- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Praetorianus
aktív tag
válasz
Tikakukac #71072 üzenetére
Ha kapnék egy vadiújat, és kikapcsolnám ennek az attribútumnak a figyelését, akkor lehet hogy makulátlannak mutatná a vinyót a Sentinel. Okosabb lettem, de boldogabb nem. A mostani vinyón 85%-on áll a kondíció. Szóval a három napos cserében azt hiszem szó nélkül cserélik. Szóval nem is érdemes több szót vesztegetni a dologra. Reménykedek, hogy a Latitude esetében nem fordul majd elő ilyen anomália...
-
Praetorianus
aktív tag
válasz
Tikakukac #71070 üzenetére
Mint említettem, az előzőt 82/87-nél küldtem vissza. Gondolom te persze megtartottad volna, majdcsak megdöglik az elállási idő után... Hülye azért nem vagyok, hogy ennyi pénzért ne teljesen hibátlan cucchoz ragaszkodjak...
Csubuka, neked köszi a választ, az építő jellegű volt, egyesekkel ellentétben...
-
Praetorianus
aktív tag
Tudom, hogy az E széria számotokra nem "igazi" TP, de azért (illetve főleg ezért) megosztanék egy kis E540 tapasztalatot. Az első darab három napot töltött nálam, 82/87-es vinyóval vitte vissza a futár a boltba. A cseremodell ugyanaz volt, mert ugye okos ember nem lép kétszer ugyanabba a szarba
Két nap után 87/100-as a vinyó, hétfőn jön érte a futár
Szóval köszönöm a Lenovónak az élménydús ismerkedést, Dell Latitude vagy HP ProBook a szerencsés jövendőbelim, inkább kifizetem azt a kis különbözetet...
-
Praetorianus
aktív tag
válasz
FoxiestFox #70349 üzenetére
Hát rendkívül meggyőző voltál. 200-ezres kezdőárral bizonyára csak hulladék lehet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Call of Duty: Black Ops 7
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Xbox Series X|S
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen program, ami...?
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming A15 (Ryzen7 7435HS + RTX 4060 8GB) gaming latop eladó (bontatlan+garancia)
- Makulátlan Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5 5500u(12x4.0Ghz)12-20GB RAM,SSD+HDD
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Asus vivobook pro 15
- Dobozos HP Pavilion Plus 14-eh Fémházas Ultrabook -35% i7-13700H 16/512 Intel Iris Xe OLED 2,8K 90Hz
- MOST NAPONTA -1000 FT: Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged