- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lajtika
aktív tag
Üdv mindenkinek. Lenovo T410 laptoppal kapcsolatban lenne egy kérdésem.
A hátsó memória hely mellett van egy foglalat, ha jól tudom "mini pci express" a neve. Nekem üresen áll.
A kérdésem a következő. Abba lehet SSD-t rakni illetve ha igen sebességben eléri a SATA2 sebességét?
Előre is köszönöm a választ. -
lajtika
aktív tag
Üdv mindenkinek. Kis gondom van egy T410 laptoppal, ha hozzá érek a tapi padhoz,vagy a pöcök egérhez, akkor megbolondul. Meg nyit egy csomó mindent,és cikázik ide oda, aztán lefagy a gép,egy kis időre. Egérrel nem csinálja ezt. Mi lehet a gond?
-
lajtika
aktív tag
Sziasztok. kis segítség kéne. Van egy Lenovo X200 notim, és újabban, a bal alsó részen az express card nyílás felett melegszik, A procinál sokkal hűvösebb. Találkozott már valaki ilyennel?
-
lajtika
aktív tag
Üdv mindenkinek. Lenne egy Lenovo x200 zal kapcsolatos kérdésem. A gépem jobb oldalán van egy üres hely, egy telefon ikon van mellette. Gondolom ez egy modemnek lenne a helye? Az lenne a kérdésem hogy ez valóban az e? Illetve hogy oda valami mást is be lehet e építeni, Előre is köszönöm a választ.
-
lajtika
aktív tag
Üdv mindenkinek. Nemrég vettem egy lenovo X200 notit. P8600 procisat.
Feltűnt hogy soha nem áll le a ventilátor. Nem túl hangos de egyfolytában pörög. Az normál vagy valami gond van? Illetve beállítható hogy csak akkor menjen ha a proci túl lép egy bizonyos hőfokot? -
lajtika
aktív tag
Üdv tudna valaki segíteni abban hogy mi az érdemi különbség a lenovo l530 és T530 között?
-
lajtika
aktív tag
Üdv. segítség kéne T500 bios frissítéssel kapcsolatban. memóriát szeretnék bővíteni de frissíteni kell hozzá mert nem ismeri fel. a lenovo oldalán szerepel hogy kompatibilis, 1333 mhz. De még soha sem frissítettem biost. Tudna valaki segíteni hogy csináljam? Vagy annyira bonyolult hogy inkább keressek szakembert?
-
lajtika
aktív tag
Üdv mindenkinek. Laptopot szeretnék venni és az lenne a kérdésem hogy a T500 és R500 körött mi a különbség? Ahogy én láttam az R500 nak kisebb a felbontása. Ezen kívül van lényegi különbség a két noti között? Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Filmvilág
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Hegesztés topic
- AliExpress tapasztalatok
- E-roller topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged