- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyemipapa
senior tag
válasz
blt.62 #10638 üzenetére
Olvastam teszteket róla, jól néz ki, de viszonylag ormótlan, kültéri láthatósága töredéke a BIP-nek, az akkuidő pedig tizede sincs. Ráadásul igencsak túl van árazva, ennyi a gond vele.
Ez az órában zuhanyozás meg valamiért sokaknál kardinális kérdés, nekem semeddig sem tart levenni-visszavenni. Ráadásul így a csuklóm alatt is meg tudom rendesen mosni. -
-
gyemipapa
senior tag
válasz
blt.62 #10630 üzenetére
Szerintem ha szép állapotú, nincs leharcolva, akkor reális ár lehet, persze a szíj sem mindegy.
Amúgy mindig necces egy ilyet használtan venni, pl. akku mennyit bír csak később derül ki, idegennek az "istenbizony" nem garancia. Egy próbát megér... Miért adod el, milyenre cseréled? -
DaDa
senior tag
A szíjban nem tudok segíteni de ha új telefonod lesz a mi fit megőriz minden beállítást mert profilhoz van rendelve. A mi bandage vagy Notify and fitness esetében lehetőség van mentes/visszaállításra. Csak ha nem a felhőbe mentesz akkor értelem szerűen át kell rakni az új telóra a backup fájlt.
-
SamiCsillag
senior tag
Sziasztok!
Hosszas gondolkodás után úgy döntöttem, hogy a Bip-re cserélem le a Band2-őmet. Holnap veszek egyet fekete színben. Egy kérdés ezzel kapcsolatban. Elég sok adat van elmentve a MiFitben a MiBand2 által, amennyiben holnap megszüntetem a párosítást, valamint párosítom az új eszközzel, a már elmentett adatok megmaradnak a MiFitben? -
dioka7
senior tag
Te figyi már. Most tényleg nem bántásból, de legalább azt olvasd már el amit válaszolnak/válaszolunk a kérdéseidre. Már este írtam, hogy 20.900Ft-ért (+990szállítás) házhoz viszik garival teljesen újan. Ezek után megkérdezed, hogy sok-e a 24.000? Hát nem. Szerintem annyiért ajándék, sőt én 30-ért is tudok neked......
"A kijelzőt hogy tudom rárakni?" kérdéshez már tényleg olvasd el az összefoglalót. 13 üzenetet írtál ma, volt hogy csak 10-15 perc különbséggel és még vateráztál is. Ezek után ne mondd, hogy nem volt időd... -
alexw801
senior tag
Vicc volt csak. Mi az a "cinkelsz"?
Éveken keresztük custom firmware-eket pakoltam mindenféle kütyüre, már abbahagytam. Azt a bigyót szeretem, ami gyári firmware-rel megy szépen. A Xiaomi dolgai ilyenek általában.
Amúgy magam maradtam eredeti magyar idehaza a családban, ez nem vicc. -
-
dioka7
senior tag
Szia,
imádom amikor lustaságból kérdeznek, inkább, minthogy 2 percet gugliznának...kicsit visszaolvasva mindenre választ kap(nál)sz. Ha fontos a magyar gari és a gyors átvétel, akkor eustock. Ha nem akkor gearbest, banggood, ebay, nemtommégmi.
A méretre keress rá. A kijelző MiBand2 után nagyon jó, minél világosabb van, annál jobban látszik. Óratipust nem lehet rá letölteni, de watchface-t igen, bár ezt gondolom tudtad, mivel fenn ki van írva, hogy "Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!" és mivel kérdeztél, gondolom olvastad. Na abban említik, linkekkel, leírással, tutoriallal, minden fittyfenével együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- BestBuy topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Automata kávégépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest