Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
trobi28
addikt
válasz bigrock #6077 üzenetére
Szerintem érdemes lenne kipróbálnod, nekem volt Mi Band 3. A Bip annyival jobb, hogy több információt jelenít meg egyszerre, napsütésben jobban látható a kijelző
Az általad felsorolt kritériumoknak megfelel a Bip:
- értesítések mennek
- ébresztő van
- üzemidő elég hosszú
- nekem stabilan teszi a dolgát (addig igényelt egy kis foglakozást, amíg megtaláltam a számomra megfelelő appot a Mi Fit mellé, amiből sok van, válogathatsz kedvedre )
- vízálló, IP 68, de ezzel óvatosan, sikerült már beáztatni pár kollégának (olvass vissza).Amit még merek ajánlani az az Amazfit Stratos 2, olyanom is volt, de az túl nagy volt a vékony csuklómra. Pedig jó cucc az is
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
trobi28
addikt
Értem. Engem az nem érdekel, hogy 20, 30, vagy 40 napot bír. Ha egy hétig el van egy töltéssel, akkor az nekem tökéletesen megfelel, mert így a rohanós hétköznapokon nem kell arra figyelnem, hogy feltettem-e éjszaka? Hétvégén meg jobban van ilyenre idő, de az én használati szokásaimmal olyan ritkán kell tölteni, hogy keresnem kell a töltőét, hova tettem el
Keem1: Na ezt a funkciót nem ismerem, mármint hogy miként működik auto üzemmódban? Tehát ha leteszem, akkor nem is próbál meg csatlakozni az órához?
[ Szerkesztve ]
-
trobi28
addikt
válasz gyemipapa #5953 üzenetére
Éjszaka nem szeretem ha a kezemen van, nem tudom megszokni. Ha lent hagyom a nappaliban az alsó szinten (hálószoba fent van), akkor a távolság miatt egész éjjel le majd vissza csatlakozik a telefonra, feleslegesen merül. Ha felviszem az órát is, reggel álmosan elfelejtem lehozni, mehetek vissza érte, szóval nem egyszerű Este lekapcsolom, reggel amikor indulok, akkor be, nekem ez bejött
snooze: Nekem nem jön semmilyen fals adat, mutatja rendesen.
Tiger.: Nekem is elég megbízhatatlanul működött az az app, ezért töröltem is és kerestem jobb alternatívát
[ Szerkesztve ]
-
trobi28
addikt
válasz SamiCsillag #5807 üzenetére
Kb. 600 Ft volt ha jól emlékszem 🙂
Így van, a Mi Fitt -ben le kell tiltani azt a funkciót, amit a Masterban beállítottál.Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
trobi28
addikt
válasz Aksomatic #5791 üzenetére
Én kipróbáltam az összeset szerintem, ráadásul mindegyiket megvásároltam, amely megvásárolható volt a teljes funkciók használhatósága érdekében . Mindegyiknél kellett valamilyen kompromisszumot kötni, vagy nem működött 100 % megbízhatósággal
A Amazfit Master -t használom pár napja, eddig hibátlan
Átjönnek az értesítések, egyszerűen átlátható, beállítható, szóval nekem ez jött be
Nem biztos hogy neked ez lesz a megfelelő app, próbálj ki mást is, a legtöbbe van ingyenes verzió korlátozott funkciókkal.[ Szerkesztve ]
-
trobi28
addikt
válasz kakuk.tamas #5777 üzenetére
Komolyabb órák .......
Volt Huawei watch -om. Egy napot nem bírt ki, amikor engedélyeztem neki minden funkciót, amit tudott....vicc.
Na azóta kerülöm én ezeket a "komolyabb" termékeketAksomatic: Jó app. Engem csak az zavart, hogy késve továbbított minden üzenetet, 5-10 másodperc is eltelt a telefon és az óra jelzése között
[ Szerkesztve ]
-
trobi28
addikt
válasz eladogeppc #5684 üzenetére
Milyen appal használod az órát?
-
trobi28
addikt
válasz gyuri2008 #5670 üzenetére
Láttam az előző hozzászólásodban is hogy milyen telefont használsz, attól hogy iPhone, még lehet gyengébb a vevője Rossz beállítás nem hiszem hogy okozhatja, mert nem tudok olyanról, hogy lehetne a vétel erősségén állítani. Van 1-2 harmadik féltől származó app, amiben láttam, hogy állítható 3 fokozatban, hogy mikor jelezzen a készülék attól függöen, hogy mennyire távolodsz el a készüléktő? (közel, normál, távol). De iPhonenon nem hiszem hogy ilyen appot használsz, gondolom a Mi Fitt appot használod (?)
Én egy Lg G6 -tal használom, nincs vele gondom. Ha kimegyek a helyiségből otthon, ahol vastag a fal, akkor lecsatlakozik, ezt jelzi is, de például a munkahelyen az irodából átmegyek a szomszéd irodába, akkor még nem kapcsol szét.[ Szerkesztve ]
-
trobi28
addikt
válasz gyuri2008 #5667 üzenetére
Lehetséges, hogy gyengébb a telefon Bluetooth vevője.
A távolság nem minden, mert a vastag falak is rontják a stabil kapcsolatot. Tehát ha átmész a szomszéd helyiségbe és vastag a fa és gyengébb a telefon vevője, megszakadhat a kapcsolat.
Csak akkor szakad meg ha eltávolodsz a készüléktől, vagy akkor is, ha a zsebedben van?Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
trobi28
addikt
válasz Aksomatic #5587 üzenetére
Igen, rezeg és kiírja az értesítést
detroitrw: Én úgy tudom, hogy egyidejűleg nem fogsz tudni egy órát két telefonnal használni, mert ha az egyikre párosítva van, akkor a másikra nem tudod párosítani mindaddig, amíg az előzőről le nem választod
-
trobi28
addikt
válasz Aksomatic #5582 üzenetére
A legfrissebb play -es Mi Fitt magyar nyelven használva nem tudja kijelezni a hívó nevét. Vagy felteszed a moddoltat, vagy angolra állítod a készüléked és akkor megy az is. Nekem nem jelzi ki minden app értesítését A Mi Fit, ezért használok pluszba egy másik appot, pl. jó erre a Tools is
Ezekben az appkoban van még egy csomó plusz funkció, például a gombhoz rendelhetsz műveletet, zenevezérlés, stb.[ Szerkesztve ]
-
trobi28
addikt
válasz SamiCsillag #5580 üzenetére
Én így szoktam csinálni:
- Felteszem a Mi Fit appot, az hogy a hivatalos vagy a moddolt, szerintem mindegy.
- Párosítom az órát hozzá.
- Felteszem Notify & Fitness for Amazfit appot,ennek a beállításaiban ott van a firmware csere, ott kiválasztod a letöltött fontot. Ezzel az appal tudsz watch face -t is cserélni, az is ott van a beállítások között.
- Amint lemegy a frissítés, újraindítod az órát és kész
Minden appnak meg kell adni a jogosultságot, hogy hozzáférjen amihez kell.Most tesztelgetem ezt a Gatgetbridge appot, még annyira nem ismerem, de látom, hogy ezzel is lehet feltenni fontot, face-t.
[ Szerkesztve ]
-
trobi28
addikt
A Gadgetbridge app működik a Mi fit nélkül is, vagy mindenképp kell hozzá?
HKorn: A Gadgetbridge -el is tudsz fontot feltenni
[ Szerkesztve ]
-
trobi28
addikt
Én is kipróbáltam ezzel a moddolt Mi Fit -el, de nekem nem viszi át az értesítéseket rendesen. A messenger hol jelez hol nem. A hívó nevét valóban kiírja, időjárással nincs gond, de az alkalmazás értesítések nem működnek megbízhatóan, így feltettem a legfrissebb Mi Fit appot plusz a Notify & Fitnes -t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest