- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
-
Joe bácsi
őstag
válasz
#09634560 #46513 üzenetére
Azt csináltam, h. rca-val a dvd lejátszó rá van kötve a tv-re. A dvd-t auxra állítottam és a hangot nem küldte a hangszórókba. Ugye azért, mert az rca a tv-n bement és nem kiemenet?
Lássuk jól értem-e: a tv-t optikaiva összekötöm az erősítővel. A dvd lejátszót a sárga rca-val a tv-vel. A piros és fehéret meg az erősítőbe? És akkor, ha a tv-n vinyóról nézek filmet fog szólni 5.1-ben a dvd hansgzóróin?
-
Joe bácsi
őstag
-
Joe bácsi
őstag
-
Joe bácsi
őstag
Van egy Lg lcd tv-m és a hifim hangfalából akarom, h. szóljon a film, mikor a külső vinyót rákötöm a tv-re. A hifi hátulján van egy fehér és egy piros dugaljnak hely. Ezt össze is kötöttem a tv-vel, de a hang akkor sem a hifi hangfalából szól. A hifi aux-ra volt állítva.
-
Joe bácsi
őstag
-
Joe bácsi
őstag
Onkyo 508-ast tudok 79 ropiban. Mennyire jó ár érte? És maga a cucc mennyire okés?
-
Joe bácsi
őstag
Az első hsz alapján fél milla alatt hülyeség erősítőt és hangfalakat venni.
350 ropiig sz@r az összes cucc zenére.
-
Joe bácsi
őstag
Ez a párosítás mennyire ok? [link]
MM-ban van 100 ropiért.
-
Joe bácsi
őstag
Ezek?
Pioneer VSX-521 erősítő + Pioneer S-ES3TB 5.0 hangfalszett
-
Joe bácsi
őstag
Ja és a Pájó nincs usb csati!
-
Joe bácsi
őstag
válasz
#09634560 #44032 üzenetére
OK! Köszi!
Kedves Dorian: Egy, azaz EGY ember volt aki válaszolt nekem!!!! Az is a Sanci38 volt!!!!! Akkor most miről is beszélsz???!!!
Amúgy, ha olyan okos vagy mond meg, h. miért jobb a Pioneer vsx 520-as, mint az Onkyo tx-sr309-es??? Mert válasz nem jött erre konkrétan! Az "ismeretlen" márka miatt jobb a Pájó vagy mi miatt????
-
Joe bácsi
őstag
60-70 ropis árkategóriában van jobb ennél? Onkyo tx-sr 309
-
Joe bácsi
őstag
Ez az erősítő mennyire jó?
http://www.edigital.hu/Erosito/Onkyo_TX-SR_309_hazimozi_erosito_fekete-p270656.html
-
Joe bácsi
őstag
Enyémre vki??
-
Joe bácsi
őstag
Hy All!
Ez a kombó mennyire jó, mennyire passzol össze?
http://www.edigital.hu/Erosito/Onkyo_TX-SR_309_hazimozi_erosito_fekete-p270656.html
http://www.edigital.hu/Hangfal/Wharfedale_Vardus_250HCP_5.0_hangfalszett_fekete-p56238.html
A tv adás hangja is szólna a hangszórókból?
-
Joe bácsi
őstag
Hy All!
Vennék egy ilyen [link] erősítőt és az lenne a kérdés, h. ezeket (LHS-25SCS, max. 60 watt) a hangszórókat hazavágja-e? NEM csuma hangerőn használnám, hanem filmnézésre!!!!
-
Joe bácsi
őstag
Kedves Fórumozók!
Azért vagyok alapjáraton ingerült és türelmetlen, mert rühellem, ha elmondok valamit egyszer nem érti meg, elmondom mégegyszer és akkor sem érti meg, harmadik alkalom nincs! Partnert a 2-ik meg nem értés után úgy kivágom az ajtón, mint macskát sz.....!!!!
Minden ember más, én ilyen vok! -
Joe bácsi
őstag
-
Joe bácsi
őstag
válasz
#09634560 #32184 üzenetére
HDMI-s beltéri alapból nem adnak. Azt 30 ropiért lehet venni! Annyit meg nem ér!
Azért írtam le, h. pontosan miből milyen típusom van, h. egyszerű legyen a segítség adás és ne kelljen 15 hszt produkálni!
A tv-n van optikai kimenet, a lejátszón meg nincs!!!!!!!! Írtam ezt is nem egyszer!
-
Joe bácsi
őstag
válasz
#09634560 #32181 üzenetére
Akkor elölről, mert látom nem megy.
Van egy LG lcd tv-m aminek 1 db scartja van! Van upc beltérim, ami scarttal csatlakozik a tv-hez. Így a scart foglalt!!!!Van egy LG 5.1-es házimozim lejátszóval. A hátulján rca kimenet van, egy FM kimenet és a hangszóróknak a helye ahova be kell őket kötni!
Én nem fogom kihúzkodni a scartból a upc-t, ha dvd-ni akarok, ezért most a tv oldalán lévő rca-val van összekötve a lejátszó. Amennyiben külső vinyóról akarok nézni filmet azt akarom, h. az 5.1-es hangszórókon szóljon a film és ne a tv hangszóróján! Én nem vagyok hajlandó semmit állandóan ki-be dugdosni, ha nézni akarom vmelyik külső egységet!
Remélem így már világos, h. mit akarok!
-
Joe bácsi
őstag
Hello!
Nem tudom, h. jó helyre írok-e, de mást nem találtam.
Van egy LG lcd tv-m és van hozzá kapcsolva egy 5.1-es LG házimozi rendszer. Azt szeretném, h. ha külső vinyóról usb-ről nézek filmet, akkor a házimozi hangszóróján szóljon és ne a tv-jén. Ez megoldható egyszerűen?
Aktív témák
Hirdetés
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Háztartási gépek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hálózati / IP kamera
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest