- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
Aktív témák
-
fatallerror
addikt
Nézd meg a Dune lejátszókat, a legjobbak között vannak.
-
Vidala
senior tag
Egész korrekt kis masinának tűnik a specifikációi alapján, esélyes, hogy az általad támasztott igények többségének megfelel.
USB-ről (külső HDD is lehet) is tudsz mindenféle formátumot lejátszani.
Próbáltam keresni tesztet, hogy mi lehet a szűk keresztmetszet, de egyelőre nem találtam, ami nem jelenti, hogy nincs, mivel nem vesézik ki, hogy esetleg melyik konténer formátumot nem kezeli. Szerintem ami talán gond lehet (általános tapasztalat) a DVD.iso lejátszása, illetve az mkv, bár ez utóbbit már egész sok lejátszó támogatja. A video formátumok tekintetében viszont jól el van eresztve, gyanítom, hogy max. 1-2 filmmel lehet gond. Valamint nem említik a feliratkezelést például.
Ezeket azért soroltam fel, hogy leginkább mire érdemes odafigyelned, rákérdezned.
Ez egy elég jó fórum oldal, de sajnos még nincs saját topikja, viszont a BD 560-as topikjában (vagy máshol) érdemes rákérdezned, szerintem tudnak segíteni.
Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest