Hirdetés
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaboakos88
csendes tag
Valamiért nem működik a link: https://amazfitwatchfaces.com/bip/view/?id=14513
-
szaboakos88
csendes tag
Sziasztok!
Ezt a wf- t a piros szín helyett zölddel megtudná oldani valaki? Előre is köszönöm! 🙃
[link][ Szerkesztve ]
-
szaboakos88
csendes tag
Sziasztok! Az aktuális hőmérséklet mi alapján vagy hogy frissül az órán? Nekem meg mindig a 4 órával ezelőttit mutatja, de ez már nem a valós. Köszi!
-
szaboakos88
csendes tag
Sziasztok! iPhone esetében azt, hogy tudom elérni, hogy az emoticonokat is megjeleneítse az óra? Köszi!
-
-
szaboakos88
csendes tag
Sziasztok! A lépés számláló az órán nekem nagyon pontatlan (Mi fit+ notify). 30 lépésre ír 150-et és így tovább. Folyamatosan többet ír, (3-4x annyit) mint amennyit valóban megtettem. Valamit nrm jól állítottam be? Telefonon is legyen bekapcsolva a GPS? Egyszerűen nem értem.. Köszönöm a válaszokat!
-
szaboakos88
csendes tag
Köszi! az órát hol tudom újraindítani? Turn off?
-
szaboakos88
csendes tag
válasz TaylorPro #6169 üzenetére
Abban a módban van, de köszönöm! csak a gyári mi fit app van letöltve, az befolyásol valamit? Mentem ma kb 150 m-t, az óra szerint meg 560-at. Bármikor belepek az appba, egyből szeretné a GPS adatokat frissíteni mint az első párosítasnal, de ugye megszakad ha rá, ha alá ha mellé, tökmindegy hova rakom az órát és a telefont..
-
szaboakos88
csendes tag
Sziasztok! Nem rég jött meg az órám, Huaewi P8 Lite telefonnal használom /használnám.. Már a párosítás is 20 adjára sikerült neki kb. Viszont a végén, a GPS adatok frissítése folyamatosan megszakad, akárhányszor, akárhogy próbálom, sosem megy végig.. Valakinek valami ötlet? Köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest