- iPhone topik
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
Aktív témák
-
Pokzoli
tag
válasz
Ibituba #40121 üzenetére
Egy elégedett tulajdonos. "Ma reggel megérkezett a Jungson JA-66C erősítőm! Első ránézésre is tisztességes a megépítése és a kivitele. Esztétikailag szép, öröm ránézni! Most már kb. egy órája nyúzom mindenféle zenével /klasszikus, jazz, akusztikus, blues, /. Hangja jóval túlmutat az árkategóriáján, pedig még be sincs járatva! Nem bántam meg, hogy lecseréltem rá a Denon PMA-560-as erősítőmet!
Ne haragudjatok, hogy ezekkel a dolgokkal untatlak benneteket csak szerettem volna pár sort írni a tapasztalataimról. Köszönöm!
Nagy UP a Jungson-nak!" -
-
anti22
tag
válasz
Ibituba #24744 üzenetére
Bizony bizony.Nálad a pont.Sokan úgy gondolják itt akik tanácsot adnak,hogy mindenkinek 500.000 van a zsebében és kínjában azt sem tudja milyen HIGH END cuccot vegyen.De sajna ez nem így van.Én is egy csóró panel patkány vagyok és egy 45k erőlködőre is 3-5 hónap alatt tudom összespórolni a zsetont.Előbb a gyereknek kell kaját venni és a csekkeket kifiztni.Ez azért még nem egyenesen arányos azzal hogy akkor érjem be az auchan-ban kapható 15k orion műanyag hangdoboz szettel.Én is csak egy konkrét tipus ajánlást kérek YAMAHA erősítőre.És hogy milyen dobozt hajt meg az már az én bajom.Erre telik.Ezt kell szeretni.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest