- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
Aktív témák
-
Vidala
senior tag
válasz
Dorian #32873 üzenetére
Tudom, hogy ott van, ezért látom is a kanapé mögötti szekrényt
részben ezért is kérdezősködtem. Nekem a hátsó faltól annyira van a fejem, amennyire a kanapé kiadja, úgy 30 cm-re kb, ami nincs sokkal előrébb a sorroundok középvonalától.
Próbáltam úgy is (inkább játék, mint filmnézés, az inkább a kanapé), hogy a kanapé elé behúzom a szupi ki fotelem, akkor nagyjából a szoba közepén vagyok. Ezzel viszont a két front kerül már kissé távol egymástól, és ront az "előről jövő" hangképen. A kettő közül összességében a kanapén ülve jobb az összhatás (végül is a hátsó hangok kevésbé hangsúlyosak, legalábbis ez a következtetésem).
Sorry az incidensért. Búfeledésnek hallgasd meg ezt
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Dorian #32836 üzenetére
igazából most kezdtem meg megérteni BBécit,amikor tethetelenül döhös,és ki-ki akad az embereken.magukkal szúrnak ki,csak közben nyilvánosság előtt lehúznak.
én is atomra szeretem a láncomat,pláne a malacból meg a rotelből kéne még jobbat összeolvasztani.olyan,mintha a malac lenyelne infot,de a rotelnek meg töredék szinpada,tisztasága van.
most nem egy hm erősitőhöz képest mondom,ahhoz képest minden jó,hanem a malachoz képest. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Dorian #32783 üzenetére
igen,pont mint mondtam.texturaban félek jobb a marantznal is.kov héten Azt kéne kideríteni,h a kor miatt nem tudja-e Minden téren uberelni a malacot,v egyszerűen ennyit tud.mert most a malac kicsit jobb összességében a rotelemnel.nálam már 3 erősítő között van dugdosas.
-
ricsik
őstag
válasz
Dorian #32746 üzenetére
Nekem nincs bajom a sok távval, sosem zavart, de szeretem az egyszerűsítéseket, kényelmet. Jóval egyszerűbb megnyomni a filmnézés gombot és bekapcsol 3 eszköz és a megfelelő inputokra / outputokra kapcsolnak egyből, mint 3 távon bekapcsolni őket külön-külön, majd egyesével odaváltani ahova kell. Tetszik.
. Egyszer kipróbálnád akkor máris a fiok mélyén szeretnéd őket tovább.
-
ricsik
őstag
válasz
Dorian #32744 üzenetére
xtremetuning aláírása jusson eszedbe
. Szerencsére ezt a gondot olcsón és gyorsan lehet orvosolni és még jól is néz ki. Reményem szerint jövőre tudok alapot teremteni a C6-okhoz, akkor majd kiderül mit tud, egyenlőre semmi extrát. Fos az erősítőm, a szobaakkusztika meg értékelhetetlen a hangfalak elhelyezésével együtt.
Más. Közben én is vettem egy Harmynot, én is csatlakozom az ajánlásához. Kjó cucc. Nekem 4 távot váltott. Hibátlanul. Ha megfelel az embernek a gyári konfig, pár perc a setup. Telepítéssel, mindennel együtt max fél óra. Ha testre akarja szabni az ember, na az eltart jó darabig. Nagyon sokat tud és minden állítható a világon. Megérei az árát. Ha tudom ilyen faxa, akkor a One-t veszem. Sajnos nem tudtam, így az olcsóbbat vettem, de az is nagyon bevált. Egyedül a kijelző minősége nem tetszik. Hát az valami átlagon aluli fos. A felbontása is gagyi, a színei is gyatrák, ráadásul bizonyos szögből átmegy inverzbe. Nagyon nagy jóindulattal lehet színes kijelzőnek nevezni. Képek alapján a One-nak jobb képe, majd erősítse meg egy tulaj. Összességben elmondhatom, nagyon jó a távkapcs, jó a tapintása, súlya, fogása, jók a gombok, élvezet használni. Az árát megérte.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Dorian #32681 üzenetére
mégis szapulják, közben csak jó futómű kell elé.ezt nevezem korlátoltságnak,szűk látókörnek.csak 1 út a jó,amin ő jár,mindenki más balga.nem mondom,h nincs jobb,mert én is hallottam jobbat, hangfalban talán olcsóbban is(fostex szélessávú valami állat volt első blikkre,amin járatták a hangfalkábelt)
viszonyitás képpen faggattam a srácot,jópár kábel járt már nála, pla a qed anniversaryra azt mondta,hogy kusza magas,tök irreális karakter,sok hangszernél összedől a szinpad.hát nemtom, de igy most megint picit más láncban hallva még mindig elégedett vagyok az összekukázott cuccaimmal.
pedig tényleg hajlottam volna egy gothamra,v akármi másra.csak győzzön meg.
a srác egyébként ahogy elnéztem,elképedt,h ez a lánc menyibe került,mikor az övé sokkal-sokkal drágább,és szerinte kb olyan minőségben szólt,az akusztikát félretéve -
bajnokpityu
félisten
válasz
Dorian #32678 üzenetére
bizony-bizony 44se.kicsike,egyszerűcske,de elég tehetséges.mondjuk félek a többi marantz továbbra sem tetszene,de ez konkrétan egy jó tipus.
eddig száraz,unalmas,fényes marantzokat hallottam,alsóbb tartomány nélkül,de ez eléggé más.más:
kipróbáltuk a Marantz CD 52 MKII SE analóg angját az akksis viba ellen.hajszállal a viba nyert.ami szerintem óriási nagy szó... -
bajnokpityu
félisten
válasz
Dorian #32674 üzenetére
6-7 éve hallottam az akkori láncát.onnastól vifa hivő lettem.
báár,most a sajátom jobban tetszik mint az akkori produkció odaát.egyébként sokra tartom Lacyt, szimpatikus ember.
a kapcsolója biztos nem javit a hangon,de ha nem akarsz dugdosni,mint én,akkor nemigen marad más megoldás.
ugyan nem hallottam a 2809edet,de a 2309 labdába nem rug akár a rotel,akár az újjal szemben.nincs olyan dac,táp,kábel,amivel a 2309 el tudná érni a rotelt szerintem... -
bajnokpityu
félisten
válasz
Dorian #32671 üzenetére
lehet lesz nem soká egy eladó rotelem.
ugyanis megint 3 erősitőm lett.most nem tudtam nagyot előrelépni,de klasszikus zenén az új azért élethűbb. és ebbe az irányba akarok tovább lépni.ami zenéket Ti nálam hallottatok,abban semmi előrelépés.
és mondok még valamit,a másik rubis srác,akiről mestéltem,90-95rugós cardas hangfalkábelei vannak,azt mondta,h a bártfay kábeleim kb azonos minőségűek...
egyetértett,h az akusztikát kell még rendbeszedni,és kész. -
cekkk
veterán
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Dorian #32587 üzenetére
amikor a wharfi lelkébe másztam, jöttem rá,hogy csomó gyártó,igy a wharfi is,úgy éri el a mélyhang erősségét,hogy nem a legmélyebb hangoka,hanem a basszus tetejét erősiti.ez elfedi a hiányt.ha ezt lecsiped, "mélyek terjengőssége"t csökkented.ezzel lineárisabb lesz,de ettől még az alsó frekiken nem változtat.és ezért a mélytartományból több részlet hallasz,mint előtte,miközben az össz teljesitménye csökken.
ócska trükk,falat lehet bontani igy,de szigorúan véve nem szól jól.
-
Vidala
senior tag
válasz
Dorian #32545 üzenetére
Szépen alakul!
Majd a végeredményről is kérünk képeket és hangzás beszámolót!A "lakberendező" énem is legalább olyan kívácsi, mint a házimozis. Nagyon tetszik a "dizájn". Én szerencsére meg tudtam győzni a feleségem, hogy ne akarjon semmit a dobozok tetejére pakolni. Persze van más, amiben meg nekem kellett engednem.
-
Vidala
senior tag
válasz
Dorian #32360 üzenetére
Az is igaz, hogy a terem (bár inkább szobának kellene mondanom) 4 függőleges falából 2-őt teljesen beburkoltunk, amiből az egyiken ablakok vannak (kellett is ügyeskedni, hogy azért szellőztetni is lehessen időnként.
Amúgy
Ezért jó dolog vitatkozni, mert így szépen kikerekednek a dolgok. Én legalábbis mindig tanulok valamit.
-
Peak
addikt
válasz
Dorian #32339 üzenetére
de miért verődne vissza a hang a vászonról?
előbb már írtam, hogy szellős, átfújható vászonról van szó.ezen kívül gondolom nem kell elmagyarázni a levegő részecskéinek, atomjai közötti létrejövő hullámban történő energia/nyomás átadás folyamatát, tekintve a jelentős méretbeli különbséget a levegő atomjai és a vászon szálszerkezete között. (huh ez de tudományosan hangzik, közben nem is
)
szvsz csont nélkül átmegy rajta a hang. -
Vidala
senior tag
válasz
Dorian #32336 üzenetére
Ezzel teljesen egyetértek. Ezért írtam, hogy a semminél jobb, de az eredményesség szempontjából biztosan van(nak) még jobb megoldás(ok) is.
Abban is egyetértek, hogy a hangszigetelés és csillapítás nem ugyanaz, de igen sok közös metszéspontjuk van. Nem olyan szélsőségekre gondolok, hogy egy 5m vasbeton falú bunker belsejében a legjobb mozizni, mert kifelé hangszigetelt.
Viszont éppen azzal (is) lehet nagyon jól szigetelni, hogy csillapítod a hangot.Igazából a legtöbb fórumtárs is csak inkább közelíteni igyekszik/tud az ideális helyzet felé, mert elérni nagyon komplex feladat (ha egyáltalán lehet), de mégis sokkal jobb, mint a semmi.
-
Peak
addikt
válasz
Dorian #32336 üzenetére
Nézd Dorian... itt az a lényeg, hogy arra a nagy sík falfelülerte, ahova nem tudok sem szekrényt, sem polcokat, sem virágokat, sem lámpatesteket elhelyezni, ott valamilyen módon csökkentsem a hangok visszaverődését, még ha nem is a teljes frekvenciatartományt.
Erre szolgálna egy 4-5 cm vastag szivacsréteg, amely el van bújtatva egy "festett" vászon mögé, amely igy nem csak "akkusztikai elem", hanem a szoba dísze is.
És mivel ennél durvább, profibb, hatékonyabb megoldást nem tudok az asszony-enrage miatt kivitelezni, ez tűnik a még a legjobb megoldásnak. Nem? -
Vidala
senior tag
válasz
Dorian #32326 üzenetére
Biztosan találsz ilyen, nézz körül. Az IKEA-nak is vannak olyan bútorai, amihez hasonló takaróelemmel ellátott rögzítást adnak (pl. gardrób belső rögzítő).
A félreértések elkerülése végett:
Nem vagyok IKEA "ügynök", meg hasonlók, csak akad egy-két bútor onnan, ezért vagyok ilyen jól tájékozott. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Dorian #32306 üzenetére
nútféderes tégla van nálatok?
a lack sajna gyárilag műanyagtipnis,konzolhoz én fémdűbelest hazsnálnék, attól sokkal rodegebb az elmozdulás elején is. a lack nálunk max kicsi virágot tartott,pedig VB falba került anno.Vidala:szerintem a LACK mindig üreges.sima kartonpapirból lehet ,méhsejtes szerintem.mint a modern ajtók. csak a végére lezárásnak kerül egy kis pozdorjalap.
abból gondolom,h nincs meg a súlya hozzá.
nálunk van pozdorjakonzol,minimum 3x olyan nehéz,mint a lack,és kb fele olyan vékon.
gyártó fémdűbeleket adott hozzá,ebből is látszik,h sokkal nagyobb teherbirástra tervezték.de még erre sem merem rátenni a centeremet. -
Vidala
senior tag
válasz
Dorian #32304 üzenetére
Arról is locsoghatnál, hogy mi a helyzet az akusztikai panelekkel! Mikor szereled fel őket? Nekem még ez fúrja az oldalam.
Nálam is egy IKEA polcra kerültek a sorroundok. Elég masszív szerencsére, ami részben köszönhető annak, hogy nem üreges, hanem "tömör" pozdorja, vagy furnér (vagy mi) az anyaga. Én is elég sokat nézelődtem, míg végül emellett tettem le a voksom.
Ez köszönhető még annak is, hogy nekem sem ideális a szobám, mivel a hátsó falon van a kanapé. Ezek a konzolok pedig csak ált. +-45°-ban állíthatók horizontálisan, míg ezen a polcon akár 90°-kal is beforgathatom a dobozokat. Az meg csak a plusz, hogy így könnyen el tudom rejteni a kábelt, illetve egyéb tárgyak rápakolásával talán egy picit javítotok az akusztikán is, mivel így megbontom a hátsó fal monotonitását. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Dorian #32141 üzenetére
köszi a második ajánlást is.engem annyira mélyen megütött a tegnapi marha,h elment kedvem ajánlgatni. nem sok hija volt,h kidobjam ablakból.a kölök után.szerintem elég jól megfogalmaztátuk előnyét,én látom gyengéjét is, de összességében kb 30-35rugós hang, amennyire látom a piacot.
most ilyen nyákra integrált usb, spdif bemenetes kitet nézegetek.ha nincs igény dobozra,akkor atom ár/értéke van ezeknek.van néhány gyenge pontja ezeknek.opampos kimenet,tápellátásuk sem valami hiper,de a vibából kiindulva, egy erős alap rendszert ki lehet belőlük hozni. no,nem egy zero toroiddal,de hibátlan tuningalap.
kizártnak tartom,h 40e körülig bezárólag lenne márkás hangkari ami megszorongatja.kb feléért postával.
vagy egy squeezebox használtan 30-35e körül,kb 40 rugós használt CD játszó hangjával, sokkal nagyobb tudással.
-
python1
veterán
válasz
Dorian #32141 üzenetére
Igen tényleg, térjünk vissza az alap kérdéshez ,sztereó rendszer kell,mondjuk erősítő adott hozzá valami dögös hangfalpár,talán valami JBL ami elsőre eszembe jut.Igazad van DAC is jó lenne hozzá,ehez viszont ti értetek jobban.
BBéci:gondolom itt a nagyobb felbontású zenékre gondoltál.
-
xtremetuning
addikt
válasz
Dorian #32071 üzenetére
Egy kis olvasnivaló a Stealt hozzájárulásával arról, miért kell járatni :
"About the burn-in process:
Quite often (in 70 or 80 percent of all installations) our cables sound good right out of the box, but no matter how good they are initially, there is always an improvement after the cables break in. In our experience - resulting from hundreds of installations and reinstallations, numerous show installations, and hundreds of customers feedback - 99% of all cables, ours and others, require about TWO days of initial break-in after the installation to show their overall, general "sound character"; before that time, some harshness, upper-midrange "brightness" or "glare" (typical not only for pure silver cables "out of the box", but other cables types, too) might be heard. For approximately 7 to 10 days after the initial break-in, sound becomes progressively smoother and more natural. In general, in two weeks after the installation, cables are ready for critical listening. Sometimes it takes longer. In general, more advanced, sophisticated and complex cable designs take longer to break in than simpler cables. Please note that in order to perform their best, our cables should be broken-in on the very same system with the very same components used for critical listening! If a cable is disconnected or used with other components, it might be necessary - for the best sound - to let it "settle" in the system again at least for a few hours - before critical listening. According to our point of view on the break-in process in cables, it mostly deals with the "ground potential differences" in the components used - that's why I recommend to break in the cables with the same components that will be used for critical listening. It may sound funny, but cables do break in ( a bit more slowly) with just equipment in "on" position (powered) even with no music or any signal passing through!... So, it's not strictly necessary to play something all the time. Just keep your equipment "on" and play something once in a while... If you wish, you can even leave tubes in "stand by" position (with partial anode voltage applied - if you have this mode...
"
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Dorian #32071 üzenetére
szerintem ugyanaz,mint az uj hangja.
először a kábel nyersebb,majd bejáratódik,és megnyugszik,majd már hiányzik a harsság.
én biztosan nem hallom,csak találgatok.de ma felidegesitettek,nem kicsit.
házhoz viszem a hk6500at,mi fogad a szobában,ha már felajánlom,h meghallgassa.somogyis min 1 méteres IC
concept6,2centire faltól. egyik a szoba sarkában asztal mellette, egészen eldugva.lehet még tüske sem volt alatta.
1906os preoutjáról akarja hajtani,zenére,részben alaplapiról.aszongya:kevés a magas,nem tetszik.
-
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
Dorian #31763 üzenetére
Még egyelőre nem mértem mikrofonnal, mivel a szatellitek ugye nincsenek a helyükön, addig meg nem látom értelmét, de így fogok tenni, köszönöm. Csak nem akartam, hogy károsodjanak a membránok, ha neadj' isten kicsit mélyebbre megy a freki. Én is úgy vettem észre, hogy nem feltétlen jobb, ha Large-ra vannak állítva, de még meghallgatom jópár forrással (zenével és filmmel is), hogy mi a jobb. Az SACD-k egyébként döbbenetesen tisztán szólnak és hihetetlenül térbeliek, a korábbi rendszeremmel közel sem volt ilyen élmény. A hangerővel csínján bánok, eddig talán -22 dB volt a legmagasabb, ahová mertem tekerni. Az impedancia amúgy nem 6 helyett 8, hanem 8 helyett 6, tehát a hangfalak alacsonyabb értékűek, mint az erősítő ajánlása, de akkor ezek szerint ez irányban sem vészes a 2 ohm-os difi.
Sanci38: Neked is köszönöm a választ és a gratulációt.
-
Poplacsek
senior tag
válasz
Dorian #31665 üzenetére
Én egy db 12cm-es Zalmannal hűtöttem a korábbi H/K AVR-355-öt. Gumin belógatva az erősítő mögé. Ez így hangtalan megoldás volt és tökéletesen lehűtötte az AVR-t. Egy régi ADSL modem tápegysége volt bedugva a H/K seggébe, ez hajtotta a ventit.
Hűtés nélkül nem voltam nyugodt, fél-egy óra után éreztem a szagát a kütyünek, egy tojás megsült volna rajta! -
bajnokpityu
félisten
válasz
Dorian #31621 üzenetére
ilyenen még a wharfi idejében agyaltam
kocsikban is ezt csinálják,jó a hatásfoka.dynamat pl egyik márka.előnye meg az,hogy amit mérnökök légtérfogatot kitalálnak a gyapot ezt csökkenti,ezért hajlamosabb döngeni.wharfinál csak poenból kipróbáltuk,hogy jócskán megtömtük a dobozt,nagyon rossz lett.
-
válasz
Dorian #31508 üzenetére
Szia!
Nem egészen így van. Ha direct módban van és DTS-t vagy AC3-at küldök neki akkor azt 5.1-ben szólaltatja meg, csak úgy, hogy nincs hozzányúlva. Viszont ha 5.1 channel-t választok ki a menüjében, akkor is 5.1 de akkor lehet állítani a tone-t és a bass-t is. Kérdésem inkább úgy értendő, hogy az 5.1 channel mód 0-ra állított tone-bass-nál megegyezik a direct móddal e vagy sem?
Üdv,
Vik -
BBéci
legenda
válasz
Dorian #31544 üzenetére
Érdemes játszani, minden variációs lehetőséget kipróbálni.
A Marantz 6005 szintén 40 hertzet állított be, mint az Arcam AVR500, de kizárt, hogy a háttérsugárzóim azon a frekvencián számottevő hangnyomást tudjanak produkálni. A mögöttük lévő könyvespolc üreg zavarja meg a mérést. -
python1
veterán
válasz
Dorian #31508 üzenetére
Ráadásul én is ilyen kételkedő voltam az elején ezen a téren,kb fél éve.
A fluxuskondenzátor egy olyan készülék mely egy jól megépített autóba,járműbe helyezve,megfelelő mennyiségű szerves hulladék átalakításával,óriási energiát képes létrehozni,mely képes az idősíkokban az adott járművet mozgásba hozni(időgépnek is nevezik)1,21GW energia szükséges hozzá.
Csak,hogy tudd! -
Poplacsek
senior tag
válasz
Dorian #31496 üzenetére
Egy passzív hálózati szűrő R-L-C tagokat tartalmaz. El lehet vele nyelni a hálózat felől esetleg jövő tüskéket és fordítva a fogyasztótól a hálózat felé esetleg visszamenő szennyezést lehet kiszűrni vele. Nincs benne semmi misztikus.
Valhalla mester véleményét belinkelném:
"A szűrős megoldások, mind degradálják a zenét. Jó esetben tisztítják a középsávot a dinamika és a sávszélek kárára."Szerintem Ákos dinamikáról írt véleménye fizikailag alátámasztható. Egy szűrő ugyanis "lassít" és amikor az erősítőd hirtelen nagy áramokat venne fel, pont ez ellen dolgozik.. A dinamika meg elvész...
Hát ahány ember, annyi féle... :-)
-
python1
veterán
válasz
Dorian #31496 üzenetére
Nagyon örülök ,hogy bejött!
Ugyanezeket a változásokat tapasztaltam a saját készítésű hálózati kábeleim és a belső kábelcsere óta,azóta a rádiót tudom egész nap hallgatni meg az asszony is.
De lehet,hogy mi is itthon rosszul hallunk,mondjuk az asszony pártatlan ebben a témában.Pecc:innen is csemegézhetsz kedvedre,[link]
-
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Dorian #31423 üzenetére
valóban.de ha csak annyit érzel,h valami baj van,akkor nem árt,ha megfogalmazódik mi a baja,és hogyan lehet rajta segiteni.
én enyémen ujra érzem,h mi a baja,de agyban eljutottam oda,hogy ezt felfogom,mint tulajdonság,és ettől még nagyon szeretem,élvezem.HKn is élvezem,hiába tudom,h hiányos.amikor a rubikat hazahoztam,oda voltam,h a fúvósok hogy szólnak.HKn sehogy sem szólnak,mintha nem is lennének.ha HKm lett volna előbb,lemaradtam volna csomó élményről. -
cekkk
veterán
válasz
Dorian #31416 üzenetére
Ha mondjuk egy primare a10eset vennél ott egy kapcsoló, és bontod a vég és elő fokot, és akkor ha kapja házimoziról a jelet akkor a sztereón nem kell állítani semmit, ha sztereózni akarsz akkor vissza kapcsolod, csak ritka az ilyen megoldás.
A hivoxal mi történt? Nem találom a fórumukat az avx-en
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Dorian #31388 üzenetére
a dedikált tápösvényt én meg fogom csinálni,igen könnyen meg tudom tenni,h utólag egy 2.5mmes tömör rézkábelt húzzak ki közvetlenül az elműs biztositéktól,önálló márkás kisautómatákkal. hát igen,ha az ember maga építi a házát
mi ez a jlh?
Dorian:tudom, magasabb kategória a 2809,de abból kiindulva,h a rotel alázta az arcamot, simán dobna annyit egy 20-30rugós sztereo,mint az alces. -
-
nebulo5
senior tag
válasz
Dorian #31299 üzenetére
Hello Dorian!
Ma megérkezett kora délután a Lupus DAC! Háááát.... ESZ...MÉ...LET...LEN!! Minden freki tartományban gyönyörű! A mélyek nem csak "búgnak" hanem dorombolnak! A közép és magas tartomány részletező és nyitott! A színpadkép tágasabb. Szinte rá lehet mutatni a zenészekre, vagy hogy a dobos melyik oldalán püföli éppen az eccájgot... Feltétlen meg kellene hallgatnod! Ma még csak a sztereó vasat sikerült meghallgatnom vele, de holnap a HM-et is hozzá madzagolom. Nagyon örülök neki! Várlak egy hallgatózásra majd! -
-
zolaas
senior tag
válasz
Dorian #31174 üzenetére
merthogy vann fenn a vatyin 1 korrekt állapotban és, ha jóáron megvehető lenne akkor megvenném. no majd látom a licitet. Az biztos, h 90-t nem tudok adni ezért, h azután meg ne teccen
egyébként ez mikori típus lehet?
ebben a hallgatósdiban én is benne lennék, pláne, ha hallhatnám a Dunet 1 óccsó mpléjerrel összevetve...azt én viszem
Illetve a régi nagyvasam is, akár a yamaha stereomat cd játékossal együtt. Pár ic-vel együtt.
-
python1
veterán
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest