- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
SpeedR #61686 üzenetére
Nem tudok sajnos számokat.
Ugyanakkor éppen elég, hogy kb. van róla fogalmam, mennyi energia 50Wh, és semmiképpen nem akarom a véletlenre bízni, hogy ez a kémiai akkuból elő akar-e törni.
Elég volt, mikor a kis vacak "lemerült" AAA-s elemet véletlen rövidre zártam a kulcsommal, majdnem szétégete a nadrágom, de megtanultam a leckét.Éppen elég, ha csak bizonyos körülmények között robbanásveszélyes az akksi, és csak az esetek (felhasználók) 0,1%-ánál jön elő. Nem szeretnék én lenni.
Sajnos a Li-ION akksik tudnak veszélyesek lenni, nem véletlen van bennük számtalan védő elektronika. Javaslom a WIKI-t, van benne szó róla: [link].
Azért gondolj bele, mondjuk az íróasztalodon, egy rakás iraton hagyott notiban elkezd forrni az akksi, és csinál egy jó kis tüzet, és leég a lakásod. Nem vicces ám. Egy élet munkája lehet oda párezer forint megspórolásáért.
(#61685) franc0: Sajnos nem csak ez a 3 féle van.
Attól, hogy hulladék, még nem biztos, hogy visítani fog a PM....
(#61693) SpeedR: Nyilván ugyanazt a minőséget kapod ennyivel olcsóbban, mert szerintem elég egyértelmű, hogy nem.
A lézernyomtatóm kazettáját pofa nélkül töltögetem utánygártott porral, mivel az veszélytelen, de nem is hozza a gyári minőségét. Ugyanakkor egy ekkora akksi nem veszélytelen, ha silány, nem kellő minőségű. Itt nem csak piros villogás lehet a vége, ha véletlen kicsit bénán copy-paste-elték a vezérlő mikrokódját.
-
Tikakukac
titán
válasz
SpeedR #61686 üzenetére
Amit tudunk: nem gyári akksi és töltő már égett szarrá és olvadt szét a szervizben, gyári még nem, maximum csak simán elhunyt.
Ez úgy elég érzésre van sajnos, egy 20 éve
azonos/ja volt egy váltás/ helyen szervizelős érzése. Pontosabbat kérj a gyártóktól. Jha, hogy az az életben nem kerül kiAddig marad nekem ez, meg az elhullási ráta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jó állapotú!! Dell Latitude 5480 i3-7100U 16GB 512GB SSD
- Megkímélt!! Dell Latitude 5480 i3-7100U 16GB 512GB SSD
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- Új Dell XPS 15 9530, 15.6" FHD+ IPS, i7-13700H, RTX 4060, 16GB, 1TB NVMe, ujjlolv, IR kam, gar
- Acer Predator GAMING 17" Laptop! i7-11800H / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3488
- Samsung Galaxy XCover 6 Pro / Kártyafüggetlen / 6/128GB / 12 Hó Garancia / AKCIÓÓÓ
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest