- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
toto0569
addikt
-
mgTerminator
veterán
Ja történt változás.... Felébredek és küldi az értesítést hogy pl 7 óra 50 percet aludtam. Később küld megint egy értesítést hogy 8 óra 15 percet aludtam, aztán képes elmenni 9 óráig is. De ez csak egy példa volt. teszem hozzá hogy közben már megjártam a WC- és a konyhát is
-
Mike76
tag
-
Upo
addikt
-
huberpe
aktív tag
csináltam az előbb egy font gyorstesztet a gadgetbridge segítségével. play-es mifit van fent + bandage. az eredmények ezek:
BOLD_v6(LATIN)11.ft, BOLD_v6(LATIN)9.ft, ISOCPEUR_v5.3(10), ISOCPEUR_v5.3(8), myamazfit.ru_BOLD_v5l - bizonyos ékezetek hiányoznak, pár betű el van csúszva az alapvonalhoz képest
Mili_chaohu_uni.ft, myamazfit.ru_BOLD_v4m - ezek jól működnek, ékezet, minden egyéb ok
ezt csak azért írom le, hogy időt spóroljak azoknak, akik a myamazfit.ru-s fórumról letöltött betűkkel akarnának kísérletezni.
(új üzenet akart lenny bl4ze, csak félrenyomtam. sorry.
)
-
Upo
addikt
https://github.com/Freeyourgadget/Gadgetbridge/wiki/Amazfit-Bip-Weather
https://github.com/Freeyourgadget/Gadgetbridge/wiki/Amazfit-Bip
Új felület tervezése folyamatban van.
-
Upo
addikt
Gadgetbridge?
Az értesítéseket blacklist-elni kell (vagy rányomod az összes tiltásra és kiszeded a pipát ami kell).
Hívásnál lehet állítani nevet, számot írjon ki.
Activity-t is lehet indítani.
Alvást kiértékeli.
Pulzus mérés megy.
Időjárásra a hely kódok: [link]Elsőre lehet hogy hülyén hangzik de megér egy próbát.
-
Acef
addikt
Pl. a Notify & Fitness for Amazfit-hez nem feltétlenül kell a Mi Fit.
Én ebből és a Mi Bandage-ből is megvettem a pro verziót, viszont nekem jobban bejött a Mi Fit + Mi Bandage páros.
Próbáld ki a Notify-t, az is jó app.
Sokat tud, viszont pont emiatt körülnényes a beállítása. (szerintem) -
-
Upo
addikt
Szerintem variálhatsz akármilyen appal, nem lesz jó. A huawei nagyon agresszív és jórészt beállíthatatlan dolgai vannak, ez is nyilván valami energiagazdálkodási beállítás, egyszerűen elveszi a rendszer az app-tól a bluetooth elérést, illetve a BT energiagazdálkodás miatti lekapcsolgatásánál nem veszi figyelembe a mi fit és társai app-okat. Ez még nem is lenne baj, ha lenne rá beállítás, de nincs. Én emiatt váltam meg annak idején a huawei-től, 2 hónap alatt teljesen kiidegelt a hasonló baromságokkal, eladtam (pedig amúgy jó volt). Volt olyan ami miatt ha sokan hupákoltak, akkor a következő rom frissítéssel javították, de volt amire nagy ívben csokiztak. Annyit adok nekik, hogy akkor még nem volt védett appok (vagy hogy is nevezik) beállítás sem, csak azok mentek lekapcsolt képernyőnél a háttérben amit ők fixen bedrótoztak a romba, ez azóta bekerült.
Esetleg próbálj keresni valami beállítást a bluetooth-ra, vagy valami spéci huawei rejtett beállítás appot, mert tuti hogy a rendszer lövi ki az óra alatt a kapcsolatot az energiagazdálkodás miatt. Mi fit részről már a 3.2.valahány óta nincs hőfok gond, az ő részükről javítva lett az eltünedezés. Ami azóta van, az az alatta levő android sara, vagy beállítási hiba, vagy rendszerhiba. -
Upo
addikt
Szerintem a BT/wifi energiagazdálkodással is elég szigorúan bánik a huawei rendszer, tele a net ilyen jellegű gondokkal, nem csak a mi fit ilyen. Meg kéne találniuk a tulajoknak a beállítást ha van. Vagy írjatok a huawei-nek, hátha van válasz.
Konteo: lehet hogy direkt csinálják, a huawei band2 pro meg simán működik, az is gps-es és még úszás közben is mér, árban se vészes, 18-ért megkapod itthon. -
wayne1
senior tag
Hali
Nekem Mate 10 Pro van. Mi Band 2-őt használtam a Bip előtt, és nekem azóta nincs gondom vele, hogy a futó programokat ha előhozod akkor ott le lehet lakatolni az alkalmazást, valamint az akku beállításoknál átállítottam, hogy ne automatikusan kezelje az appot.
Akkumulátor - Indítás - Kézi kezelés
Előtte a Huawei sajátos akku kímélő funkciója miatt mindig kilőtte a futó alkalmazások közül. -
Upo
addikt
-
Upo
addikt
Akkor miért nem rakod fel?
Olyant keress amiben nem újabb a firmware mint ami most fent van, akkor nem áll neki frissíteni. Vagy kitörlöd belőle a bip firmware fájlokat. Telón pl. total commanderrel az apk-t megnyitod zip-ként, az assets könyvtárban van 5 db mili_chaohu kezdetű fájl, kipipálod, kitörlöd. Utána telepíted, az nem fog frissíteni. A mod-ban is így készül a sin_fw változat, simán ki van törölve a bip firmware.
Amúgy ne gondolj valami nagy dologra, még egy sorban van újabb három mező, az egyikben írja hogy alvás közben hányszor fordultál körbe. A másik kettőre nem emlékszem, gyakorlatilag mindegyik lényegtelen, a forgolódásban is szerintem annyira lehet megbízni mint a futás közbeni magasságmérésben (0), még azt is el tudom képzelni hogy valami algoritmus táblázatból vett enyhén randomizált értéket ad mint a pulzusmérésnél.
-
Upo
addikt
A stabil verziókban nincs bővitett szunya, még csak a fejlesztők kísérleteznek vele. Azaz csak a négy számjegyűekben van. A tcx mod meg a stabilakból készül.
Illetve egyszer valami régebbi verzióból volt 4 jegyű mod, most visszascrolloztam telegramon, 3.2.7.1 verzióból volt mod. Még az sem lehetetlen hogy abban is van bővített alvás.
Mondjuk van ott figyelmeztetés, mert a 3.2.6 illetve 3.2.5.2 3.2.7.1 beta környékén volt firmware átalakítás, írja is hogy régebbire nem lehet egyből felrakni mert tégla lehet belőle. De mi már újabb verzión vagyunk, elvileg talán nincs belőle gond, és a régebbi firmware-t nem szokta rátolni az újabbra.A hőfok meg szerintem a 3.4.9, 3.5.0-ban stabil, mintha azt írtátok volna, nekem a gyáriak végig azok voltak már korábbi verziók óta, a modoltban meg kijavították.
-
Upo
addikt
Most pótolom a 3-4 számjegyű olvasatlanokat.
Nekem se jelenik meg a menüpont magyar nyelvnél, de attól még a hivót kijelzi. Most megnéztem, átraktam angolra, meg is jelent rögtön a menüpont ahol a "show contact information" bekapcsolt állapotú. Magyarra visszarakva az a menüpont eltűnik, de a hívó nevét akkor is kiírja.
Amúgy talán pár napja csipogott a telegram, a 3.4.6 tcxexport-ból adtak ki reloaded verziót, a caller id a 3.4.4 - 3.4.6 közt bugos volt néhány nyelvnél, javítva lett. Meg javítottak megint az algoritmuson, az exportálás sebessége is többszörösére nőtt, meg már lehet heart rate nélkül exportálni, meg még tudja az ördög, oldalakon keresztül írja hogy miket változtatott és mik kerültek még bele. Nem olvastam végig, régóta nem használom a modolt appot. Fel kell iratkozni telegram-ra, és jön minden info...
-
Upo
addikt
Írtam hogy melyik, google play áruházban ami van. Most ha jól rémlik 3.4.6, de automatikusan frissül. Sőt mostanában a hőmérséklet is stabil. Régebben volt hogy néha üres volt a helye mikor az órára néztem, de az utóbbi pár verzió óta abszolút stabil, minden egyes alkalommal ott a hőfok amikor csak ránézek.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Könyvajánló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- További aktív témák...
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest