- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipka81
tag
válasz
koxkids #8969 üzenetére
ha nem zárod be a mifit appot hanem hagyod futni a háttérben és nem szakad meg a BT kapcsolat a telefon és óra között, akkor óránként leszinkronizál, legalábbis én így vettem észre.
Ha egyszer megszakad a kapcsolat, utána nem biztos, hogy újra szinkronizálni fog, amíg újból előtérbe nem kerül az app.
Régen biztos, hogy bekerültek a pulzus adatok folyamatosan nálam is az egészség appba, meg tudom nézni, hogy mikor működött utoljára normálisan... -
mistvan68
tag
válasz
koxkids #6596 üzenetére
Szia!
Én is Ios12.0.1-el használom és ugyanez van nálam is.Én is fél éve használom.A korábbi ios-el 11.0.3-al is ugyanezt csinálta.Már mindent próbáltam,de maradt minden a régiben.Hívsok,sms,értesítések minden rendben,de az időjárás nem.
Nem tudom mi lehet a megoldás.Üdv.István
-
julius666
addikt
válasz
koxkids #1647 üzenetére
Értesítéseknél ha csak az érdekel, hogy zümmögjön ha kapsz valamit/hívnak, akkor fasza a cucc. Az alap szoftverrel a szöveges üzenetek kezelése hmmm... nem az igazi és nem csak azért, mert nem kezeli az ékezetes karaktereket (nem mindig írja ki a szöveget, van hogy 2x kapod meg, stb).
Alap aktivitás figyelésre teljesen jó az óra, ha félprofi/profi szinten sportoláshoz kell, meg nyilván nem ilyet veszel.
Az árán kívül amiért még kiemelten ajánlott a készülék, az az üzemidő, nem sok hasonlót találsz a piacon. Konkrétan 2-3 hétig is el tud menni egy töltéssel (vö. az almás órával, amit naponta kell tölteni - nyilván tudásban is más kategória a kettő).
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest