- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
SpeedR #61689 üzenetére
Még szép, hogy égett szarrá, ki állította az ellenkezőjét? Senki. Döntsd el, hogy állítani vagy cáfolni akarsz, de akkor annak ess neki, ne ugrabugrálj itt állításokon amiket kirakok. Nekem aztán tényleg iszonyatosan mindegy ki mit vesz, felőlem az egész apró vehet utángyártott autós töltőt 2k-ért, én meg fogom venni a gyárit 6k-ért használtan. Hogy miért? Mert apám azt mondta mikor felrobbant a kezében a szar piacos flexkorong, hogy ennél azért kicsivel többet ér az élete. És tudod mit? Nekem meg a gépem ér többet 2-3k fillérbaszásnál, egy lapom így is ráment még a gyárival is, örültem, hogy aztán mákkal tudtam szerezni 3-at és kigazdálkodtam belőle. Hozattam már utángyártottat mindenbe, ráspollyal estem neki a HP-m akksijának is, mert nem ment be. Nyilván a belseje az majd úgy odab@ssza a gyárti, hogy ihaj. Wake up Neo, wake up.
A gyárinál jobb minőségű utángyártott alkatrész az elég ritka dolog. A megegyező sem sűrűn fordul elő. Dobd fel az office-t, csapasd ki az excelben a görbéket neked hol a megtérülési metszeted, és ha belefér, toljad. De most nekem ne bizonygasd, hogy a Bosch is tönkremehet ugyanúgy, mint a Budget. Megesett már velünk is. És mit veszünk? Igen, ugyanúgy a prémiumot, mert az jó. De ha magadtól nem jössz rá erre, akkor mindegy mit mondok.
-
Chaser
legenda
válasz
SpeedR #61689 üzenetére
Járt már nálam "pár", nem találkoztam még ilyennel
Gyári töltőből is halottat pár darabot láttam lenovoból. Persze biztos leéghet, csak kisebb az esélye. Bár a megfelelő védelmek mellett nehezen éghet le. Lenovo töltők beszállítóit elnézve a védelmekkel nincs gond. Kb olyan ez, mint desktopnál a régi frankó FSP tápok vs Codegen, Mercury és társai...Vargáné
1x elfüstölt asztalon egy FSP-m, ugyanakkor nem vitt magával semmit. De kb ezer éves is volt. Valszeg dobálhatták, elég ütött volt a külseje.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Androidos tablet topic
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5430 14" FHD IPS Core i7 vPRO 1265U 10 Mag 32GB RAM 512GB NVME SSD Gar
- Precision 3590 15.6" FHD IPS Ultra 7 155H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- T495 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 3500U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv új akku gar
- T14 Gen3 27% 14" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 9900K / RTX 3070Ti / 64GB DDR4
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest