- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
válasz
Chaser #71437 üzenetére
Szerintem ez jó lesz.
-
-
meander
tag
válasz
Chaser #71210 üzenetére
Köszi Chaser,
Ezek közül mi ajánlható inkább?
DELL Latitude 14 E5440
HP ProBook 6470bVagy szimplán jobban teszem, ha nem erőlködök tovább a 14" kategórián és 200-230 körül veszek egy 15,6"-os gépet? Mondjuk akkor sem látom, hogy probook vagy inspiron-on kívül mit lehetne...?
Köszi
-
Tikakukac
titán
válasz
Chaser #71136 üzenetére
Néztem be ilyet én is, ügyfél kért még ezt azt, ilyen szoftvert, olyan hátteret, pontosan olyan ramot stb stb. megesik, van aki így, van aki úgy viseli, anyáztak ránk, el kell fogadni, becsúszott.
De ha lepasztázol 2 gépet, akkor ott létezik 2 konkrét gép ami konkrét embernek van elrakva, mert vakvilágból csak úgy nem szeded szét és pasztázod át a raktár tartalmát random. Innentől kezdve már nehéz eltüntetni 6 kilónyi műanyagot úgy, hogy belső rakiba be vannak mozgatva, névre címkézve.
-
-
-
-
spammer
veterán
válasz
Chaser #70958 üzenetére
TP fan tényleg jó, köszi! 60 fok körül kapcsolt be (Smart opció), ez így okés még, vagy jobb lenne azért, ha már alacsonyabbnál bekapcsol? Úgy értem nem káros-e cpu-ra/alaplapra nézve, figyelembe véve, hogy régi gép.
Cserében van egy piros pixelhiba a képernyő jobb szélén. Sötétebb háttérnél látszik.
Csak mert nehogy már szerencsém legyen.
-
spammer
veterán
válasz
Chaser #70954 üzenetére
Töltővel nem cincog vagy csak nagyon halkan, az csak közelről hallható. De akksiról eléggé hallható.
BIOS 2.20 (2008-07-31). Amíg nem tuti, hogy marad a gép (még csak most próbálgatom), addig BIOS-t nem frissítek. De egy frissítés vajon orvosolná, be lehetne beállítani, hogy mikor mennyire pörögjön vagy az is teljesen automatikus lenne?(#70956) Aggregátor: ventit R61-be lehet szerezni jó áron? Mármint új, utángyártottat, vagy csak hasonlóan leharcoltak vannak ehhez a régi géphez?
-
Tikakukac
titán
válasz
Chaser #70931 üzenetére
Biztos IPS forrás: 5. nagyon kafa eladó is próbarendelés előtt már kamuzik, hogy ez ugyanolyan ez IPS ez annyira király beszarok. Mondom nekem pont ez és ez kell. Na itt elakad minden.
Ez itt a rohadt nagy gond. A másik, hogy azért 20 perc win logó után van kis ghost ennél is, pedig ez tényleg az ami. Van szenvedés rendesen.
dying_star: Egy x220 meg egy dokk, ennyi, nem nagy csoda
-
-
-
MrSealRD
veterán
válasz
Chaser #70701 üzenetére
A száraz technikai adatok alapján tényleg jó...Bár nehezen lépnék ki a TP-k adta komfortzónából...Bár a gép nem nekem lesz, hanem a páromnak...ő meg lehet, hogy jól kijönne a HP-val is. A lényeg, hogy az1280-as felbontás maradjon, meg kéne valami diszkrét kártya, hogy tudjunk LAN party-kat tolni...
Folyamatosan szondázom a piacot, de mindig elkeseredem, mert az amit konkrétan keresünk az nincs...mire oda jutunk lehet már a t420 jó áron lesz...
-
Tikakukac
titán
válasz
Chaser #70643 üzenetére
Ha innen nézzük persze ahogy érzed. Egyszer számolgattam mennyi idő amit elb@szok ilyenekre, akkor felsírtam és viszlát. Már egy qrva kijelző beszerzése is hetekbe telt, Isten őrizzen, hogy még a műanyagokat is túrjam keresztül kasul. Bőven nem kellett volna már erre sem ennyit fecsérelni.
-
Tikakukac
titán
válasz
Chaser #70636 üzenetére
Az a baj, hogy a kettőt összemosni nem szabad. Ha valamit használni akarsz használd, ha gyűjteni vetted akkor ne nyúlj hozzá, mert minden karcért anyázás lesz. Ott a spéci utolsó kiadásos dupla játékos számlás mindenes buci PS3-am, gyári szoftver és minden amire felállna az embernek. Megvettem, kibontottam, nézegettem, elraktam, 1,5 év alatt 2-szer néztem meg 5 percre és áll a szekrényben dupla dobozban. Ha valamit bevallottan buzulásból veszel, azt akkor úgy is tartsd, másképp nincs értelme. Vagy ha nem, akkor ne sírjon a száj, hogy jahj, megkopik, jahj egy karc. Épp ezért bontottam szét az x200-at és ezért nem vettem meg a csont gyári 220-at sem 140k-ért, hanem bevállaltam a space kopást, a palmrestet meg az akksi tappancs hiányt és inkább SSD-vel IPS-el lett egy gép cakk-pakk 100k alatt. És ezt merem is elvinni dolgozni, nagy különbség az előzőhöz képest.
-
-
-
-
-
-
-
Peet91
aktív tag
válasz
Chaser #70226 üzenetére
A billentyűzetet nem állt módomban nagyon demózni, alfánál néztem kiállított gépet, a többi infót pedig netről szereztem be. A lényeg, hogy elvileg a gyári hűtési beállítások mellett sosem lesz néma a venti, mármint lekapcsolni tutira nem fog, de egyébként elég jól dolgozik. Kijelzők azok kritikán aluliak viszont. Ha jól tudom IPS-es nincs is ebben a méretben, innentől mehet a sufni tuning, nagyobbakban is a sima hd panelek szörnyűek, a HD+ok talán elfogadhatóak, de a színek mindenhol gyatrák. Ezek miatt nem vettem végül hp-t. Nekem anno egy folio 9470m-re fájt a fogam, mert az egy szemérmetlen mekbúk koppintás, viszont cserébe olcsóbban megvan az erősebb hardver, csak hát ugye nincs osx
-
Peet91
aktív tag
válasz
Chaser #70224 üzenetére
Nekem bejön a 2560p/2570p, de az hogy fixen leesik a max. fényerő ha akksiról megy, plusz 12"-os gép létére azért nehezebb, de cserébe szerintem robusztusabb is mint a konkurencia. Ami engem anno eltántorított, hogy a 6 cellás akksi is kilóg a gépházból (a 3 vagy 4 cellás üzemideje meg kevés), megbontva ezzel a téglatest formát, plusz nincs szükségem optikai meghajtóra, és itt az ssd+hdd kivitelezéséhez optibay kellett volna.
Ja és nincs háttérvilágításos billentyűzet, míg mondjuk a 2170p-be meg bele tudták tenni...
-
-
Gondwana
addikt
válasz
Chaser #70186 üzenetére
Az az 512MByte állandó foglalás nem üt agyon, SSD-n a swap-fragmentálás nem esemény, vehetném elvileg kisebbre is a kezdőméretet, ha kell neki, majd foglal magának.
Ha meg registryből bootkor lefut a powercfg -h off, akkor még
a Fn+F12 hibernálást is lehet használni, csak kikapcsolt gépen van hiberfil.sys, reboot után mindig eltűnik. -
-
-
-
Tim82
félisten
válasz
Chaser #70094 üzenetére
A védelmére legyen mondva, én olvasgattam a Vaterás negatív feedback-eket, mielőtt rendeltem volna tőle és az jött le, hogy a negatívakat adók elég nagy része megvett egyértelműen teszteletlen, alkatrészként árult fél notikat, aztán nem jött be nekik a számítás.
Másrészt én eddig kétszer rendeltem tőle, mindkétszer hamar megkaptam a cuccot (5 munkanapon belül, a fizetéstől számítva - nem kellett hetekig várnom), számlával kaptam, az X201 teljesen jó, az X220 is valószínűleg az, de ha nem, a kockázat tudatában vásároltam. Szerintem egyébként nagy tételben leselejtezett corporate notikat szerez be valahonnan (talán UK-ból), az X201-nél ki kellett üttetni BIOS-jelszót, feltehetően az X220-nál is így lesz.
(Na meg nyilván X201-hez eleve mindenem volt a megbolydult X200-ból, csak FPR-es, touchpad-es palmrestet vettem bele utólag - kijelző, szalagkábel, SSD + keret + fedél, RAM, akku mind-mind átkerült.)
-
Tubi2
senior tag
válasz
Chaser #70002 üzenetére
Én sem szeretek bonyolítani, ezért használnám ki, hogy sata vezérlős a gép.
A CD-re szükségem van menet közben. Most így elgondolkoztam, hogy meg kéne csinálni jól a kis T43p-met, mert van még benne lehetőség. Procicsere (most 1,86-os), ram bővítés, (most 1GB), persze ha az anyagi oldalakhoz érek lehet egyből megtorpanok. -
Tim82
félisten
válasz
Chaser #69963 üzenetére
A Retina Air már csak annyira messze van, mint a világbéke.
Egyébként múltkor láttam valami kávézóteraszon egy (nem retina) Air-t, a délutáni napfény ellenére, amit a terasz amúgy telibekapott, irigylésreméltóan olvasható volt a kijelzője. (Hozzáteszem, valami kimutatásokat nézegetett rajta a gazdája, nem fészbúkozott.)
-
Tikakukac
titán
válasz
Chaser #69963 üzenetére
Totálisan zsír gépet vettem elsőre is, utána meg mindig kivettem a legjobbakat legfiatalabbakat az alkatrészesekből. Töltőáramkör beszart, ez védhetetlen, ez nem használattól függ, ezt így dobja ki. Thinklight beszart, ezt ismerjük, ha lenne 100 kábelem 100-at adnék el. Aztán egy kis akksi vadászat egy kis ingyombingyom, elég volt ez.
Nekem matt muszáj, nagyjából amit kapni lehet notit már mindent kihordtam, hogy megnézzem és sajnos még mindig ez kell. Moncsiban is megint mattot vettem, ha akarok napsütést és wörkölni akkor kell. Bár itt 30-as fényerőn lenyomok egy zseblámpát 100-on meg 500-as refit, de itt a moncsi volt ugye 2 x200 ára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali processzoros kérdések órája
- iPhone topik
- Hálózati / IP kamera
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen SSD-t vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5400, 14" FHD Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia
- LOQ 15ARP9 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4060 32GB 512GB NVMe gar
- Hp Elitebook 840 G8 CSAK 1DB POFÁTLAN ÁRON ÚJ KIJELZŐ!!!!
- Precision 3480 27% 14" FHD IPS i7-1370P 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Precision 3580 27% 15.6" FHD IPS i7-1360P RTX A500 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest