- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
skoda12
aktív tag
válasz
skoda12 #87085 üzenetére
Na, szétkaptam a gépet és megkentem mx4-gyel. A gap padekkel tényleg nem volt probléma, jó állapotban voltak. Pasztázás előtt alapjáraton 48-50, terhelés alatt 76-78 fokot mértem a procin. Pasztázás után alapjárat 40-42 fok, terhelés alatt 66-67 fok.
Mondjuk volt a ventiben por is rendesen, valószínűleg a portalanítás is dobott rajta. -
skoda12
aktív tag
Hello
Tudja valaki, hogy mekkora gap padek kellenek egy nvidias t520 hűtésére?
Újra akarom pasztázni a gépet és úgy tudom, hogy a gap pad könnyen szakad, így valószínűleg cserélnem kellene őket a hűtő eltávolítása után, de sehol nem találok méretre vonatkozó információkat. -
skoda12
aktív tag
válasz
kraftxld #73832 üzenetére
Itt a ph!-n is posztoltak olyan benchmark eredményeket néhányan, hogy kb 50-100 MB/sec-re visszaesett az olvasási sebesség bár tény, hogy nem tartósan. Használat közben is érezhetően lassabb volt a rendszer állítólag.
BTW, én nem is értettem az ssd topicban miért volt ilyen sokáig ajánlott pl az evo széria. Ősszel kiderült ugye a lassulás majd jött egy firmware upgrade, ami elvileg javította. Már tavaly jelezték itt a fórumon többen is, hogy csak pár napra javult a sebesség, utána megint visszaesett. Sima 840-nel ugyanez. Aztán most, hogy tömegesen jelentkezik a probléma megint mindenki erre figyel. -
skoda12
aktív tag
Hello
Az összefoglalóban található budapesti szervízek közt van olyan, amelyik vállalna egy gpu hibás r61i javítást? Vagy inkább felejtsem el, mert már nincs működő alaplap r61i-hez?
-
skoda12
aktív tag
válasz
mutyuru #66257 üzenetére
Bill + memoria is self-service cru a t430 manual szerint (62-63. oldal)
Osszes eddigi thinkpadben cserelhetoek voltak ezek az alkatreszek szerintem. Jo nyilvan vannak most mar a 40-es sorozatban olyan modellek, ahol 4 giga ram ra van forrasztva az alaplapra, az nyilvan nem lesz cru alkatresz. -
skoda12
aktív tag
Hello!
Ha lejárt a gépről a garancia és valami probléma miatt működésképtelenné válna, akkor foglalkoznának vele a szervízben X összegért cserébe vagy csak garis termékeket vállalnak? Még nem ment tönkre a gépem, de sokáig nem szeretném még lecserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tesla topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest