- Kikristályosodik a Razr 60
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike76
tag
válasz
somi 72 #6303 üzenetére
Mike76 kapacitásai is végesek, de ha pár napon belül más nem foglalkozik vele, akkor összerakom.
Addig is valami más. Nemrég találkoztam egy Simple Analog Digital nevezetű nagyon jópofa Pebble számlappal. Nem volt egyszerű az ötletet Bipre konvertálni, elég trükkös megoldásokat kellett használni, hogy ki lehessen cselezni a Bip korlátait, de végül majdnem minden összejött, még az akksikijelzést is el tudtam rejteni lezárt módban (egyetlen hibaként 00:00 és 00:59 között az órát jelző 12-es számjegy nem jelenik meg, erre sajnos nincs ötletem).
-
válasz
somi 72 #3541 üzenetére
MiFit app, alul profil fül, középen Amazfit Bip-re böksz, alkalmazás értesítések, alkalmazás értesítések bekapcsolása, majd alul középen alkalmazások kezelése, bepipálod az időkép alkalmazást, majd visszamész és az értesítésre kijelölt alkalmazások között ott lesz az Időkép.
Ezután, ha jön értesítés az Időképtől, megjelenik az órádon is, mint egy sms pl. Kitől jött (Időkép) és alatta a szöveg. Meg persze lehet törölni is, mint egy sms-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest