Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz Tikakukac #61846 üzenetére

    Ennél nagyobbak a difik, főleg ha turbózik az i5, nálam simán 3Ghz-re felrántja olyankor. Nem fair a leggyorsabb régihez hasonlítani, de egy "átlagosabb" T9000-hez képest ez azért legalább 20-40% sebességelőny. Én főleg olyankor veszem észre, mikor egy rondább, agyonflash-elt weblapot kell megnyitni, vagy programozásnál fordítom a projektet. :K
    Itt is komolyabb diffiket mértek: [link]
    Természetesen senkit sem bátorítanék arra, hogy egy T400-at a jobb sebesség reményében T410-re cseréljen, mert akkor már vegyen T420-at, azt észre fogja venni. Ugyanakkor ha valaki most vesz notebookot, megéri elgondolkodni a 410-esen.

    (#61847) soldi3r: Rajta volt a turbo? Az egy finnyás jószág, ha nem tekersz fel mindent teljesítményorientáltra, akkor szereti kikapcsolni, anélkül tényleg nem sokkal veri az i5 az i3-at.
    A HT-ból se profitál minden alkalmazás, viszont amelyik igen, az igen sokat. Én kikapcsoltam az enyémen, mert én nem használok olyasmiket, amiknek segít, így meg jobb kilőve.
    Amúgy egy gyors 7200-as HDD-vel is sok helyen tettenérhető az erősebb proci, ha jól van belőve a rendszer. Én pozitívat csalódtam a T410-em gyári, 320GB-os, 7200RPM-es, asszem Hitachi winyójában, egészen vállalható. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák