- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
spammer #82343 üzenetére
Nem kell neki számlát adnia, nem is tud. Ettől független adás-vételivel alanyimentesnek minősül amit cég magánszemélytől vesz és könyvelhető.
1amarr Hát ilyenről még nem hallottam....
Illetve ev. néven fut.
De nem offolok töbet, valaki csináljon egy könyvelési tanácsadó topikot
-
Wolfskin
őstag
válasz
spammer #80965 üzenetére
ezzel ki lehetne zárni, hogy driver probléma-e? csak az a gond, hogy amúgy is nagyon ritkán csinálja/ta.
nálam olyan 2-3 hetente fordult elő. egyébként rendszerint akkor,ha sok ablak volt nyitva a Firefoxban. és ha el is múlt, utána beviteli mezők fölött gyakran ugrott elő egy hibaüzenet, hogy a képernyőijesztő nem válaszol vagy valami ilyesmi. annyira ritka jelenség volt, hogy nem is foglalkoztam vele, elkönyveltem "memória elfogyás esti hibás driver működésnek". újraindítva biztosan megszűnt.
a böngészőnél a sok ablak 70-100 oldalt jelent...
a gépben am 8GB ram van, az opera lazán megette mindet, a firefox ritkán megy 2,5-3GB fölé -
Tikakukac
titán
válasz
spammer #80906 üzenetére
2 éve tuti nem használtam a link gombot a milyen notis topikban. Pont azért mert nekem is elegem lett a ki kinek a micsodája és milyen érdeke van benne. Teszek rá, gugli és csákolom. Ha nem akkor előbb-utóbb privátban megkapja. Mikor küldi a retard bolt, hogy 2 milla meg per mert neki nem tetszik, hogy leírod az igaz sztorikat meg állásodból akarnak kivágni egy túlbuzgó márkaképviselet miatt aki össze van bútorozva egyes emberekkel...hosszú dolgok na.
-
-
-
-
-
azbest
félisten
-
Chaser
legenda
válasz
spammer #70952 üzenetére
Csapágyas, cincogás normális. Lehet másik töltővel nem csinálja. Gerjednek a tekercsek. 43-nál bekapcsolhat, BIOS verziótól függ mikor kapcsol, meddig, milyen rpm-en.
szerk: Iscariah A lenovo nem kapja már össze magát, dell és hp sem, elqrvult a világ
most kellene egy gyártó aki lesz@rja a trendeket és van elég tőkéje, kiüthetné mind a 3 bohócot. Kár hogy nincs annyi pénzem
-
xcds
őstag
válasz
spammer #70874 üzenetére
Sokkal időtállóbb egy T500 és nem sokkal drágább. A ram olcsóbb bele és még megbírkózik a yt-al.
lehet, hogy ugyanolyan idős két laptop, de a kijelzőben nem biztos, hogy ugyanannyi üzemóra van ugyanolyan fényerőn. Lehet, hogy az a hp non stop ment full fényerőn egész életében. -
Gabesz87
veterán
válasz
spammer #41336 üzenetére
Köszönöm a választ. Hát, cikkírással még nem próbálkoztam, de ha ez lesz, akkor talán majd nekilátok
Amúgy tudom, hogy nem "igazi" TP
De nem 3-400.000-ért akarok gépet venni. És igen, újat szeretnék.
Emelett még egy Samsung NP550P5C-t néztem ki ugyanilyen konfiggal. A 2 közül vacillálok, de sztem a Lenovo a nyerő, habár az 1 év gari miatt ejnye-bejnye.... -
audi100td
nagyúr
válasz
spammer #41316 üzenetére
Ja, de ez a gép 120-130k, abszolút belépőszint, nem is várható, hogy azt hozza mint egy rendes TP. 200k-ért is van Edge, ami már egész jól fel van szerelve, míg a T430-ból a legolcsóbb kiépítés 235k i3-as sandy bridge procival.
Lehet jobban jársz egy használt T420-al, esetleg T410.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- OLED monitor topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Autós topik
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen videókártyát?
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest