Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugesz77
őstag
-
dugesz77
őstag
Én amikor marhaságokat mér edzés közben a pulzusmérő akkor csak letörlöm az izzadságot és magához tér szinte azonnal(csuklóról is és az óráról is). Erről a jobb kezes viselésről még nem hallottam de kipróbálom,köszi a tippet. GPS ahogy írod frissíteni kell akkor nincs gond. Megítélése változó (nem mintha érdekelne ,mert nekem tetszik) volt aki legagyizta volt aki apple watchnak nézte és rögtön huha.. Én nagyon megszerettem elég stabil a BT része szinte sohasem marad ki értesítés. Én Miband2-ről váltottam ahoz képest nem érzem rosszabbnak a alvásfigyelést sem. A magyar készített számlapok szerintem bőven jók, informatívak, tényleg néha választani is nehéz melyik legyen.
Ezért a 20-ért tudja ami kell , úgy érzem megérte az összes ráköltött forintját. -
dugesz77
őstag
válasz D4rkm4n #6830 üzenetére
Én ezt hordom már hetek óta és nagyon bevált. Szinte nem is érezni ,hogy a kezemen van,mert puha és jól szellőzik. Igaz valaki írta,hogy neki kipirosodott tőle a bőre nálam nincs ilyen probléma. Én a gyári szíjat nem bírtam.
-
dugesz77
őstag
Kíváncsi leszek akkor. A gyári szilikont nem bírta a kezem(még várok hozzá egy itt ajánlott szilikon azért) lehet elébe megyek a dolgoknak és kimosom már most. Eddig egy saját átalakított nato szíjat használtam hozzá azzal nem volt gondom.
[ Szerkesztve ]
-
dugesz77
őstag
Megérkezett ma a tépőzáras szíj. Köszi az ajánlást ,kényelmes , jól használhatónak tűnik
[ Szerkesztve ]
-
dugesz77
őstag
Másnál nem jött elő, hogy reggel ébresztésnél fittyet hányva az óra átállításnak (természetesen az időt normálisan mutatta) egy órával előbb ébresztett az Bip? Notify & fitness alatt volt a beállítás valószínűleg az nem követte a történteket...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest