Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
Szajo #113797 üzenetére
Persze, létezik háttérvilágításos billentyűzet hozzá. Nekem nem tetszett azért, mert teljesen sima felületű. Egyébként úgy emlékskzem, hogy x230, t430, t530 és w530 is egyforma billentyűzetet használ. Én régen a hardverapróról vettem egy használt példányt. Ja és persze, azt nem lehet matricázni, mert akkor nem jön át a fény
Van egy kor, ami után már egyre nehezebb találni némelyik alkatrészt, mert már bőven kifutotta az élettartamát és egyre kevesebben használjuk és ezért nem gyártják már.
-
Szajo
őstag
Sziasztok!
Van egy T530-am amivel teljesen megvagyok elégedve mái napig. Netezés és néha autó diagnosztika,PC Oszcilloszkópra van használva.
A kijelzőjével már megbarátkoztam, hogy nem tudom "jobbra" kicserélni de a billentyűzetet meg lehet oldani, hogy háttérvilágításosat rakjak bele illetve Magyar kiosztásút? Most felső megvilágításos, tehát fent van egy kis led a kijelző tetején ami fényt vet a bill.-re.
-
HSM
félisten
válasz
Tikakukac #113794 üzenetére
Hatékonynak hatékony egyébként a T14 a Ryzen Pro 4650U-val, azzal nincs gond, szedi a lábát rendesen. A 8 órás munkanap mellett is tulajdonképpen belefér az a kb. 5 másodperc ki és újra bekapcsolni a dokkot, csak rendkívül idegesítő.
Milyen gép szórakoztat téged most a jelenséggel?
-
HSM
félisten
válasz
Tikakukac #113791 üzenetére
Tudom,miről beszélsz. Én mondjuk töltőnek nem nagyon szeretem, folyamatosan figyelni kell, nehogy letörjem egy rossz mozdulattal a kis vékony gyenge vackot alaplapostul. Dokkolónak az még amúgy egészen hasznos, hogy egy vékony vezeték van csak, helytakarékosabban el lehet helyezni, mint a hagyományosakat, és kompatibilitás is jó dolog, de gyakran visszasírom a régi dokkok megbízhatóságát én is.
Érdekes amúgy, hogy téged is ez a zero képes dolog szivat, a T480s-emen SOHA nem volt ilyen gondom, mindig stabilan működött mindkét (egyforma) HP dokkommal, pedig több, mint egy éve megvan. A T14 viszont a kezdetekben ugyanezt csinálta, néha egyből volt kép/USB, néha nem, de újabban minden egyes alkalommal bekapcsolás után áramtalanítani kell a dokkot és vissza, hogy ("vakon") be tudjam írni a BL jelszavam, és boot után legyen kép. Viszont az extra áramtalanítás vagy alvó mód után mindig tökéletes, így számomra egyértelmű firmware-s bugnak tűnik a dolog.
#113792 thgergo: Nem hinném.
Hiszen a dokkba már nem is jut el annyi DP sáv, így nem valószínű, hogy ezután abból egy teljesértékű DP alt. módú USB-C fakadjon.
-
-
HSM
félisten
válasz
thgergo #113789 üzenetére
"De ugyanilyen a gen1-es lenovós dokk is, ennyi fér az USB3 5Gigabitjébe."
Nem az USB sávszélessége a gond, mint már többször írtam. Hanem, hogy ezek a mainstream dokkok fenntartanak két sávot az USB3 5Gbitjének, és mellette csak két sávon mehet a DP, ami elég soványka, 1.2-n főleg.
Én ezért vettem 4 sáv képes USB-C dokkot, azzal vidáman ment a 2560*1440-es monitor 120Hz-en egy kisfelbontású második mellett egy egyszerű Intel IGP-s T480s-ről. Iyenkor persze elvileg az USB csak 2.0-s és a LAN is lassabb, de nem vettem észre ennek hátrányát, pedig zenét is a dokkra kötött USB DAC-ról szoktam hallgatni.
A bekapcsoló gomb hiányát lehet orvosolni, hogy áram alá helyezéskor kapcsoljon be, bár pechemre az AMD-s T14 G1 pont bugzik ezzel nekem újabban, a T480s-el korábban tökéletesen működött.
Lehet nekem is kellene nyitnom erről egy ticketet, mert amúgy rendesen idegesítő... -
thgergo
tag
AMD-s T14s gen1-et próbáltam WD15-el:
- Powergomb nem megy (lásd forum előzményeit nem is fog soha)
- Power delivery 1/10 esetben nem megy. Ilyenkor áramtalanítani kell a WD15-öt utána megy. Bugzik.
- Csak 1 db 2560x1080-as monitorral teszteltem. (leírása alapján max 2 x FHD, vagy 1x 2560p tudhat. 4k csak 30Hz-en fog menni. De ugyanilyen a gen1-es lenovós dokk is, ennyi fér az USB3 5Gigabitjébe.) -
HSM
félisten
-
Picco
addikt
válasz
ricsip #113786 üzenetére
itt tudod megnezni, nem akarok en ajanlani mert szemelyesen csak AMD/1.4DP + 40AS dokkoloval volt dolgom, ne en legyek a genyo ha benezem
-
-
-
Gercsa
senior tag
Sziasztok, 14" 4:3 T61-be melyik a legjobb hűtőventillátor?
Úgy tudom több típussal is kompatibilis, de vannak eltérések teljesítményben és hangban.
Ja, és inteles grafika + T9300 mellé kellene. -
ricsip
addikt
válasz
Tikakukac #113770 üzenetére
Jó csak mert úgy adtad elő, mintha bemennél a MM-ba v. Euronicsbe, és leveszed a polcról az összes 77"-es OLED-et, és majd otthon kiteszteled melyik maradjon. A pénztárnál meg kifizetsz 4-5 milliót.
Tényleg jó lenne ha vmi bagóért lehetne tesztelni otthon ezeket a drága műszaki cikkeket. Mert nem azt mondom, én egy 5-10 ezer ft-os egérre is bosszankodom ha otthon kiderül pár nap használat után h. szar. De akkor mit mondjak egy 100 ezres fülesről, 200 ezres soundbarról, 500ezer++ laptopról / TV-ről, aminél még több a macera visszavinni, visszakapni a lóvét, másikat nézni. Így meg 30-60 napra ki lehetne kölcsönözni ilyeneket, és azalatt kiderülne h. szerelem v. sem. -
float
csendes tag
válasz
donjohnson #113767 üzenetére
Köszi a választ
-
ricsip
addikt
válasz
Tikakukac #113765 üzenetére
"megvettem az összeset ami esélyes"
Azért idehaza nem túl gyakori h. az ember vesz egyszerre 2-3 laptopot v. 4k TV-t, aztán amelyik megtetszik azt megtartja. Főleg h. 2 hét elállás után mit csinálsz a maradékkal, a bolt mar nem veszi vissza, aztán lehet kínlódni az áron alul eladással. Valamint ma egy valamirevaló laptop 400 ezerről indul, 1,2 misit bedobni csak ebbe nem a legjobb befektetés :) TV-ből meg 2-3db fejenként 600-700 ripis OLED-et szintén élvezet lehet otthon bétatesztelni, viszont aztán kis bukással továbbadni rajtuk. De hát kinek mi a hobbija.
Amúgy megértelek, akkora a kínálat műszaki szarokból, a 90%-a meg selejtes, 2 évet époen csak kibíró ipari hulladék, a tesztek is felületes,megkentizé PROMÓTÁLT újságírás módon készülnek. Ebből hozzál jó döntést. Sokszor már nincs is jó döntés igazából. -
float
csendes tag
Sziasztok,
Írtátok, hogy az 570-eknek vannak forrasztási gondjai - egyik kollégámnak is T570-e van és nem is működik az alaplapi HDD csatlakozó. Nekem egy T450s-em van i7-es procival, meg is vagyok vele elégedve, de sajna a szemem már kevésbé bírja a 14"-t és le szeretném cserélni egy 15-ösre. Először a T570-re gondoltam, de elbizonytalanodtam a forrasztás miatt. Az 560-as széria is hasonló rossz forrasztással rendelkezik, vagy azzal a szériábal nincs annyi gond?
Előre is köszi -
Tikakukac
titán
válasz
Picco #113762 üzenetére
Amit nagyon megtanultam az évek alatt, főleg, amíg teszteket írtam: amit olvasol, az tényleg nagyon kevés. 1-2 hét egy gépre sem túl sok sajnos. 1 hónap körül indul a valódi kapisgálás.
A saját gépeim mindig vagy úgy mentek, hogy megvettem az összeset ami esélyes vagy szimplán kiesett mindenki és a lehető legkevésbé elkottázottat vettem. Ez van
-
válasz
Picco #113762 üzenetére
"csipobol ajanlja mindenki azt ami neki van/azt amit ismer"
Szerintem sokkal rosszabb, mikor azt ajánlják amit nem ismernek, vagy ami épp van polcon eladó.
Egyébként ismerem valamennyire a másik szériát is, konkrétan az asszonynak volt P52s majd P53s. Nem azért mert P kellett neki, hane mert az volt jó áron. P15s kimaradt, mert a P53s-re panaszkodott, hogy meleg, meg fúj meg minden
Felújjítottam egy régi P51-et és azt használja. És jé, ez milyen gyors és jobb rajta gépelni meg a kijelzője is jobb, és néha még eléri a 40fokot is böngészésnél, ha kitekerem a nyakát sem melegebb 65-nél.
És tökre nem zavarja a +1 kiló. Természetesen, ha valaki naponta hordozza, utazás közben használja eszembe se jutna ilyet ajánlani, de ilyen itt nem vetődött fel. -
Picco
addikt
válasz
MrSealRD #113757 üzenetére
nalunk UKbe van egy mondas amirol eloszor azthittem hogy a fonokom nagykepusege...aztan egy ido utan leesett: "assumption is the mother of all f ups"
elso korben nem tudjuk hogy hordozni fogja e vagy sem es hogy akku-uzemido fontos e vagy sem. ha napi szinten hurcolaszni kell, meret es 0.75kg kulonbseg mar szamottevo. plusz power brick lehet hogy ratesz meg egy adagot.
masik oriasi kulonbseget abban latom hogy lesz e hosszantarto terheles vagy sem, mert hutesben erosen elternek.velem meg a tapasztalat azt mondatja hogy legtobb vasarlo meg akkor sem tudna kinyogni hogy mi kell neki ha penzt ajanlanal azert ha 60sec alatt pontosan korbeirja.
nem volt celom beled kotni, de nagyon sokszor latom forumokon/valo eletbe hogy csipobol ajanlja mindenki azt ami neki van/azt amit ismer. de legalabb talaljuk ki elotte mire is hasznalna, ha annak megfelelo, tenyleg nagyon jo a P5x szeria, nekem sem volt meg veluk bajom.
DUPLA OFF:
-
HSM
félisten
Egyébként ennyire nem kell az IGP-t sem lesajnálni. Nálam pl. az integrált GPU a T480s-en sima egyvezetékes USB-C-n is meghajtott egy 1440P panelt 120Hz-en és mellé egy régi 1280-ast egy okosabb dokkolóval, natív DP-al, szaggatós szoftveres trükközések nélkül.
Amire figyelni kell, hogy ezek csak 1.2-es DP-osak (és nem minden dokk kezeli a teljes elérhető 4 sávot, hanem a legtöbb néhányat fenntart USB3-nak, így azért gyorsan fogy a monitoroknak elérhető sávszélesség), ami egy felső korlát, illetve nem teljesértékű a TB3 implementációjuk, bár ez nem tudom, mennyire érinti a monitor támogatást, utána kell olvasni.
Ha azt látod valahol kisbetűknél, hogy az X-es valamelyik többet tud TB3-on, az ezért van.
-
SNor
tag
Én csak YT, vagy Netflix böngészőből. Azokkal nincs problémája. Az Intel IGP szokott szenvedni, pl a Zoom megakasztotta már. A 3 monitor úgy van, hogy DP->DP1920x1200@60, HDMI->DVI1600x1200@60 és VGA->VGA1600x1200@60. A dokkoló az 1gen TB3 (40AC), a gép egy t480-as, intel + nvidia-ás konfig.
-
válasz
Picco #113756 üzenetére
Szerintem jóhiszeműen feltételezzük, hogy az "ember" ha már célzottan a P kategórián belül állított egymásnak 2 gépet, akkor valószínű tudja mit akar de még kicsit bizonytalan, hogy melyiket vegye... Ha egy T14 és egy P53 között akarna különbséget tenni, arra azért felvonná a szemöldökét mindenki.
-
scream
veterán
Hali!
Kiváncsi lennék a véleményekre, hogy melyik gép lenne szerintetek jobb, ha hosszútávra tervezek?
ThinkPad P15s vs P53? Vagy minőség szempontjából már egy kutya mind a kettő és örülhetek, ha 1-2 évet elmennek?
-
-
rgeorge
addikt
Van arra mód, hogy P51-en (vagy bármilyen ThinkPad-en, ahol nincsenek Fn-el elérhető médiavezérlők) a médiavezérlők (play, stop stb.) beállítására Fn gombokkal? Autohotkey-el sehogy se megy, mert az Fn-t nem tudja elkapni (vagy nem találtam rá, hogy lehetne).
-
HSM
félisten
válasz
ricsip #113743 üzenetére
DP verzió függő is lehet, a régebbi Intel IGP-ken igencsak régi van. Meg mindenféle dolog függő is.
A duál-FHD viszont tuti minimum kellene legyen mindenféle gépen.
Az elméleti sávszélességbe egyébként nem fér bele 1.2-es DP-on standard időzítésekkel, hacsak nem néztem el valamit. [link] -
ricsip
addikt
Bocsánat, teljesen szétszórt vagyok. Mivel már sok hónapja próbálkoztam, elfelejtettem mi volt a baj pontosan. Szóval a beépített monitor mellett a WD15 dokkolón az 1x HDMI kimenet 1440p/60Hz még jó volt. De ha emelett a 2 mellett még a WD15 DP-jére is kötni akartam egy 1080p/60Hz monitort, az már nem ment.
-
-
ricsip
addikt
Sziasztok,
van egy Lenovo Thinkpad T14 G1 20S1-em, melós gép. Egy régebbi Dell dokkolót használtam hozzá eddig (WD19, USB-C keresztül). De ezen keresztül nem tudom használni a monitor kimeneteket (dokkoló HDMI-re kötöttem egy 1440p monitort), sem a bekapcsoló gomb nem működik. LAN szerencsére igen, meg az USB-k is. De én a beépített képernyőn kívül 2 külső monitort: 1x1080p és 1x1440p szeretnék használni vele. A 4K 120Hz egyelőre nem cél, de 4k 60Hz-et azért lehet h. még hasznos volna tudnia, chroma subsampling nélkül.
Mivel a cég soher, nem akar adni hozzá dokkolót, muszáj vagyok saját zsebből venni. Nem szeretnék holmi noname kínai szar dokkolókkal szopni, ez a Dell is pofára esés volt, szóval muszáj leszek egy méregdrága Lenovo dokkolót venni.
ThinkPad Thunderbolt 3 Dock Gen 2 – Áttekintés és szervizalkatrészek - Lenovo Support SK
vagy ThinkPad Universal USB-C Dock - Overview and Service Parts - Lenovo Support HU
kellene nekem? -
Kube
senior tag
Sziasztok!
Korábban már kérdeztem itt és kaptam is választ a dokkolós kérdésemre.
Mielőtt belekezdenék a vásárlásba inkább megkérdezem tőletek ismét teljes kontextusában.Korábban vettem egy USB-C/Hybrid dokkolót T480s-hez. Sajnálattal tapasztaltam, hogy a dokkolóhoz csatlakoztatott monitor egy előtömörített képet kap komolyabb késéssel (filmek akadtak stb), amivel ráadásul plusz processzor teljesítményt vesztek folyamatosan.
Erre javasoltátok, hogy Thunderbolt 3-as dokkolót vegyek, akkor ugyanis a natív képpel dolgozik mindenféle előfeldolgozás nélkül.A terv az, hogy erre a dokkolóra kötök egy 2560x1440@60Hz monitort.
A dokkoló pedig szépen egy Thunderbolt 3-al csatlakozik a T480s-re.Mivel a thunderbolt maximális felbontás 3840 x 2160 így gyanítom, hogy még egy 1920x1080 monitort már nem bírna el, marad a notié.
Nem akarok befürödni vele, ezért is kérdezlek titeket, hogy biztosan a natív kép megy majd ki a dokkolón keresztül a monitorra és nem nyúl bele semmivel sem? Attól félek ez a DisplayLink technológia nem működik majd flottul így sem.
-
Dani0504
tag
Sziasztok!
A Vantage bejelentkezés nem működik tegnap óta csak karikázik, mikor rámegyek a bejelentkezésre, hibaüzenet nincs.
Találkozott más is ezzel a problémával? -
AXisBOLD
addikt
sziasztok,
sorry, hogy ide, de Thinkbook topic nincs.
Realtek driverrel volt probléma és töröltem a SmartAudio 3, Dolby Vision, Dolby Audio, Realtek Audio Consol appokat.
A drivereket megtaláltam a Lenovo support oldalán, de az appokat nem találom, hogy újra telepítsem.Ezeket honnan tudnám leszedni?
-
totron
addikt
TPFanControl működik-e más gyártók modelljein?
-
Dhampir
félisten
zsolti75 és sutszi
Köszönöm szépen véleményeiteket!
-
S_x96x_S
addikt
modding 1 ( https://github.com/saoto28/pineapple60 )
modding2 ( https://github.com/moduloindustries/thinkeys )
-
fungi
aktív tag
Gondolom router, laptop újraindítás, ilyesmik megvoltak, nekem egyszer egy T420si lett ilyen, furcsa volt, mert nem bírtam rájönni miért lett csigalassú a net, aztán egy Ccleaner tisztítás, hibakeresés, javítás után helyreállt, se előtte, se utána nem volt ilyen gond. R60-ról írok, teljesen szépen megy rajta a net...szóval nem a T500 maga a baj...
-
válasz
Ogard #113719 üzenetére
600-as sorozatom nincs. 560-am van, na az durca. Legjobb billzet amit eddig 90-es évekbeli TP-ben használtam.
Azt viszont nem lenne szívem szétszedni és elhasználni. Túl tökéletes. Elő szoktam szedni és amikor van néhány oldalnyi szövegem megírni, azon írom.Legjobban annak örülnék, ha a T4x szériákét bele lehetne tenni egy ilyen modba, a "modern" TP-k közül nálam az a top.
Persze ha nem az sem nagy baj, van pár T60 billzetem, NMB is, Alps is, azokat is imádom. -
Ogard
tag
válasz
FoxiestFox #113717 üzenetére
A 8855 teljesen olyan mint az x220 billje, annyira hogy tudtommal át is lehet cserélni őket. Enyémek is az apróról vannak, vagy öt éve vetem őket, a kettő volt 15k.
Ez a mod egészen csodálatos, ha mondjuk egy régi 600E vagy 600X billel meg tudnák csinálni, az lenne a mennyország. Az volt a legjobb bill, amit valaha használtam, ráadásul egyfajta finom enyhe vanília illata volt a műanyagnak.
-
válasz
Picco #113711 üzenetére
8k volt Hardveraprón, szerencsére szinte azonnal észrevettem mikor feltette az eladó, cuppantam is rá.
Még megvan a régi elpusztult példányom is, a billentyűsapkák is megegyeznek, akár át is pakolhatnám őket, de így nagyon tetszik, úgyhogy így hagyom. Azok a sapkák amúgy is fényesre vannak már kopva.
Lehet hogy nem is munkás billzet lesz, hanem retro gaming gépem billzete, hisz sok játékot szeretek Trackpointtal játszani, némelyikhez pedig kellene numpad is, ami a jelenleg használt RT3200-ason (szintén zsír kis IBM billzet) nincs.
Ogard: igen, 8835.
8855-öm sosem volt, bár mindig szerettem volna, sosem tudtam kipróbálni se sehol.Amúgy ha érdekel, kínai modder barátaink már ilyeneket tolnak.
3D nyomtatott ház, mikrokontroller, akku, és T60-as laptop billzettől Tx20-asig fogad mindent, mindezt bluetoothon.
Azért az nem szar. A kit beszerzése hozzá most még necces, de nekem biztos hogy kell egy ilyen, a T60 NMB billzet ennyire kicsi házban, lehet, hogy leváltanám a Shinobit.... -
xcds
őstag
T500-on borzasztó lassú lett a net. Alig akarja betökteni az oldalakat. Integrált vga, T9600 meg 8 giga ram. Ennyire nem kéne lassúnak lennie. Win7 van rajta. Tudtok vmit, amit meg lehetne nézni? Win10-et szeretik ezek, az megoldás lehet?
-
Ogard
tag
válasz
FoxiestFox #113710 üzenetére
Ez ugye sk-8835? (Én is féltve őrzöm az sk-8855 őseimet). De hogy lett ilyen gyönyörűséges blank? Árulták ebben a formában, vagy matricázva van?
-
gocsi
csendes tag
Egy kis adalék a T570 és testvérei szériához:
Az alaplapon lévő forrasztások rossz minőségűek, egy idő után feladják.
Eleinte hibák jelentkeznek, aztán nem működik. Szóval ennél a szériánál mindig benne van a pakliban a hardware hiba is.
Én is megszenvedtem vele (volt újra forrasztva többször is "profiknál"), de nem segített.
Az elsődleges hdd csati és az egyik memória foglalat halott. Már egy m.2 ssd van benne és egy mem. foglalatban 16gb.
Ebből a sorozatból nem ajánlott venni. -
Picco
addikt
válasz
Tikakukac #113709 üzenetére
nem is tudtam hogy masoljak, en ezekbe meg szerintem nem futottam bele, szerencsere...vagy eszre sem vettem. felenk sok a bontott alkatresz, tobb profit jon ki alkatreszenkent eladni mint egy hozzaertot fizetni +2 oraig.
mivel itt sok (volt, Brexit) az import, ezert ezek a lezeres felujitasok elegge elterjedtek es vilagitos billzetet is csinalnak.
valamivel gyengebb a vilagitas rajta, de sokkal jobb mint kukazni egy egyebkent jo allapotu sved billzetet vagy a kifenyesedes miatti ertekvesztes az egesz laptopon.#113710FoxiestFox sweet baby jesus...jofele...kb annyit erhet mint a mogotte levo laptop manapsag
en raprobaltam a wireless thinkpad keyboard-ra, mechanikus utan nem adja egy picit sem :/ -
-
Tikakukac
titán
válasz
Picco #113708 üzenetére
Az a baj, hogy tényleg sikerült a kínaiaknak rendes utángyártottat csinálnia, ami hatványozottan sz@rabb a sima utángyártottnál. Az tényleg gyári szint, vettem már vagy 100 ilyet az évek során. De amit húgomnak vettem az tényleg elsőre is látszott, hogy parás és be is bizonyosodott, mert úgy kopik, mintha nem lenne holnap.
-
zsoltip
őstag
ThinkPad P53 készülékhez keresek magyar billentyűzetet.
40-70e között mozog, ha szervizek által rendelem és szereltetem be.
Ezért alternatív megoldást keresek.Van valakinek "elfekvőben"?
-
vicze
félisten
"bejegyzések még tavaly nyáriak"
Ja télen hűvösebb.Mitől változna? 50W-re turbózó szar 50W-re turbózó szar marad.
2hétig kellett a i7-es T14-et használjam, nem kösz nem...
i7 annyit ér, hogy i5-höz képest előbb melegszik túl azon kívül másra nem jó.Akkor használható az i7 ha valami értelmes fosztási szinteket hackelsz magadnak össze, különben csak egy süvítő kazán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- sziku69: Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G15 Ryzen 7, 32GB RAM, GTX 1650, 144Hz
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- ASUS ROG Strix G15
- X1 Yoga 8th 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB magyarított vbill aktív toll ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 3570 15.6" FHD IPS i7-1270P 32GB 512GB NVMe gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3277, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2133
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
- Új Dell 7340 Latitude 13.3 WUXGA Touch i7-1365U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Iris XE Win11 Pro Garancia
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest