Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luc001
tag
válasz
Marchocius #8490 üzenetére
Az app-oknál kel hozzáadni minden alkalmazás aminek a riasztását továbbítani akarod az órára.
-
porkiy
aktív tag
válasz
Marchocius #4394 üzenetére
Köszönöm. Akkor én is unpair-pair-ozni fogok.....
-
cheerokko06t
csendes tag
válasz
Marchocius #4326 üzenetére
Én is így használom. A face újra beállítása a legkevésbé macerás. A font megmarad. Külön fiókkal nincs értelme, app klónozás szintén hülyeség, mert pont az a lényeg, hogy egy profil alatt mérje a mozgásod. Eleinte én is más megoldást kerestem, de oda vissza 1 perc az egész. És legalább ilyenkor mindig más face van beállítva, fő a változatosság. 🙂
-
Gloob
addikt
válasz
Marchocius #4346 üzenetére
És akkor az nem megoldás, hogy a mérleget, a Band-et kezeli a MiFit, az órát meg az Amaztools? Akkor nem kell cserénél állandóan leválasztani. Vagy nem neked van ilyen gondod? Lehet, hogy már keverem, akkor bocs.
-
Gloob
addikt
válasz
Marchocius #4344 üzenetére
Bocs, nem tudtam, hogy IOS.
Egyébként az IOS-en is van még egy app, ami kezeli az órát. Az Amaztools. Nézd meg. -
Gloob
addikt
válasz
Marchocius #4341 üzenetére
Csak egy ötlet, amit nem próbáltam ki, és nem is fogok. Mi van ha az appot klónozod? Akkor sem megy? Az egyik kezeli a Band-ot, a másik az órát. Vagy ez hülyeség? Nem tudom....
-
misimagaki
aktív tag
válasz
Marchocius #4326 üzenetére
Szia!
Szerintem IOS alatt meg vagy lőve, mert nem nagyon van egyèb használható alkalmazás. Androidon két appal biztos meg lehetne oldani.
Mifit egyből megszünteti a párosítást, ha új eszközt adsz hozzá.
Mondjuk az érdekes, hogy miért az van ott, hogy Eszköz hozzáadása, miért nem az, hogy parosítás megszüntetése. Így félrevezető valamennyire.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Túra és kirándulás topic
- Subaru topik
- Lexus, Toyota topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest