- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
giroud199
senior tag
-
silentkiller
senior tag
-
nyogo83
senior tag
válasz
mistvan68 #4745 üzenetére
Nekem is sima i6 van mint somaz-nak, de azon kivul minden ugyanaz mint neked(legujabb fw az oran, legrissebb Testflightos Amaztools, Mi Fit stb) es ez a ket dolog nem megy: font feltoltes es a mailek jelzese.
Mikor megvettem, kb fel napig jelezte az emaileket, azota akar mit csinalok nem jelzi. -
Sipka81
tag
-
nyogo83
senior tag
válasz
mistvan68 #4084 üzenetére
Koszi!
Pontosan igy probaltam felrakni, ugyanigy a watchface-eket sikerult, de a .ft filera hibauzenetet dob.
Legfrissebb Mi Fit es Amaztools van fent, mivel tegnap uzemeltem be az orat.Az email dolog erdekes. Tegnap siman ment gond nelkul az email jelzes, aztan ma mar nem jelzi. Azon kivul mindent jelez, csak ez zakkant meg. Probaltam mindent, pair/unpair, kikapcsolni az orat aztan vissza, de semmi.
Egyelore nem piszkalom, majd ha droidos eszkoz lesz a kozelemben, akkor lehet megcsinalom.
Mindenesetre lehet megprobalom az Amaztools fejlesztojevel felvenni a kapcsolatot, mert szerintem ez egy bug lehet. Ha esetleg valaki tud kontaktot hozzajuk, ne tartsa magaban
Mar csak azert is erdekelne a projekt, mert en is kb 8 eve fejlesztek iPhonera, hatha betudnek segiteni nekik. -
válasz
mistvan68 #3725 üzenetére
igen bármire át lehet nevezni amit a rendszered enged/értelmezni tud
(#3726) Dr.NX
legalább lehet hivatkozni, aztán a sok hivatkozásnak hátha meglesz az eredménye(#3727) rothfb
Átlagon aluli az ilyen szintű kreativitásom
szedd le a képet s paint-ba színezd ki, mutasd meg s akkor az alapján átszínezem -
válasz
mistvan68 #3569 üzenetére
Nem vicceltem, bár kicsit morbid volt ahogy írtam az Apple-ről. Viszont ez a véleményem. Nem mindenki engedhet magának több egyszerre működő komolyabb telefont. Nem rég egy volt Iphone-os kollégám mondta nekem, hogy ha Iphone-od van, akkor soha többé nem is lesz más telefonod, mert ha "meghal", akkor viszi magával a telefonszámokat is. Képtelenség kinyerni belőle, ami benne maradt.
De tudnék még érdekeseket mesélni, régebbi Iphone tulajdonosokról.
A lassú android meg már nem igaz. Most is egy teljesen középkategóriás 2Gb ramos tabletről írok. Egy röccenésem sincs, soha. Android 7.0. -
peter_k
tag
válasz
mistvan68 #3544 üzenetére
Szia!
Ezzel a link-el tudod elérni és letölteni a programot.
https://www.reddit.com/r/amazfit/comments/8llbx9/ios_wip_amaztools_make_you_wristband_great/?st=JHK3PJM9&sh=faa0e426
Az app store-ban ne is keresd.
Ha sikerült, akkor olvasd el az első hsz-t és onnan töltsed le a
magyar nyelvi file-t.
Én elküldtem magamnak emailben és onnan betallóztam az AmazToolsba, majd telepítettem.Kicsit nehezebb dolgunk van, mint az androidosoknak.
-
ChoSimba
tag
válasz
mistvan68 #3300 üzenetére
IP68-as védettség egyáltalán nem jelenti azt hogy lehet benne úszni.
Azt jelenti, hogy a gyártó által specifikált ideig és mélységig (ami több mint 1m) statikusan (merítés) vízálló.
A gyártó 1,5m-t és 30 percet specifikál, ezáltal tényleg IP68-as az óra, de ez kevés az úszáshoz.
Az úszáshoz kb. 50m-es mélységet kell tudnia, nem azért mert az átlagember ilyen mélyre úszik vagy ilyen hosszú a karja, hanem mert kb. 50m mélyen van olyan nyomás (5atm), ami a normális úszás közben előfordulHAT. Ugyanis úszás közben dinamikusan változik az órát érő víznyomás, a felszínen is lehet ekkorát előidézni, mondjuk egy gyorsúszás folyamán, ahogy a karod a vízben mozog. -
válasz
mistvan68 #3300 üzenetére
Ezerszer ki lett tárgyalva, használni kellene a keresőt...
https://support.amazfit.com/hc/en-us/articles/360001979353-Can-I-swim-or-shower-with-Amazfit-Bip-
Amazfit Bip is resistant to dust, rain, splashing, and accidental submersion. It shouldn’t be used when you are taking a shower/bath, having a spa, swimming or in the sauna or steam room.
When you move your arm to begin swimming, water pressure can change quickly. It would be much higher than the static pressure at the depth of 1.5 meters and it’s possible water could force its way into the device.
When you are taking a shower/bath, rapid changes in temperature may cause expansion and contraction damaging the watch and its water-resistance rating. Shampoo, soaps and other liquids are highly corrosive to the wristband and the casing of the watch.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Automata kávégépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest