Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutvolgyi_l
csendes újonc
válasz
juve600 #12884 üzenetére
Ez a moddolt verzió pontosan mit takar? Azt látom, hogy az oroszok műve, akárcsak a Master for Amazfit..
Egyébként felraktam az Amazfit-et (ktomcat) és ugyanúgy nem olvasta be az adadtokat, mint a Mi Fit, azaz ugyanazokat nem. A Master mindent visz, azt nem tudom, hogy a Pro verzió fizetős tétele (999 Ft) egyszeri, vagy havidíjas vajon? -
kutvolgyi_l
csendes újonc
válasz
HUNited #12874 üzenetére
A célkövetés funkció sem mozdult már, pedig 3 napja már biztosan átléptem a kitűzött aktivitást. Amúgy így pár nap után már tényleg kib-szós érzés, miután nem minden megy, nem erre számítottam, amikor órát választottam a 8T mellé. Gondoltam, ezek legalább nem vesznek össze. A Párom Samsung karkötője pillanatok alatt működésbe lépett és nagyon részletes adatokkal hibátlanul dolgozik 10e-ért. Ez azért bosszantó.
De legalább a GPS dolgozik és jól mér. -
kutvolgyi_l
csendes újonc
Sziasztok, miután sikerült végre összehangolni a telót és az órát, találkoztam még egy problémával. Nem rögzít alvás adatokat, illetve a nyugalmi pulzus adata is hiányzik.
A MiFit számára engedélyezve van az automatikus indítás és háttérben futás korlátlan akksi használattal. Pulzus funkciónál kipróbáltam mindhárom opciót, a csak pulzust, az alvás figyelést és a kombináltat is. Okos elemzés lehetőségnél is engedélyezve van az alvásminőség elemzése. Miért nem rögzít mégsem? Mit kell neki még beállítani vajon?? -
kutvolgyi_l
csendes újonc
válasz
HUNited #12850 üzenetére
Szia, tegnap 6 órám ment rá, de végül sikerült. Azért leírom okulásképp.
A telefonon bent maradt a Bluetooth kapcsolat és nem is lehetett kikapcsolni.. Nem hittem el, de így volt. Státusza: leválasztva, de törölni nem lehet. Egy másik telefonnal kipróbálva sem ment fel. Végül többszöri törlés, reset után jött egy ötlet, hogy az applikáció telepítésekor nem a saját accountommal lépek be, hanem létrehozok egy újat a másik telefonon. Láss csodát, összekapcsolódtak. A következő lépés már a saját telefon volt, újra a saját belépésemmel. Még ekkor sem ment. Mérgemben ráb.tam a telefonra az órát, hogy elég közel legyen és ekkor összekapcsolódtak! Konkrétan az óra és a telefon kijelzőjét össze kellett érintenem. -
kutvolgyi_l
csendes újonc
válasz
kutvolgyi_l #12846 üzenetére
MiFit üzenete jelenleg. Ha rákattintok erre a korábbi párosított órára, akkor azonnal a Nem sikerült párosítani, állítsa vissza a karórát és próbálkozzon újra üzenet fogad.
Másik óra keresésénél meg csak keres, találat nélkül.
Szóval mi a köv. lépés, hogy visszakapjamvégre a Mifit és óra kapcsolatot?
Valaki? -
kutvolgyi_l
csendes újonc
Ne kérdezd hogyan, de most ismét kapcsolat van a Bandage és az óra között!! Halad ez
Már csak azt kellene elérni, hogy a MiFit is kommunikáljon ismét.
Szóval már csak ehhez adjatok tanácsot, ha lehet. A Bandage most úgy működik, hogy önálló működésre van állítva. De ha ez így működik mindennel együtt, akkor lehet, hogy nem is kell a MiFit? GPS adatokat kezel a Bandage is? Bocsánat, de tök új ez nálam.
Ha jól látom, pár funkcióhoz szüksége van az órának a MiFithez, pl. időjárás.? -
kutvolgyi_l
csendes újonc
Csak simán leszedtem a Bandage alkalmazást hirtelen felindulásomban. Utána a MiFit-et. Nekem olyan mintha az óra lenne leakadva, nem az óra számlap a kiindulás, hanem a párosítási kérelem és onnan nem mozdul. Ha töltőre rakom, akkor átvált, de ha leszedem újra ez a képernyő.
-
kutvolgyi_l
csendes újonc
Sziasztok, a téma összefoglalóban nem találtam a problémámra utaló dolgot.
Ma vettem át az órát, Amazfit Bip. Alkalmazás fel, adatok megad, párosít, minden OK. Majd én hülye felraktam a Bandage alkalmazást is. Ezután azt látom, hogy az óra visszaállt alaphelyzetbe, gyári számlappal, a MiFit alkalmazás pedig nem tud kommunikálni az órával. Leszedtem a Bandage-t, semmi különbség. Órát visszaraktam factory-ra, az alapképernyő most a párosítási kérelem, innen nem is lehet kizökkenteni, max a töltőre lehet rádugni. Telefon továbbra sem találja, már leszedtem és újra felraktam a MiFit-et is, újraindítás, Bluetooth ki-be kapcs.
Mi a fenét csináljak, hogy ezek újra egymásra találjanak? A telefon pedig Xiaomi Redmi 8T.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kompakt vízhűtés
- iPhone topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Medence topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest