnő dolgokkal, és bevallom engem is rohadtul idegesít az AUX out LUK elöl elhelyezkedése és elgondolkodtam, hogy fúrnék faragnék a TP-n...
Ketten összedugva fejünk talán még lehet is belőle valami (selejtvagy csoda)
Szerk.: az én elképzelésem pl a TELÓ modem dugó kiiktatása (nem is tudom mire lehetne használnom) a jobb felsőben és oda egy vékony acél lapot befaragni és arra luk és szerelvény Jack aljzat.. a több meg már csak pár centi kábel és forrasztás
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Tuf Fx505g
- Fujitsu Lifebook A357 (i3 6th, 8 GB 250 GB FHD) laptop leárazás!!! AkciÓÓ!
- Vivobook Pro 15 N6506MV 15.6" QHD+ OLED Ultra 9 185H RTX 4060 24GB 1TB NVMe IR kam gar
- Új Thinkpad X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó használt szép állapotú ASUS TUF Gaming F15 FX506HC-HN1135W Notebook Termékcsalád Asus TUF Gam
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest