Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomszli11
tag
válasz
Flashy #11915 üzenetére
Szia!
Először is köszi, úgy néz ki megoldódott az ékezet probléma.
Viszont ami még furcsa, hogy ha MI fit-et használok akkor a kiírt szöveget olyan mintha idézetbe tenné, még ha a GB-vel is össze van kapcsolva, akkor nem.
Mellékelt képen látszik
Ezzel már együtt tudok élni ha nem változik, csak gondoltam megkérdezem.Köszi még egyszer!
-
tomszli11
tag
válasz
Tiger. #11916 üzenetére
Szia!
Sajnos ez a módszer nem jó, mert addig sikeres, hogy az Olasz nyelven írja az összes ékezetes karaktert, viszont amikor visszarakom a telefont magyar nyelvre, akkor a Bip marad olasz... Sajnos ezek után egyik appal se lehet vissza állítani, így csak egy Factory reset segített nekem a Bip-en, amitől sajnos újra elfelejtette az ékezetes karaktereket. -
tomszli11
tag
válasz
Flashy #11913 üzenetére
Szia!
Én már több napja szenvedek azzal, hogy a Bip-en szeretném hogy az ékezetes karaktereket legalább megjelenítse, persze az se lenne baj ha ékezetesen.
Próbáltam nagyon sok appal, még a Gadgetbridge-el is, de sajnos nem megy...
a Gadgetbridge-n belül beállítottam a transzliterációt, de sajna így se történt semmi.
Kérhetek benne egy kis segítséget, hogyan kéne?
Köszi előre is.
-
tomszli11
tag
Sziasztok!
Valaki tud nekem segíteni abban, hogy tudom megoldani az üzenetek előnézeténél, hogy az ékezetes betűket rendesen mutassa a készülék, vagy csak ékezet nélkül?
Előre is köszönöm.
A kép -
tomszli11
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy valahogy megoldható az Amazfit okosóráknál, hogy az alkalmazások jelezéseit továbbítsa az óra? Gondolok itt messenger, viber, telefon hívás-ra.
Sajnos a MI Fitt App-ban ilyet nem találok...
Van valami tippeket?
Karácsonyra hozta a jézuska az órát, szóval még elég kezdő vagyok.
Ha valami jó tanács, tipp- trükk, hozzá azt szívesen meghallgatom.
Köszi előre is. -
tomszli11
tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem, sajnos nem tudok rájönni, hogy mi a különbség az Amazfit Bip és az Amazfit Bip Lite között.
Több helyen azt olvastam hogy a Lite-ból kihagyták a GPS-t, illetve a Lite TFT kijelzővel szerelt még a sima Bip LCD-vel.Kérlek segítsetek, hogy ez mennyire igaz.
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest