Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
somi 72
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni ezzel kapcsolatban:[link]
Számomra minden tökéletes lenne, ha a hét napjai és a dátum formátum magyar volna.Lekötelezne ha valaki (Mike76 esetleg) ezt megcsinálná.Nem lustaságból kérem,de sajna ehhez láma vagyok!
-
somi 72
csendes tag
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani, hogy kell beállítani az időkép appot a mi bandage proban, hogy küldjön értesítést? Mert ez nem egyértelmű számomra. -
somi 72
csendes tag
Sziasztok!
Már egy hete nagy megelégedéssel használom az órát,de sajnos az időjárás értesítést még mindig nem tudom használni úgy ahogy szeretném. Nálam nem jelenik meg az időkép értesítés a gyári pedig sajnos a lakóhelyemen nem ponos. Beraktam az appok közé a mi fitben. Óra, telefon újraindítás meg volt. De sajna nem az időkép előrejelzése jelenik meg. Valaki tudna segíteni ezzel kapcsolatban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest