- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F7
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
blod001
tag
Csak egy érdekesség, ma futópadon futottam és összevetettem a BIP pulzusmérését azzal, amit a futópad mér. Futópad 117-et mért a BIP pedig 143-at ugyanekkor. Fogalmam sincs melyik állt közelebb a valósághoz, csak úgy megosztottam.
-
blod001
tag
Alvásmonitorozással mennyire vagytok megelégedve? Nálam kb onnantól számolja az alvást, hogy leraktam a seggem az ágyba, közbe még legalább 1 óráig ébren szoktam lenni és közben nyomkodom a telefont mozgok stb, de nem érzékeli. Az éjjel felkeltem többször is és sétálgattam, erre 2 perc awake time-ot írt.
-
blod001
tag
A gyári watchface-ek bin fájlja elérhető valahol? Szeretnék belemókolni az egyikbe.
-
blod001
tag
Nem csináltam semmit az órával, eddig normálisan működött és ma valamiért elkezdte duplán küldeni a notification-öket a telefonra. Rezeg, megjelenik az üzenet majd megint rezeg és ugyanazt mutatja. Egyelőre csak messengerrel produkálta. MiFit-ben már eltávolítottam aztán hozzadtam újra, de nem javult meg. Találkozott már valaki ilyennel?
-
blod001
tag
Valaki rendelt már bőr szíjat az órához? Ha igen akkor megosztaná velem a tapasztalatait, hogy milyen?
-
blod001
tag
Gadgetbridge-be hogy lehet unpair-elni az eszközt? Simán disconnect aztán törlöm? Felraktam az ékezetes betűkészletet, de nem akarom tovább mókolni az órát, így tökéletes.
-
blod001
tag
Ma jött meg az óra, az első benyomás az, hogy úristen ez jobban néz ki mint a fotókon!
Munkába menet trackelni akartam a sétálást, de elakad annál hogy "Getting location with GPS...Signal is better in the open area." Kb. 10 perc után meguntam és skippeltem. Amikor bekapcsoltam megtörtént a GPS szinkronizáció meg minden, türelmesebbnek kéne lennem és legközelebb gyorsabban talál majd jelet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Túra és kirándulás topic
- PlayStation 1 / 2
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Rajzol, fest, photoshopozik valaki?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Jövedelem
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- További aktív témák...
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest