- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Szajo #113864 üzenetére
Biza. Főleg a kontextusában.
Nézd meg pl, a 14"-esekbe milyen kijelzők mentek akkoriban, máig mémek forrása hogy 1 fokot fordítasz rajta és egy egész új színélményben lehet részed.Illetve színek nincsenek, de homályok.
Vagy az X-ekbe, olyan ghostingot toltak a kijelzők hogy elváltottál egy Total Commanderről egy szürke weblapra, és percekig nézhetted a TC körvonalait.(Volt ilyenem is, őszintén ennek ellenére is szerettem a gépet).
És akkor egy Fullhd wide gamut panelről ami ugyan a konkurenciától sok tekintetben elmaradt, de TP-ben a Flexik óta a legjobb motyó volt, értelmezhető színekkel, feketével, betekintési szögekkel, fényerővel, akarják egyesek megmagyarázni hogy hát az bizony fos.
Na lol már.Tika: Őszintén, nekem nagyon nehezemre esik elhinni ezeket a sztorikat, és rengeteg sztorid volt már, amit én személy szerint nem tudtam megenni mint valóság, pedig hát én is túl vagyok ezen-azon, ha IT-ról van szó, és hát a közeg sem ismeretlen, vágom milyen meredek dolgok mennek a szervizben is.
Hogy a W520-at 530-at a kijelzője miatt valaha visszahordták volna, ne haragudj, de nekem ez már hatványozottan erős.Alapvetően imádsz dramatizálni és túlozni bármiről is legyen szó, kicsit olyan vagy, mint anyám, és ezzel a típussal már nagyon óvatos vagyok.
Tényleg ne vedd magadra, csak nekem egy ideje ez az impresszióm alakult ki. -
-
azbest
félisten
válasz
Szajo #113797 üzenetére
Persze, létezik háttérvilágításos billentyűzet hozzá. Nekem nem tetszett azért, mert teljesen sima felületű. Egyébként úgy emlékskzem, hogy x230, t430, t530 és w530 is egyforma billentyűzetet használ. Én régen a hardverapróról vettem egy használt példányt. Ja és persze, azt nem lehet matricázni, mert akkor nem jön át a fény
Van egy kor, ami után már egyre nehezebb találni némelyik alkatrészt, mert már bőven kifutotta az élettartamát és egyre kevesebben használjuk és ezért nem gyártják már.
-
Tim82
félisten
válasz
Szajo #110848 üzenetére
Tudsz bele tenni, de jelenleg milyen wifi modul van benne? Nem lehet, hogy már az eleve benne lévő modul is 5 GHz-es?
Amúgy nem bonyolult szerintem a csere, Hardware Maintenance Manual (pdf, kattintásra megnyilik/letöltődik) saját oldalszámozása szerinti 78. oldal.
Ami a lényeges, hogy van wifi whitelist, amit vagy kiiktatsz (Összefoglalóban van erre linkelve egy leírás), vagy gyári, Lenovo FRU-s wifi kártyát teszel bele. Utóbbi megoldással AC vagy AX wifi kártya nem opció.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Lexus, Toyota topik
- Battlefield 6
- Proxmox VE
- Hardcore café
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Assetto Corsa Rally
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Dell Inspiron 3593 i3-1005G1 / 8gb ddr4 / 250gb m.2. / Töltővel
- Dell Precision M4700 laptop (i7, 16gb, 256 SSD, Quadro K2000M)
- ASUS TUF F15 extra hardverekkel - i5 11400H, RTX 3050Ti, FHD 144Hz, 1,5TB SSD, 16GB RAM
- Nagyon jó állapotú ASUS ROG Zephyrus G14 (2024) GA403UV-QS020W 1TB SSD, RTX 4060, 16GB RAM
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Vostro 3500 - i3-350M I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest