- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
TheProb #9627 üzenetére
Az esetek többségében nem mér valójaban, csak szimulálja, mikor szobabiciklizel, azt hiszi, nyugalmi állapotban vagy, hiszen nem érzékel lépéseket, és magának az órának nincs is szobabicikli módja. Amikor futsz, akkor sem mér helyesen, csak akkor rendelkezésére áll a mozgásod és a lépéseid, ez alapján becsül, lehetséges, hogy neked ez jól közelíti a valóságot, ez személy függő.
Szóval szerintem hagyd figyelmen kívül, mert teljesen értékelhetetlen az óra pulzusmérő funkciója.
-
MrCsiT
addikt
válasz
TheProb #4797 üzenetére
Egyszerűbb, ha már egy Play-es appról van szó, akkor a Google-ban rákeresve a Play-es linken lent világosan olvasható az alábbi:
Fejlesztő
tibor.borsos.developments@gmail.comÉn egyszer már írtam neki - épp az egyik itteni hozzászólásra rákérdezve - amire kedvesen és gyorsan válaszolt. (igaz, az itteni hsz-ről tisztázódott, hogy félreértés volt.)
Ha írsz neki, mindenképp írd meg
- hogy mi a tapasztalt hiba;
- mi a mobilod típusa;
- milyen verziójú FW fut rajta.Nekünk meg azt írd meg, hogy mi lett?
-
csabi10
senior tag
válasz
TheProb #4797 üzenetére
A xiaomi fórumon tudsz neki írni.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
TheProb #4631 üzenetére
Akkor még egyszer bár gondolom nem ezen múlik, hogy megértsd. Service-kről van szó. Nem lehet lockolni. Akkumulátor kezelőt pedig írtam hogy off.
Dioka7: User error akkor lenne ha nem tudnám hogy kellene működnie és hogyan működik..
Mellesleg más készülékeken jól működik -
válasz
TheProb #4306 üzenetére
Érdekes. Nálam nem rég frissített firmware-t egy újabbra, de minden beállításom megmaradt. Moddolt mifit-et szoktam feltenni és abból is a con-st. Abban benne van a firm. Ha nincs új firm benne, nem is frissít, ha van, mint legutóbb, frissítette. De mindenem megmaradt, a számlap, a magyar ékezetes karakterek, a tárolt adatok. Egyedül a tárolt üzenetek tüntek el, sms és app üzenetek. De az nem gond. Továbbra is kiírja a hívót, ékezetes karakterhelyesen az üzeneteket, stb. És csak Mifit van fent. Egy szóval nem értem miről van szó, mi tünik el, miért kell egyáltalán a Mifit-en kívül másik app.
-
Gloob
addikt
válasz
TheProb #4146 üzenetére
A bt ki- bekapcsolását meg lehet oldani automatizáló programokkal is, sót a xiaomik tudják ezt külső program nélkül is, de más telefok is vannak, amik tudják. Próbáld ki a MiBandage alkalmazást, elég jól beállítható a DND mód rajt.
Más: ezeket a számlapokat mivel lehet szerkeszteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Mikrotik routerek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest