- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- A Lite-nál is lájtosabb Honor 400 érkezett
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
netseft #82212 üzenetére
Nem tudom mi a gond a lenovo thinkpad szervizzel.... Nekem t431s van, eddig volt egy kijelző és fedőlap majd egy billentyűzet cserem mind a két alkalommal hazhoz jottek es ott szereltek meg...
Sajnos anyagminőségi gondok vannak (bár nekem volt a t410zel is es a x230cal is anyag hibam...), de más bajom nem volt még...
-
-
Tikakukac
titán
válasz
netseft #55630 üzenetére
Millió meg egy van, egészen az autójavítók által használt üvegszálas kittől kezdve a sima 2 komponenses ragasztóig.
Nekem nem sikerült még átnyomnom a résen, szimplán kicsit tartani kell, míg taknyosodik és aztán el is engedheted, 1-2 perc.
A faragás azért kell, hogy legyen felület a kötéshez, különben sokat nem ér. Ha csak egy csöpp fogja az egészet az nem sok, ha van területe összefogni akkor magabiztosabb.
Próbálkozni kell, én is lassan kezdtem neki, ma meg már lökhárítót is tudok javítani, jók ezek a vackok
-
Tikakukac
titán
válasz
netseft #55627 üzenetére
Üvegszálas kencefixe esetleg hasonlóból ragacs van ilyen 2 komponenses cucc is. Kis dremeles faragás a másik oldalról nagyon finoman, hogy legyen hogy kötni és csákolom. X200 palmrestből 3-at toltam eddig hasonló módszerrel, beton mindegyik, kívülről nem látszik, csak az egyik, de ott rendesen anyagot is kellett pótolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Horgász topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 / Ryzen5 / 16gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- ACER laptop /2 magos CPU /8 GB RAM /256SSD /magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad Universal és Hybrid USB-C dokkoló, töltővel + USB-C kábellel!
- AKCIÓS áron eladó HP ZBOOK STUDIO G8 WORKSTATION! i7-11850H/32GB/RTX A2000/15,6"FHD/IPS/GARANCIA
- Asus TUF Dash F15 Gamer Laptop szép állapotban (RTX 3070, i7)
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest