- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foose
addikt
Azt még mindig nem tudom,mifit appal hogyan lehet frissíteni a fw-t...
-
Foose
addikt
-
Foose
addikt
válasz
detroitrw #3599 üzenetére
A lényege az volt amit írtál. De végülis: mifit appban párosítás megszüntet,(mindeközben az amazfit/assets mappából a Mili_chaohu.fw,Mili_chaohu.res,Mili_chaohu.gps fájlokat tetszőleges mappába másoltam. Gadgetbridge letölt,indít. Nehezen,de végül amikor látta az órát a gadget,a plusz gombbal hozzáadtam a res fájlt. CSAK azt! Feltöltötte a fájlt,és elindult az óra. Mifitben párosítás újra,és kész.Megmaradt a legfrissebb fw is. 0.1.1.45,bár nem árt a részlet,hogy nekem nemzetközi verziós az óra.
-
Foose
addikt
Találtam egy videót,de a gadget nem látja az órát. Ami ugye az első lépés lenne. Így nehéz. Aztán ha rá bírom venni hogy lássa,akkor az assets mappából a res fjlt hogyan tudom betallózni? Mert a videón nem tallóz... Nem értem
-
Foose
addikt
válasz
detroitrw #3593 üzenetére
Ezt már olvastam. De nem igazán vágom. Gadgettel a res fájlt (ami most épp aktív) mountoljam be? De nekem már az 0.1.1.14 van rajta,ergo annak a res fájlja van az assets mappában. Elég ha valahonnan letöltök egy korábbi mifit appot,telepítem,majd annak a res fájlját mountolom? Fingom nincs
-
Foose
addikt
"nem szabad ezzel meg azzal..." ezzel a mondattal már most semmit nem érek. Mifittel nem jöttem rá,hogyan lehet frissíteni,abban csak az aktuális verziót látom. Sajnos nem mondanám hogy van időm arra,hogy megvárjam amíg lemerül. Ezer más dolgom is van,így is elcsesztem már rá jó sok órát,és azt még mindig nem tudom,hogy ha le is merül,mit kezdek majd akkor. Bocs,reggeltől estig dolgozok minden nap,nem olvastam hogy mivel szabad és mivel nem szabad frissíteni. Örülök hogy vannak emberek akik ráérnek itt olvasgatni nap mint nap
Én sajnos nem,ergo gőzöm sem volt hogy mivel nem szabad. Igen,a bemásolt "megvárod amíg lemerül"-t olvastam. Csak mivel nincs rá időm...
-
Foose
addikt
Segítsetek! Frissítettem a firmware-t notify-vel,azóta ez a kép fogad. Már mindent próbáltam ami eszembe jutott. Nemzetközi verzió az óra,a mifit a playről letölthető legfrissebb verzió. A letöltött fw 0.1.1.14 a szöveg ugyanez az órán mint a képen,csak épp spanyolul
-
Foose
addikt
Hm,bringáztam,szinkronizálni akartam a megtett utat mi bandage-ba, de csak sétát tud. ?? Marad a notify & fitness. Mondjuk alapból utóbbi volt nekem mindig is szimpibb. (Mindkettőt megvettem, de most kell rájönnöm hogy a bandage nem fitness app, szóval várható volt) strava-nak most mennyi a prémium verziója?
-
Foose
addikt
Melyiket érdemes megvenni? notify & fitness vagy mi bandage? Előbbi nekem szimpibb,de valaki épp kicsit lentebb írta hogy bajos volt neki,és a bandage-t vette meg.
-
Foose
addikt
Sziasztok! Néhány éve vettem egy lánc Esprit órát,semmi gond nem is volt vele,amíg el nem kezdett párásodni. Nyomásteszt,stb az órásnál,már most annyira bepárásodik (hátlapon lett cserélve tömítés) hogy arra gondoltam,veszek egy olyan órát,ami nem fém. Postás vagyok,és elég sokat vagyok napon,ezért a tervem egy műanyag óra volt,míg bele nem botlottam a bip-be. Leginkább az óra részt használnám,de ha már van benne lépésszámláló és gps...
Most az edigital-nál 28000 lenne,de kicsit idegenkedek attól hogy nincs magyar nyelv. Nem nagyon de tudok valamennyit angolul. Ne riasszon el a nyelv probléma,érdemes így is megvenni? Ennyiért ilyet nem igazán lehet venni
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- SzoftverPremium.hu
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest