Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szabacsik
őstag
Teljesen nem értek hozzá. Teszem azt az óra hatótávja 10m...de nem lehet, hogy a telefonban minél jobb bt van annál messzebbről képes érzékelni és kapcsolatban lenni? Erre alapozva.
-
szabacsik
őstag
Ha az óra fel van töltve 100%ra akkor az akkumulátor jel a kijelzőn teljesen zöld, vagy olyankor is villog az utolsó csík? Notify szerint 99%on van már, de vagy 30perce.
-
szabacsik
őstag
válasz
mgTerminator #8073 üzenetére
Hát úgy ha smile van az üzenetben akkor nem kérdő jel lesz helyette hanem a smile
-
szabacsik
őstag
Valakinek van ötlete miért nem írja ki a hívó nevét?
Mifit + notify páros van fent.Mifitben minden ki van kapcsolva.
Notifynek minden engedély megadva.Próbáltam úgy is, hogy a telefon nyelvét angolra állítom, de nem lett jó.
-
szabacsik
őstag
Üdv. Factory reset után megállt az óra. Sajnos semmi se látja. Se mifit se notofy se gadgetbridge.
ugye nem lett nehezék?
-
szabacsik
őstag
Igen azon keresztül. Nem tudom. Szendvedtem vele mert bizonyos appoknál volt bizonyos appoknál nem volt emoji. Nálam a gond az volt, hogy a mifit küldte elsődlegesen az értesítéseket. Ott kilőttem mindent utána jó lett. Notify beállításokban mintha lenne valahol olyan, hogy a nem támogatott karaktert ne jelenítse meg.
#7454 DrBubo77 : Akkor nem kapok értesítést.. (persze ha alszok ne is legyen, de úgy van beállitva, hogy ha párom ír/ hív akkor azt mindig jelezze az óra.)
-
szabacsik
őstag
Sikerült végre ékezetek meg emojikat varázsolni rá. Meg is vettem a notify appot mert nagyon kézreszabható. Egy dolog érdekelne csak.
Éjszakai alvánál megy a pulzusmérés, de direkt úgy, hogy az óra mentse az adatokat ne az app. Viszont 6-7 óra alatt így is leszívott 20%ot a teló aksijából. Azt nem lehet beállítani valahol, hogy mondjuk este ne szinkronizálja a pulzus adatait csak az értesítéseket küldje rá? -
szabacsik
őstag
Nincs valakinek elfekvőben fólia rá? Rendeltem de amire az megjön tuti január lesz. Az óra meg holnap jön. Természetesen kifizetem csak magamat ismerve meg fogom karcolni
-
szabacsik
őstag
Ha a mifit mellet használok másik progit pl. Notify, akkor attól a mifitbe ugyan úgy bekerülnek az adatok vagy egyszerre csak az egyik app-ba tudja szinkronizálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest