- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
scream24
senior tag
válasz
Ablakos #12631 üzenetére
Nekem nem volt komfortos illetve nyáron még jól meg is izzadt alatta a kezem.
Viktor0610
Mint mondottam másfél éve használom. Éjjel nappal rajtam van, ugyan vigyázok rá amennyire lehet, de mivel építőiparban melózom, kapja rendesen. Egy pici karc van rajta, sajátosan szálltam le a bringáról, akkor keletkezett. 😁 Szvsz én nem erőltetném a fóliát. -
scream24
senior tag
válasz
Viktor0610 #12629 üzenetére
Másfél éve vettem, azóta a telefonom mindig néma üzemmódban van! 😊 Egyszer vagy kétszer buggyantam a tengerben is, ettől függetlenül hibátlanul teszi a dolgát! Ja igen, a gyári szíjat egyből ledobtam.
-
scream24
senior tag
válasz
Ron Swanson #12268 üzenetére
Modositott mifit megoldás lehet. Én azt használom a kezdetek óta.
-
scream24
senior tag
Nekem is elég. Igaz én a 407-es verziót használom. Fw-t nem szoktam frissíteni, régi mondás, ám igaz: ami jó azt nem kell megjavítani! 😊 Feldobtam rá a magyar nyelvet, ékezetes karakter készletet és hangulat jeleket. Pár hete gondoltam, hogy frissítem a betűkészletet, de aztán elvetettem. Amire használom, arra nekem megfelel.
-
scream24
senior tag
Sziasztok. Mi most az ajánlott betűkészlet ami a hosszú ékezeteket és az emojikat is megemészti? Köszönöm.
-
scream24
senior tag
Sziasztok. Sajnos manapság egyre többen hívnak messengeren! Ilyen a világ. Vajon mitől lehet, ha messengeren keresztül hívnak, nem jelzi ki az óra? Minden más jól működik. Tehát a sima hívás, sms , messenger üzenet, email, naptár stb. Valami ötlet?
-
scream24
senior tag
válasz
cappa72 #8607 üzenetére
Így van, szerintem senki nem érti. Ezért nem a play áruházas mifitet használom. Két appot futtani csak ezért, nem is tudodm.
BalanceR. Természetesen magyar nyelven van a mifit. Összefoglalóban is talán az van. Google maps működik. Elvileg google fiokkal nem lehet belépni, ezt nem tudom mivel Mi fiokkal használom. Megbízhatóan teszi a dolgát!
-
scream24
senior tag
válasz
molnisz80 #8398 üzenetére
Fogalmam sincs mi történik, ha lemerült. Viszont a Mi band 3-al szívtam így. Nekiadtam az Asszonynak. Mert ugye megjött a Bip. Elfelejtettem a párosítást megszüntetni és töröltem az appot (módosított mifit). Nem tudtam újra csatlakozni sehogy. De mivel mi fiókkal voltam belépve, onnét törölve már jó lett. Próbáld meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- E-roller topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- További aktív témák...
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Samsung Qi2 vezeték nélküli tripla töltő
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10 pro tokok!
- Üvegfólia/Hidrogel fólia iPhone,Samsung,Google Pixel,Honor,Nothing Phone,Sony,Motorola
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest