Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashy
veterán
válasz
tomszli11 #11914 üzenetére
én azt a verziót csináltam, amelyik csak rátölti a betűtípust a Bip-re, de utána a megjelenítést a Mi Fit végzi. GB install, le kell tölteni a betűtípus fájlt és a telefonra másolni, a Mi Fit-et bezárni (nem kell a párosítást megszüntetni, de legyen teljesen bezárva), GB-ben párosítani a Bip-et (nem ront el semmi beállítást), aztán valamilyen fájlkezelőből ráküldeni a fájlt a Gadgetbridge megosztás link segítségével. a GB utána eltávolítható akár. (az összefoglalóban benne van a link, itt a 2751. hozzászólásban írták le)
-
DaDa
senior tag
válasz
tomszli11 #11882 üzenetére
Mi fit nem tud sajnos minden appot. A Notify vagy a mi bandage bármilyen app esetében beállítható. Érdemes megvenni azt amelyiket választod. Valaki ezt valaki azt szereti. Én évek óta mi bandage-t használok és nagyon szeretem. Mellette megy a mi fit is az fw frissítés miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Formula-1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux felhasználók OFF topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Call of Duty: Black Ops 6
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest