- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
nolan42
tag
válasz
kutvolgyi_l #12885 üzenetére
Ezért ezer köszi. 😉
-
ktomcat
senior tag
válasz
kutvolgyi_l #12886 üzenetére
Az érdekes, nálam gond nélkül megy azóta is minden vele, illetve most felraktam az orosz verziót és azzal is gond nélkül döcög, jóval több információt lehet kinyerni ezzel a verzióval is (magyar nyelv nincs benne) az órából. A masteres vonalat én anno az mi band 2nél használtam de annyira nem jött be, viszont ha csak az működik, akkor nincs más egyelőre
Majd egyszer, egy nap talán, amikor már senki se gondol rá és mindenki átállt egy másik programra jön egy mi fit frissítés
-
ktomcat
senior tag
válasz
kutvolgyi_l #12882 üzenetére
Az Amazfit app kell neked, szinkronizál a google fit-el, azokat mind tudja mint az mi fit, még többet is
Tegnap óta használom mert én is ebben a cipőben jártam mint te, betudsz jelentkezni az mi account-oddal is úgyhogy ami már megvan az mi fit-ben azt átjön ide is.
-
ktomcat
senior tag
válasz
kutvolgyi_l #12879 üzenetére
A kiábrándultságod szerintem az mi fit appnak köszönhető, nem az órának. Az órával minden rendben csak alkalmazást kell váltanod mert a xiaomi néha képes egy jól működő eszközt egy frissítéssel hazavágni
-
ktomcat
senior tag
válasz
kutvolgyi_l #12872 üzenetére
Épp az ehhez kapcsolódó hozzászólások közé írtál be
-
HUNited
őstag
válasz
kutvolgyi_l #12872 üzenetére
A többi funkció jól megy? mert a legújabb mifittel vannak gondok, nem kevés de cserébe sok. És ajtón kib**zós jellegűek.
Nekem a Mi8-on nem is megy egyáltalán az új verzió. A feleségem Nova 5T-jén viszont csont nélkül... -
HUNited
őstag
válasz
kutvolgyi_l #12847 üzenetére
Törölj le a telóról mindent, a bluetooth beállításoknál is felejtest el az órát, az óráén nyomj egy resetet, tedd fel a mifitet, és hajrá.
-
kutvolgyi_l
csendes újonc
válasz
kutvolgyi_l #12846 üzenetére
MiFit üzenete jelenleg. Ha rákattintok erre a korábbi párosított órára, akkor azonnal a Nem sikerült párosítani, állítsa vissza a karórát és próbálkozzon újra üzenet fogad.
Másik óra keresésénél meg csak keres, találat nélkül.
Szóval mi a köv. lépés, hogy visszakapjamvégre a Mifit és óra kapcsolatot?
Valaki? -
divan
őstag
válasz
kutvolgyi_l #12841 üzenetére
És ha visszateszed a Mi Bandagét? Ahhoz sem tud kapcsolódni?
-
divan
őstag
válasz
kutvolgyi_l #12836 üzenetére
Ki is jelentkeztél A Bandage alkalmazásból mielőtt leszedted? Egyébként abban van olyan lehetőség is, hogy MiFittel együtt, vagy csak a Bandagével használod. Az óra visszaállás az alap, ha programot váltasz.
-
snooze
veterán
válasz
kutvolgyi_l #12836 üzenetére
párositást szüntesd meg a telon és a mifitbe is..
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Óra topik
- BMW topik
- Kuponkunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest