-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Tim82
félisten
válasz
bitpork #71425 üzenetére
Ahogy 2-3 hónapja már volt róla szó, a drága jó Lenovo kivette a 2010 előtti Thinkpad-ekre vonatkozó support anyagokat az oldalról, azért nem találsz semmit se a W500, se a T500 type number-ére. Próbáld az adatlapomon lévő X201-ével, azzal bezzeg működik.
A korábbi TP-kre vonatkozó supportanyagok biztos nem fértek el a szerverükön... Oh wait.
Egyébként ez a link pontosan az, amikor a support.lenovo.com-on a "search by Machine Type Model" (vagy "Keresés a számítógép típusára") linkre kattintasz.
-
-
-
-
jani0114
tag
válasz
bitpork #71242 üzenetére
Nekem is egyszer hosszabb ideig forrófejű volt a CPU. Már majdnem, szétkaptam, mondom biztosan a hűtéssel van baj. Aztán rájöttem mitől van mindez. Pár nappal korábban megnéztem az élményindexet a gépen. Valami kis értéket mutatott. Mondom ez sokkal több volt, ez a szám. Volt egy jó ötletem. Lenovo T500-as masina. Átkapcsoltam a videokártyát ATI-ra , voilá, mindjárt jobb lett az élményindex. De utána napokig úgy maradt, sugározta a meleget, én meg azt hittem hútés probléma.
-
-
Francia91
veterán
válasz
bitpork #71242 üzenetére
Bebootolsz egy LiveCD-vel, vagy Hiren's Boot Disc-kel, ott meglesed a homersekleteket. Ha ott alacsonyabb, akkor a Windows-od jaratja feleslegesen.
Ha az elozobol nem szurtel le semmit, szetszeded, hutot megsasolod, ujrapasztazod. Aztan megint megsasolod a homersekleteket. Roviden ennyi -
-
bicajoskema
tag
válasz
bitpork #70965 üzenetére
Sziasztok!
Hol érdemes most t400/t500/w500 at venni? Hardveraprón vagy ebay-en sokkal jobban kijövök? Illetve egy win7 felrakása ezekre a thinkpadekre semmivel sem bonyolultabb mint egy asztali gépre ugye?
Mennyi a különbség a p8600 as procinilletve a t9400 as meg a p9600 as proci között?
Üdv -
-
Apollyon
Korrektor
válasz
bitpork #70955 üzenetére
Sajnos most nem tudok erre költeni, szóval nem kell aggódni
Viszont egyszer majd tuti kell egy W700, mert mindig is fájt a fogam egy numpados, minőségi TP-re, aminek a kijelzője sem ocsmány.Az én T500-asomnak olyan fakóak a színei, hogy néha öröm egy normál TN paneles monitorra is nézni.
BTW, ha sikerül majd megvenni, egy 10-20 oldalas bemutatót csaphatnál majd logoutra
-
-
-
válasz
bitpork #70719 üzenetére
A W500 és a HD3650 már enyhén kifutott, aligha lesz új driver.. még anno úgy volt, hogy a legacy cuccokhoz is lesz évente egy, de úgy néz ki, mégsem.
Waste2-re még nem volt kessem, de engem is érdekel majd. Remélem, azért a szokásos OC elég lesz neki a használhatósághoz -
-
donjohnson
addikt
válasz
bitpork #70716 üzenetére
hd3650? régi típus, vszeg nem támogatják.
viszont próbáltad is feltenni a legfrissebbet, vagy csak a keresőre hagyatkoztál?
hátha benne felejtették az inf fájlokban a nevét. -
-
-
-
-
-
-
válasz
bitpork #69418 üzenetére
Nekem nincs kocsim, csak jót mosolyogtam néha, mikor olvastam. Nyilván nem szentírás, de sokan átesnek a ló túlsó oldalára a múltidézés kapcsán. Én valószínű valami öreg klasszikust veszek majd egyszer, de nincsenek illúzióim, tudom, hogy szívás lesz. Manapság azért műszakilag is, kényelmileg, biztonságilag is ki van nyalva az autósok hátsója.
-
-
-
Chaser
legenda
válasz
bitpork #69370 üzenetére
Ha csak az van mellette biztos nem
scarbantia IPS közelinek mondták ezeket. Gondolom olyan szint mint a T500 LG-P panelje. Csilli fene tudja, ha lenne rajta antireflex glossy akkor simán. Örülnék egy V4-nek is
szerk:
"
Hi thereUnfortunately we only have a compatible model in stock sorry.
Regards"
nyalnák meg azt amire gondolok
-
-
-
-
-
-
-
-
Tim82
félisten
válasz
bitpork #67885 üzenetére
Kiemelném az előbbi posztomból: "Windows Eszközkezelő látja, hogy benne van az Intel 5300AGN, de "nem indítható el"."
Amit linkelsz, tök más probléma, mind BIOS-szinten, mind Windows-szinten érzékeli nálam az X200, hogy van kártya, csak nem hajlandó kezelni.
Azért örülök, hogy figyelmesen olvasol.
-
-
brd
nagyúr
válasz
bitpork #67415 üzenetére
Attól, hogy sokezer CPU utasítás jól működik, nem azt jelenti, hogy mindegyik. Ha akár csak 1 utasítás is hibásan működik, kevés a feszültség (vagy más). Én már olyannal is találkoztam, hogy minden más (tesztprogramok, játékok, Prime95) hibátlanul működött, de a CCE néhány másodperc után lefagyott a kevés feszültség miatt.
-
-
Chaser
legenda
válasz
bitpork #67415 üzenetére
De akkor az hogy van hogy nálam minden gépen működött/működik?
Vagy nem jó verziót tesztek fel, vagy nem jól állítjátok be, vagy kicsi a cpu fesz, vagy ezek kombinációja.
SL9300-tól T9600-ig használtam.
Megy chrome, benne YT, PS, webszerk, office, van amikor HD filmek, minden vacak és nincs gond.
Lenovo managementet hanyagolni kell teljesen, még TS nélkül is csinál érdekeseket. Win séma teljesítmény centrikus, TS beállításait meg linkeltem.
Beállítod, nyomsz neki egy prime95 torture tesztet, menjen közben youtube, hd film, ha negyed óra alatt nem dob hibát utána se fog semmi hibázni. -
-
DarkChild
senior tag
-
-
Tim82
félisten
válasz
bitpork #66816 üzenetére
A CTO-val (Configured To Order rövidítése) nem vagyunk kint a vízből, nézd meg a gép alján lévő matricát, hátha fel van tüntetve, hogy min is alapul a "CTO".
Ha beszerzel egy modemet, én szívesen beledobom neked a gépbe, ha Bp.-n jársz, kb. 3-4 perc és egy csillagfejű csavarhúzó, ami kell hozzá.
-
Chaser
legenda
válasz
bitpork #66812 üzenetére
Van ám, nekem meg modemem is van
szerk: jah hogy te magát a modemet kérded, az nincs, előkészítés van, csak bele kell dobni a gépbe
Tim82 Mindegy melyik verziója van, modemet opciósan adom, nem kérte, lehet akkor nem is volt modemem. De egyébként nem is volt alapból egyikben sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-book olvasók
- Óra topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- ASUS routerek
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Szép Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6" -45% Bivaly i7-1165G7 16/512G FHD IPS Iris Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Dell Latitude 5400, 14" FHD Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged